Chris1993
Περιβόητο μέλος
Και εγώ έτσι το κατάλαβα..
Και εγώ έτσι ακριβώς
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα δεν έχει λογική αλλιώς! Στην αρχή έγραφε ότι αυτοί που ακούνε δυνατά μουσική εμφανίζουν αυτό το tinnituts ή όπως αλλιώς το έλεγαν. Μετά όμως, στην τελευταία παράγραφο, έλεγε ξανά για το ίδιο πράγμα ότι σε μεγαλύτερο ποσοστό το εμφανίζουν αυτοί που πάνε σε ροκ συναυλίες και μετά έλεγε αυτούς με τη μουσική, σε πολύ μικρότερο ποσοστό.Και εγώ έτσι ακριβώς
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CandyCloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
✓
..
Βέβαια το τελευταίο μεταβάλλει εντελώς το νόημα της πρότασης....:/
"never again" έβαλα κ πιστεύω είναι το πιό σωστό!!!
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος
Α2
- B
- C
- A
- A
- A
- C
B1
- 10. interruptions
- 11. unforgivable
- 12. affortable
- 13. reliable
- 14. astonishment
B2
- 15. last to
- 16. before they
- 17. due to
- 18. News for
- 19. δε θυμάμαι τι έβαλα, πάντως λάθος θα είναι.
B3
- 20 - D
- 21 - E
- 22 - F
- 23 - A
- 24 - B
Sgt.Cross
Νεοφερμένος
17. combination of
18. Provided that
19. now hardly
Για το αν στέκουν, δεν είμαι 100% σίγουρος. Ειδικά για το 17... δεν είμαι και καθόλου. Αλλά γενικά ρωτώντας, δέχονται διαφορετικές απαντήσεις ή είναι μόνο μία η σωστή;
παναγιωτης_21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά ας μου πει κανείς ποιες απαντήσεις είναι σωστές ή όχι;
Α2
- B
- C
- A
- A
- A
- C
Σωστή
B1
- 10. interruptions
- 11. unforgivable
- 12. affortable
- 13. reliable
- 14. astonishment
Σωστή
B2
- 15. last to
- 16. before they
- 17. due to
- 18. News for
B3
- 20 - D
- 21 - E
- 22 - F
- 23 - A
- 24 - B
Τα άλλα δεν τα θυμάμαι! Νομίζω το 18 είναι consider that or given that.
funny_girl!
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω το Α2 το εχω 4.B 5.A 6.B 7.Β 8.Α 9.CΠαιδιά ας μου πει κανείς ποιες απαντήσεις είναι σωστές ή όχι;
Α2
- B
- C
- A
- A
- A
- C
B1
- 10. interruptions
- 11. unforgivable
- 12. affortable
- 13. reliable
- 14. astonishment
B2
- 15. last to
- 16. before they
- 17. due to
- 18. News for
B3
- 20 - D
- 21 - E
- 22 - F
- 23 - A
- 24 - B
το 7 μαλλον ειναι λα8οσ αλλα τα αλλα???
Chris1993
Περιβόητο μέλος
εγω το Α2 το εχω 4.B 5.A 6.B 7.Β 8.Α 9.C
το 7 μαλλον ειναι λα8οσ αλλα τα αλλα???
Είναι B,C,A,A,A,C
funny_girl!
Εκκολαπτόμενο μέλος
To 3 είναι το Α και το 4 το B
Τα έκαψα και εγώ
το 3 δεν ειναι ειναι το Α...λεει the danger of less clear hearing or noise...και στο κειμενο λεει: rock concerts up to 73 per
c ent repo r ted dull ed hea r ing or tinnitus or both. Among clubbers the figure was 66 per cent, and 17 per cent of stereo users
also reported hearing difficulties.οταν λεει less clear hearing δεν εννοει οτι ακουνε χειροτερα??
Chris1993
Περιβόητο μέλος
το 3 δεν ειναι ειναι το Α...λεει the danger of less clear hearing or noise...και στο κειμενο λεει: rock concerts up to 73 per
c ent repo r ted dull ed hea r ing or tinnitus or both. Among clubbers the figure was 66 per cent, and 17 per cent of stereo users
also reported hearing difficulties.οταν λεει less clear hearing δεν εννοει οτι ακουνε χειροτερα??
Και εγώ έτσι το έχω βάλει
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
σίγουρα πάντως είναι το Α? :/
Έτσι λένε
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Έτσι λένε
Δε γίνεται. Το 73% ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα και αναφερόταν στο ίδιο πράγμα που έλεγε και πριν :/
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Δε γίνεται. Το 73% ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα και αναφερόταν στο ίδιο πράγμα που έλεγε και πριν :/
Μα και εγώ αυτο υποστηρίζω!!!
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Μα και εγώ αυτο υποστηρίζω!!!
Συμφωνούμε τότε
-και οι περισσότεροι που ρώτησα, αυτό έχουν βάλει-
funny_girl!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sofia Hepburn
Νεοφερμένος
Και εγώ έτσι το έχω βάλει
Επειδή το Α2.3 το είπε έτσι μια καθηγήτρια αγγλικών δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα σωστό...Ίσως να μην διάβασε τόσο αναλυτικά το κείμενο...Αφού από τα στοιχεία του κειμένου ως σωστή προκύπτει το b
dmci
Νεοφερμένος
μαλλον εχετε δικιο! after reading through the text more carefully, εχετε δικιο, το τονιζει μετα για τους "concert-goers". Μου το εδειξε η κορη μου οτι συνεχιζει η απαντηση στην επομενη παραγραφο.Δεν θα ξαναεπεμβω γιατι σας αναστατωνω ενω εχετε τα δικα σας! Τα περασα βιαστικα και χωρις να τα εξετασω οπως πρεπει!Επειδή το Α2.3 το είπε έτσι μια καθηγήτρια αγγλικών δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα σωστό...Ίσως να μην διάβασε τόσο αναλυτικά το κείμενο...Αφού από τα στοιχεία του κειμένου ως σωστή προκύπτει το b
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
απαντήσεις
τελικά στο Α2, όντως είναι το Β στο 6ο Είπα κι εγώ..
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Το φροντιστήριο έχει ξεφύγει ή είναι η ιδέα μου; Λογικά κάπου στο 90 έχω γράψει.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.