Σε γ' ενικό κάνε την πρόταση(με τη Βιο Γ.Π), έξυπνη, και αν έχεις τα κότσια αποστόμωσε με αντί να λες...pretty much...τίποτα.
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑ,ΙΔΙΑ ΥΛΗ, ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ, οπόοοοοτε...εγώ λέω να σταματήσεις την κλάψα και να συγκεντρωθείς.
Ωραία, δηλαδή εσύ θες θέματα που να είναι εύκολα, ώστε ανά πάσα στιγμή το κάθε μπάζο να μπορεί να εξισωθεί με το μέτριο και το κάθε μετριάκι με τον άριστο.Εγώ από την άλλη λέω να είναι διαβαθμισμένα έτσι ώστε να διαχωρίζονται αυτές οι ομάδες μαθητών και να έχει
διαφορά ο κακός απο το μέτριο και ο μέτριος από τον άριστο.Να υπάρχουν εκείνα τα ερωτήματα στο 2ο και 3ο θέμα που ο κακός δε θα μπορέσει και ο μέτριος θα μπορέσει.Να υπάρχουν εκείνα τα ερωτήματα στο 4ο που ο μέτριος(εσύ) να μη μπορεί να τα λύσει, αλλά μια διάνοια(εγώ) να μπορεί..Γιατί δηλαδή ρε Σοφία εσύ που θες ιατρική να γράφεις 5 μόρια κάτω από την Αλεξ/πολης και ο τάδε τυχερός επειδή του έκατσαν τα θέματα να σου τρώει τη θέση?(Αντίστοιχα εσύ μπορεί να είσαι ο μέτριος, εγώ, ο τάδε).Αν τα θέματα ήταν πιο δύσκολα θα γινόταν ένα
κάπως καλύτερο ξεκαθάρισμα.Και βέβαια όμως θέλετε ΣΤΑΝΤΑΡ θέματα, ακόμα και στα μαθηματικά για να μπορείτε να τα λύνετε και τα λεφτά του μπαμπάκα να μην πηγαίνουν στο βρόντο.Το μόνο που θέλετε είναι να βλέπετε 20άρια(έτσι όπως σαν έμαθαν στη λυκειακή βαθμολόγηση), να τονώνετε το εγώ σας και να γουστάρετε.Όταν μου απαντάς έτσι, και βλέποντας τις απόψεις των υπολοίπων, αυτό κατάλαβα.
Όσον αφορά αυτό που λες ότι μπορούν να βάλουν και δυσκολότερα θέματα τα οποία η μεγαλειότητα μου δε θα μπορέσει να λύσει, ε για να απαντήσω στο ίδιο ΧΑΜΗΛΟ επίπεδο στο οποίο κινήθηκες, ορίστε : "Θα πω τη μαμά μου να τους δείρει αυτούς στο υπουργείο"
Καιιιιιιιιιιιιιιιι πάλι εκεί που θες κάνε τα Γ ενικό ή Γ πληθ., μη παρεξηγιόμαστε κιόλας.
Α και για την τελευταία επισήμανση σου, ας πω: Έχουμε γίνει πανέμορφοι, νανανανανανανανα, κλάψε τώρα ζηλιάρα :X