Chico
Νεοφερμένος
Η Chico αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα.
26-06-22
12:50
Συγγνώμη που γίνομαι κουραστική αλλά με ποιο κριτήριο θα δεχτούν την μετεγγραφή ;;;;;;;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,966 μηνύματα.
26-06-22
12:53
στην περιπτωση δεν ρωτανε τιποτα... το μονο που τους ενδιαφερει ειναι οτι θελεις να πας.Συγγνώμη που γίνομαι κουραστική αλλά με ποιο κριτήριο θα δεχτούν την μετεγγραφή ;;;;;;;
κοιτα αυτο δεν ειναι παντου μονο για την σχολη που θελεις.
πχ αμα ειθελες να πας στις δασκαλες του βολου μεχρι αναλυση DNA ζητανε.
Chico
Νεοφερμένος
Η Chico αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 35 μηνύματα.
26-06-22
12:56
Μάλιστα….προφανώς το ‘χεις δει να συμβαίνει για να το λες.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,966 μηνύματα.
26-06-22
13:02
ναι δεν θα επαιζα με τον πονο σου με τιποτα..ρεσπεκετΜάλιστα….προφανώς το ‘χεις δει να συμβαίνει για να το λες.
περυσι η λαρισα ζητουσε 53 μετεγγραφες και πηγαν 12
φετο να ζητησει 50 μετεγγραφες και θα πανε κατι αναλογο
αντε τωρα ηρέμησε οι αριθμοι δουλευουν για σενα....πηγαινε για μπανιο
Chico
Νεοφερμένος
26-06-22
13:05
Μια τελευταία ερώτηση
Που ίσως μου την απάντησες και δεν το είδα
Αίτηση στην αρχή του εξαμήνου όταν ξεκινήσουν οι μετεγγραφές από το υπουργείο
Ναι;;;;;
Ναι;;;;;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
26-06-22
13:09
α ναι... βγαινει εγkυκλιος και ανοιγει μια απο τις γνωστες πλατφορμες με αρχικο transferΜια τελευταία ερώτηση
Ναι;;;;;
κανεις την αιτηση και αρχες δεκεμβρη βγαινουν τα αποτελεσματα
Αρχική Σελίδα - Πληροφοριακό Σύστημα Μετεγγραφών Φοιτητών 2023
transfer.it.minedu.gov.gr
Chico
Νεοφερμένος
26-06-22
13:12
Και πάλι χίλια ευχαριστώ !!!
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
26-06-22
13:19
αδιακριτη ερωτηση...αν θες απανταςΚαι πάλι χίλια ευχαριστώ !!!
γιατι θες να φυγεις απο την καστορια που σας εχουν μην βρεξει και σταξει?
efi25
Δραστήριο μέλος
Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα.
26-06-22
13:22
Γεια σας, έγραψα πέρυσι 17.423 μόρια και φοιτώ Ψυχολογία Παντείου (μετά από μεταγραφή).
Έχω πιθανότητες να πιάσω Ψυχολογία ΕΚΠΑ με το 10% φέτος?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
26-06-22
13:26
δυστηχως πολυ δυσκολαΓεια σας, έγραψα πέρυσι 17.423 μόρια και φοιτώ Ψυχολογία Παντείου (μετά από μεταγραφή).
η σχολη δεν ειχε ποτε ιστορικο πτωσης 600 μοριων στο 6%
Chico
Νεοφερμένος
26-06-22
13:45
Μικρή πόλη και δύσκολη
Αλλά εσύ τι εννοείς με το «μη βρέξει και μη στάξει»;;;;
Αλλά εσύ τι εννοείς με το «μη βρέξει και μη στάξει»;;;;
efi25
Δραστήριο μέλος
Η efi25 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα.
26-06-22
13:45
Ευχαριστώ πολύ Γιάννη! Ο λογος που θεωρω οτι εχω πιθανοτητες ειναι επειδη φετος μεταγραφη για το Παντειο πηραν ατομα με 0 μορια, οποτε υποθετω οτι οι περισσοτεροι απο επαρχιες πηγαν ηδη Παντειο με μεταγραφη οποτε θα μενουν λιγοι ανταγωνιστες πια για ΕΚΠΑ με 10%.δυστηχως πολυ δυσκολα
η σχολη δεν ειχε ποτε ιστορικο πτωσης 600 μοριων στο 6%
Να ρωτήσω όταν λες πτώση 600 μορίων, για να δω πιθανότητες κλπ, κοιτάζω τη βάση 90% του 2021 σωστα?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
26-06-22
13:53
λογικο αυτο που λες ,,,αλλα το παντειο εδω και μερικα χρονια εχει 0-1 μορια μεταγραφης χωρις να επειρεαζει τοσο πολυ το 6% του εκπαΕυχαριστώ πολύ Γιάννη! Ο λογος που θεωρω οτι εχω πιθανοτητες ειναι επειδη φετος μεταγραφη για το Παντειο πηραν ατομα με 0 μορια, οποτε υποθετω οτι οι περισσοτεροι απο επαρχιες πηγαν ηδη Παντειο με μεταγραφη οποτε θα μενουν λιγοι ανταγωνιστες πια για ΕΚΠΑ με 10%.
Να ρωτήσω όταν λες πτώση 600 μορίων, για να δω πιθανότητες κλπ, κοιτάζω τη βάση 90% του 2021 σωστα?
ναι την βαση 90% του 2021 και απο εκει αφαιρεις το μπαλανς
να εδω η εικονα του εκπα
efi25
Δραστήριο μέλος
26-06-22
14:02
Kατάλαβα, ευχαριστώ πολυ!
Chico
Νεοφερμένος
26-06-22
14:04
Τα μόρια μετεγγραφής τι είναι;;;λογικο αυτο που λες ,,,αλλα το παντειο εδω και μερικα χρονια εχει 0-1 μορια μεταγραφης χωρις να επειρεαζει τοσο πολυ το 6% του εκπα
ναι την βαση 90% του 2021 και απο εκει αφαιρεις το μπαλανς
να εδω η εικονα του εκπα
View attachment 104304
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
26-06-22
14:13
αυτα ειναι για τους ''κοινους θνητους'' εσενα δεν σε ενδιαφερουν.Τα μόρια μετεγγραφής τι είναι;;;
οικονομικα
εισοδηματα οικογενειας δια αριθμο ατομων οικογενειας= κατα κεφαλην εισοδημα
0-3000-->6 μορια
3000-6000 --> 4 μορια
6000-9000 --> 3 μορια
9000-12000--> 2 μορια
>12000-->0 μορια
και εχουμε και τα κοινωνικα μορια , τριτεκνια, πολυτεκνια, αναπηρια γονεα , ορφανεια κλπ
Chico
Νεοφερμένος
26-06-22
14:33
Ωραία το κατάλαβα.
Άρα ίσως, λέω ίσως θα μπορούσα να διεκδικήσω μεταγραφή και στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και στην Πάτρα.
Εκεί σπουδάζει στο Χημικό η δίδυμη αδερφή μου.
Αλλά λόγω ΕΒΕ πίστευα πως δεν μπορώ να διεκδικήσω κάτι.
Άρα ίσως, λέω ίσως θα μπορούσα να διεκδικήσω μεταγραφή και στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και στην Πάτρα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
26-06-22
14:39
ενα ενα μου τα βγαζεις.Ωραία το κατάλαβα.
αμα θες να πας πατρα τοτε θα πρεπει να μπεις ΔΕ Χιο...μονο η χιος παντρευεται με πατρα... και μετα σιγουρη μετεγγραφη πατρα
σε ξαναρωτησα δεν απαντησες ...οι γονεις που μενουν
Chico
Νεοφερμένος
26-06-22
14:41
Αθήνα …πολύπλοκο όλο αυτό με Χίοενα ενα μου τα βγαζεις.
αμα θες να πας πατρα τοτε θα πρεπει να μπεις ΔΕ Χιο...μονο η χιος παντρευεται με πατρα... και μετα σιγουρη μετεγγραφη πατρα
σε ξαναρωτησα δεν απαντησες ...οι γονεις που μενουν
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
26-06-22
14:44
καθολου πολυπλοκο.. πολυ απλο και σιγουρη μετεγγραφη διπλου δρομου για πατραΑθήνα …πολύπλοκο όλο αυτό με Χίο
1 οινονομικα κριτήρια ,,η σχολη θελει 0 μορια
2 λογω αδελφης . νομιζω οτι δεν εχεται εισοδημα κατα κεφαλην ανω των 12500.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 111 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- Paniklas
- suaimhneas
- Guhahg5837
- EFIANA
- Magichero
- Nikos_81
- Aggelikiiii
- Giannis_19
- nearos
- Cherrylawschoolgirl
- brizoulis
- xakounaamatata
- SoyN
- Κλημεντίνη
- Mary_03
- univgk
- Scandal
- Chris-
- Nala
- το κοριτσι του μαη
- eirinipap
- Pharmacist01
- Antzie
- Φινεύς
- spring day
- nicole1982
- thenutritionist
- Nikoleta_Giann
- tfghp
- alpha.kappa
- korlef
- Specon
- Χάρις
- oups
- GeorgePap2003
- Εριφύλη
- estrela
- Unboxholics
- giannhs2001
- Oikonomologistis
- Nick254
- snowy
- Deadly_sorrowX
- Joji
- EmperorPalpatine
- Eleftheria2
- ladybookworm
- Exp54
- Nefpav
- One simple guy
- Chico
- teo752
- Elenakii
- Vickyoustgl
- Antonius
- Dionyshs1
- efi25
- theodoraooo
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Johanna Mark
- Nickt23
- eukleidhs1821
- katerinavld
- Arvacon
- marakiloveee
- KingPoul
- Fara
- Μικρή πεταλούδα
- ΘανάσοςG4
- KaterinaL
- niaou
- Than003
- angeloskar
- azula
- SlimShady
- Markiz
- liana
- pinelopikaxrila20@gm
- tsiobieman
- Giii
- PanMoonlight
- Hopeful22
- margik
- TheodoraNt
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.