Παναγιώτης_Σ
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timekeeper
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitris91
Νεοφερμένος
Παιδιά, λύστε μου μια απορία όσοι γνωρίζετε, γιατί θα σκάσω... Αν στο άρθρο βάλεις το όνομα σου στο τέλος, επώνυμο βασικά, σου κόβει μονάδες ή μηδενίζεσαι; Ο αδερφός μου έκανε τη συγκεκριμένη πατάτα... Τι κάνουμε τώρα;
Δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα!!! Αυτά συμβαίνουν, απλώς θα κολλήσουν λογικά κάποια ταινία πάνω στο όνομα. Για όνομα του θέου, όχι και μηδενισμός...ολυτε καν αφαίρεση μονάδων. Μπορείτε να είστε ήσυχοι επί του θέματος αυτού!! Καλή επιτυχία στον αδερφό σου και καλή συνέχεια
Hlianna
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά, λύστε μου μια απορία όσοι γνωρίζετε, γιατί θα σκάσω... Αν στο άρθρο βάλεις το όνομα σου στο τέλος, επώνυμο βασικά, σου κόβει μονάδες ή μηδενίζεσαι; Ο αδερφός μου έκανε τη συγκεκριμένη πατάτα... Τι κάνουμε τώρα;
ξερω οτι απαγορευεται να βαλεις επωνυμο ακομα και ονομα εστω και αν δεν ειναι δικο σου..μαλλον θα κοπουν μοναδες αλλα δεν νομιζω να μηδενιστει..ας ρωτησετε τον διευθυντη ή το φιλολογο που του εκανε στο σχολειο μαθημα
dimitris91
Νεοφερμένος
ξερω οτι απαγορευεται να βαλεις επωνυμο ακομα και ονομα εστω και αν δεν ειναι δικο σου..μαλλον θα κοπουν μοναδες αλλα δεν νομιζω να μηδενιστει..ας ρωτησετε τον διευθυντη ή το φιλολογο που του εκανε στο σχολειο μαθημα
Ηλιάνα, δεν πιστεύω καν να αφαιρεθούν μονάδες!!! Είναι υπερβολή, δεν ειναι και τόσο σημαντικό λάθος. Εκτός αυτού, οι διορθωτές είναι και αυτοί καθηγητές και δε θα ήθελαν να συμπεριφερθούν έτσι σε μαθητές τους!
penspinner
Νεοφερμένος
musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν, από έγκυρη πηγή, (δηλαδή συγγενή που βαθμολογεί), σε καμία περίπτωση δεν αφαιρούνται μονάδες ή μηδενίζεται το γραπτό. Απλώς ο διορθωτής που το πρωτοβλέπει το επισημαίνει, το αναφέρει στον πρόεδρο του βαθμολογικού κέντρου, το καλύπτουν πιθανώς και το γραπτό βαθμολογείται κανονικά και χωρίς καμία ποινή από βαθμολογητές που θα ορίστουν ώστε να είναι "αδιάβλητοι".
Παναγιώτης_Σ
Νεοφερμένος
Annie92
Νεοφερμένος
Αιτιολογηση εβαλα αλλα ακουσα οτι καποιοι εβαλαν ορισμο και αιτιολογηση ενω αλλοι μονο ορισμο. Κι εγω στην αρχη μονο ορισμο εβαλα αλλα μετα το αλλαξα και εβαλα αιτιολογηση. Παντως κατα το ημισυ ειναι σωστο.
εγω τα' βαλα και τα δύο. Αν μάθει κανένας σίγουρα ποιό πήρανε σωστό να το πεί!
πάει ένα μάθημα... άντε να τελειώνουμε γιατι τα' χουμε παίξει!
aristotelis13
Νεοφερμένος
ΥΓ.το φαντασμα των πανελληνιων θα με ακολουθει για παντα..χαχαχα
Παναγιώτης_Σ
Νεοφερμένος
Λοιπόν, από έγκυρη πηγή, (δηλαδή συγγενή που βαθμολογεί), σε καμία περίπτωση δεν αφαιρούνται μονάδες ή μηδενίζεται το γραπτό. Απλώς ο διορθωτής που το πρωτοβλέπει το επισημαίνει, το αναφέρει στον πρόεδρο του βαθμολογικού κέντρου, το καλύπτουν πιθανώς και το γραπτό βαθμολογείται κανονικά και χωρίς καμία ποινή από βαθμολογητές που θα ορίστουν ώστε να είναι "αδιάβλητοι".
Ηρέμησα... Να 'στε καλά παιδιά...
musicrain1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τις λύσεις που μπορούμε να τις βρούμε?
Ενδεικτικές λύσεις βρίσκονται εδώ:
https://www.forthnet.gr/media/FOTOS\exetaseis2010\neoellhnikh glwssa apanthseis140510.pdf
Annie92
Νεοφερμένος
Λένε πως θεωρείται διακριτικό στοιχείο ή κάτι τέτοιο. Το πολύ πολύ να το μουτζουρώσει κάποιος στο τέλος.
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλα τι την θελανε εκεινη την ερωτηση θεωριας??? Πωωωω πρεπει να εχασα απο κει δεν το ειχα διαβασει δικα μου εγραψα και 2-3 πραγματα ππου μου ειπε η πισηνη μου ...
Εκθεση εγραψα 3μιση σελιδες δε ξερω αλλα ειχα εμπνευση μου φανηκε ωραιο το θεμα
Νομιζω τα πηγα καλα
kostasrousmath
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν είναι πατάτα........Ήρεμα..........έβαλε και επίθετο.......?αν ναι τότε από τον διορθωτή εξαρτάται, αλλά ήρεμα.......Παιδιά, λύστε μου μια απορία όσοι γνωρίζετε, γιατί θα σκάσω... Αν στο άρθρο βάλεις το όνομα σου στο τέλος, επώνυμο βασικά, σου κόβει μονάδες ή μηδενίζεσαι; Ο αδερφός μου έκανε τη συγκεκριμένη πατάτα... Τι κάνουμε τώρα;
Εγω στην βιολογία είχα γράψει 3 σελίδες για τον κύκλο του αζώτου και λεω με μια παράγραφο μετά η απάντηση στο ερώτημα που θέσατε είναι απο εκεί μέχρι εκει..........Πάντως να εύχεστε να μην είναι μ@λ@κ@ς ο διορθωτής.......
Η ζωή δεν είναι μόνο μια στιγμή, μόνο ένα μάθημα.........Να γράψει καλα στα επόμενα και να ξεχάσει τα πάντα........εξάλλου οτι έγινε έγινε........
Καλά αποτελέσματα.......Πάμε γι' άλλα τώρα.........Πάντως μπράβο σου..........Γενικα μετρια μου φανηκαν τα θεματα!! Την περιληψη την εγραψα μεα σε ενα τεταρτο,το κειμενο ηταν πολυ κατανοητο και εβγαινε ευκολα ασσε που ελεγε ακριβως τι ειναι η αυτομορφωση και ετσι πηρα και ιδεες και για την εκθεση!!! Οι ασκησεις νταξει και εγω αιτιολογηση εβαλα τροπο αναπτυξης και μου ειπαν ειναι σωστο στο φροντ,αλλοι εβαλαν αιτιο αποτελεσμα αλλα νομιζω ηταν προφανης αφου ελεγε η εκπαιδευση δεν ειναι κατανοητη μπλα μπλα,και σε παροτρυνει να ρωτησεις το γιατι δεν ειναι κατανοητη!!Και μετα λει επειδη αυτο αυτο κ αυτο,οποτε αιτιολογηση πρεπει να ειναι!!
Καλα τι την θελανε εκεινη την ερωτηση θεωριας??? Πωωωω πρεπει να εχασα απο κει δεν το ειχα διαβασει δικα μου εγραψα και 2-3 πραγματα ππου μου ειπε η πισηνη μου ...
Εκθεση εγραψα 3μιση σελιδες δε ξερω αλλα ειχα εμπνευση μου φανηκε ωραιο το θεμα
Νομιζω τα πηγα καλα
arisgr1992
Νεοφερμένος
aLmOsT_nOrMaL
Νεοφερμένος
Θεωρώ πως τα φετινά θέματα έκθεσης ήταν από εύκολα έως γελοία για ένα μαθητή ικανοποιητικά διαβασμένο.
Το θέμα "αυτομόρφωση" αναλυόταν πληρέστατα στο κείμενο που δινόταν. Οι ασκήσεις ήταν βατές θεωρώ, εκτός αυτής με τον επιστημονικό λόγο, για την οποία χρειαζόταν καλή ανάγνωση του σχολικού (την οποία δεν είχα κάνει ). Και η περίληψη έβγαινε αρκετά εύκολα.
Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια την καθηγήτρια έκθεσης στο σχολείο, με την οποία είχαμε δουλέψει το συγκεκριμένο θέμα 100000 φορές, ενώ στο φροντιστήριο ούτε καν το θίξαμε!! Μας είχε τονίσει πολλές φορές το θέμα "δια βίου εκπαίδευση" και το είχαμε αναπτύξει εκτενέστατα!!! τελικά το δημόσιο σχολείο ίσως και να αρκεί για να τα βγάλεις πέρα...
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
Παναγιώτης_Σ
Νεοφερμένος
Δεν είναι πατάτα........Ήρεμα..........έβαλε και επίθετο.......?αν ναι τότε από τον διορθωτή εξαρτάται, αλλά ήρεμα.......
Εγω στην βιολογία είχα γράψει 3 σελίδες για τον κύκλο του αζώτου και λεω με μια παράγραφο μετά η απάντηση στο ερώτημα που θέσατε είναι απο εκεί μέχρι εκει..........Πάντως να εύχεστε να μην είναι μ@λ@κ@ς ο διορθωτής.......
Η ζωή δεν είναι μόνο μια στιγμή, μόνο ένα μάθημα.........Να γράψει καλα στα επόμενα και να ξεχάσει τα πάντα........εξάλλου οτι έγινε έγινε........
Από το μικρό όνομα μόνο το αρχικό αλλά και όλο το επίθετο. Άσχετο, τι τίτλο βάλατε στο άρθρο; Εγώ έβαλα το εξής "Προς γνώση και αυτομόρφωση".
aLmOsT_nOrMaL
Νεοφερμένος
Άσχετο, τι τίτλο βάλατε στο άρθρο; Εγώ έβαλα το εξής "Προς γνώση και αυτομόρφωση".
Καλό!! Εγώ δεν είχα πολύ έμπνευση... "Ανάγκη για μόρφωση μετά το σχολείο"
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.