lenbias
Εκκολαπτόμενο μέλος
μια που είστε καθηγήτρια (μαθηματικών υποθέτω?) μήπως να μπορείτε να μου απαντήσετε στην ερώτηση μου???(είναι στην 7 σελίδα)παιδιά, ως καθηγήτρια, θα συμβούλευα ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, να μη σχολιάζουν τα θέματα των παιδιών!!!
δεν ξέρω τι έχουν πάθει, πραγματικά, δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν, με τόσο ωραίο καιρό??!!
μα είναι δυνατόν
1. να τα λύνουν ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ χαλάρα και με τη μουσικούλα τους ίσως.
2. ΕΊΝΑΙ ΦΟΙΤΗΤΈΣ(δεν παίζει ρόλο η σχολή)
3, ΈΧΟΥΝ ΆΛΛΗ ΗΛΙΚΊΑ-ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ, άρα και πιο έμπειροι σε θέματα/εξετάσεις κλπ,κλπ
και να χαρακτηρίζουν τα θέματα των παιδιών που δίνουν εξετάσεις εκείνη την ώρα, μόλις που τελειώνουν το σχολείο,
"δώρα", "καθόλο δύσκολα" και άλλες σαχλάμάρες????
δεν καταλαβαίνω καθόλου το λόγο που το κάνουν κάποιοι, πραγματικά,
μήπως αναπολείτε τα χρόνια εκέινα και τις καταστάσεις και θέλετε να εμπλέκεστε έτσι σε αυτή τη διαδικασία???
αφήστε τα παιδιά που γράφουν να χαρακτηρίζουν μεταξύ τους τα θέματα που βιώνουν την ΙΔΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Michaelgr2009
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Συγγνώμη δηλαδή, αλλά θεωρούμε καλό το να πιάνεις το 15 χωρίς να έχεις διαβάσει; Πάμε καλά;2000-2010 στα θεματα των μαθηματικων γενικης κάποιος αγγιζε το 15 χωρις να εχει διαβασει.... και τωρα μας γαμ....ανε
Το θέμα είναι να πιάνεις το 15 χωρίς να έχεις διαβάσει ή να επιβραβεύεται αυτός που έχει διαβάσει;
Ίδια πράγματα βλέπω και στην Βιολογία. "Έπρεπε να είχες διαβάσει καλά", γκρινιάζουν. Προφανώς ίσως το να πρέπει να έχεις διαβάσει;
Αυτοί που είναι θεωρητικοί btw δεν είναι υποχρεωμένοι να πάρουν μαθηματικά. Ομοίως για την Βιολογία, που υπάρχει δυσφορία επειδή έπεσαν ασκήσεις. Αν δεν θέλετε ασκήσεις παιδιά, πάρτε Ιστορία...Τα θεματα ηταν δυσκολα. ποσο μαλλον για αυτους που ταν θεωριτικη.
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Ό,τι θέματα και να βάλουν, εύκολα ή δύσκολα, οι θέσεις είναι οι ίδιες.ακου εκει δεν θελουν να βαλουν πολλουσ στην αστυνομια και βαλαν δυσκολα μαθηματικα γεν..
Α, και κάτι τελευταίο. Όσοι λέτε "τα θέματα ήταν δύσκολα" ορίστε μου: δύσκολα ως προς τι;
Michaelgr2009
Εκκολαπτόμενο μέλος
xristososfp
Νεοφερμένος
Για την παράγωγο μιας σύνθετης συνάρτησης ισχύει (f(g(x)))΄=f΄(g(x))·g΄(x)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΤΟ!!!!!
μια που είστε καθηγήτρια (μαθηματικών υποθέτω?) μήπως να μπορείτε να μου απαντήσετε στην ερώτηση μου???(είναι στην 7 σελίδα)
Δυστυχώς καλό μου, καμία σχέση με μαθηματικά, απλά επιτηρούσα σήμερα και βλέπω την αγωνία στα μάτια σας (με άλλα μάτια πια!!)
και ειλικρινά δεν περίμενα ότι οι φοιτητές θα ασχολούνταν τόσο πολύ με εσάς, και θα ήταν τόσο προκλητικοί!!
ας με συγχωρέσουν, αλλά αν διαβάσουν προσεκτικά τι γράφουν κάποιοι, θα συμφωνήσουν, πιστέυω!!!
λίγο ταπεινότητα παιδιά!!!
χαλαρώστε με όποιον τρόπο, κοιμηθείτε, αν μπορείτε
και συγκέντρωση στο επόμενο!!
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.ρε φιλε μμε δουλεύεις εγω θελω να μπω αστυφυλακων απο θεωρητική ειναι λύση να λες να μην πάρουν μαθηματικά?παιζεις με τον πονο μας?
Το ότι έχουν μειώσει τις θέσεις στην αστυφυλάκων, δεν έχει να κάνει με τη δυσκολία των θεμάτων. Αν έχουν προκυρηχθεί 20 θέσεις, τότε είτε βάλουν εύκολα είτε βάλουν δύσκολα, θα πάρουν 20 άτομα. Period.
renoskiller44
Νεοφερμένος
Michaelgr2009
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mathen
Νεοφερμένος
catgirlbarbara
Δραστήριο μέλος
Αυτοί που είναι θεωρητικοί btw δεν είναι υποχρεωμένοι να πάρουν μαθηματικά. Ομοίως για την Βιολογία, που υπάρχει δυσφορία επειδή έπεσαν ασκήσεις. Αν δεν θέλετε ασκήσεις παιδιά, πάρτε Ιστορία...
Αυτοι που ειναι θεωρητικοι σιγουρα δεν επελεξαν τα μαθηματικα γιατι τους αρεσουν, αλλα γιατι ΠΡΕΠΕΙ εφοσων τους ενδιαφερουν σχολες απο το 5ο πεδιο.
filby
Νεοφερμένος
Το άγχος των παιδιών είναι άπειρο. Σάμπως εμείς δεν είχαμε άγχος τότε ; Αλλά όταν είσαι φοιτητής και έχεις μεγαλύτερη εμπειρία αλλά και ωριμότητα ως άνθρωπος ξεχνάς πως είσουνα τότε ; Εγώ είμαι τελείως διαφορετικός άνθρωπος σε σχέση με τότε.
Και όσον αφορά τα παιδιά : Μην απογοήτευεστε, ένα μάθημα είναι και έχετε άλλα 4(ή 5) μπροστά σας. Σημασία έχει να προσπαθήσετε, να βάλετε τα δυνατά σας και να μην μετανιώσετε για τίποτα.
Fotis1993Drama
Νεοφερμένος
''Φετος εγινε η ταφη του μαθηματος'' (2010)
Δηλαδη φετος το 2011 τι εγινε?
Mathen
Νεοφερμένος
Fotis1993Drama
Νεοφερμένος
Θα ξεφύγω λίγο από το θέμα αλλά με δεδομένη την κάποια δυσκολία των σημερινών θεμάτων, προβλέπετε ανάλογη ή μεγαλύτερη δυσκολία την Δευτέρα στα Μαθ. Κατ; Εγώ πιστεύω ότι θα είναι αρκετά δύσκολα..
Mαλλον γυρναμε στο 2005 που τα παντα ηταν δυσκολα...ειδικα φυσικη...
lenbias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fotis1993Drama
Νεοφερμένος
fockos
Επιφανές μέλος
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε τα θέματα οι δημοσιογράφοι ειναι άσχετοι και πολλοί δε φοίτησαν καν σε πανεπιστήμιο. Όταν βλέπουνε τα παιδάκια να κλαινε πάνε και βάζουν έναν τίτλο. Οι φροντιστές δε πρόκειται να πούνε ποτέ ότι έπεσαν εύκολα θέματα (δεν είναι ότι καλύτερο να το λένε μπροστά στους αγχωμένους ή απογοητευμένους μαθητές τους και δε θέλουν να χάσουν την πελατεία τους για του χρόνου.θυμαμαι περσυ οταν ημουν β λυκειου εναν στην ΝΕΤ που ελεγε τις λυσεις στα μαθηματικα γενικης...
''Φετος εγινε η ταφη του μαθηματος'' (2010)
Δηλαδη φετος το 2011 τι εγινε?
Αυτό είναι ο λόγος που καμιά ένωση (π.χ. ένωση φυσικών Ελλάδος, Ένωση Βιοεπιστημων, Μαθηματική εταιρία, ένωση φιλολόγων και ότι να ναι). δε θα πει ποτέ επίσημα ότι έπεσαν ευκολα θέματα. Να σας θυμήσω πέρσι ότι η μαθηματική εταιρία έλεγε ότι οι βάσεις στο 2ο και 4ο πεδίο θα πέσουν εξαιτίας της δυσκολίας των μαθηματικών.
Πέρσι μόνο μια διαδικτυακή φωνή έλεγε ότι οι βάσεις θα σναίβουν (κατά μέσο όρο)
στο τελος αυτή η φωνή δικαιώθηκε.
και για να μην αγχώνεστε
Φέτος λέει ότι οι βάσεις θα πέσουν και ο λόγος δε θα ειναι
η δυσκολία των θεμάτων.....
Mathen
Νεοφερμένος
βασικά ξέρεις κάτι προτιμώ πιο δύσκολα μαθ κατ η ΑΕΠΠ παρά φυσική κατ.Οπότε αν είναι ας βάλουν πιο δύσκολα την δευτεύρα παρα την παρασκευή.Προσωπικά πιστεύω πάντως οτι όντως θα είναι όλα πιο δύσκολα.
Και εγώ προτιμώ δύσκολα θέματα σε Μαθ. Κατ. ή/και ΑΕΠΠ παρά Φυσική....
teliwnwse9meres
Νεοφερμένος
σκεψου το και απαντησε μου σε περιπτωση που εχω αδικο..
btw δεν μπορω να σταματησω να σκεφτομαι τι μ@#$%^ια εκανα στο 4ο!βρηκα τα νi και αντι να κανω Σxiνι/ν κανω Σχi/v!!:@
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.