1η επιλογή μηχανογραφικό: Οδοντιατρικη Αθήνα ή Θεσσαλονίκη;

kath717

Νεοφερμένος

Η kath717 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλησπέρα,
Πόθο τμήμα θεωρείται καλύτερο για την οδοντιατρικη? Έχω δει τα προγράμματα σπουδών και των δύο και τις Θεσσαλονίκης φαίνεται πιο εκσυγχρονισμενο. Ποια είναι η γνώμη σας?

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,008 μηνύματα.
Καλησπέρα,
Πόθο τμήμα θεωρείται καλύτερο για την οδοντιατρικη? Έχω δει τα προγράμματα σπουδών και των δύο και τις Θεσσαλονίκης φαίνεται πιο εκσυγχρονισμενο. Ποια είναι η γνώμη σας?
Στην αθηνα φτιαξανε νεο κτηριο.

Ryuzaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,957 μηνύματα.
Αθηνα, δεν χωράει συζήτηση.

Για να πάρεις πτυχίο πρέπει να έχεις συμπληρώσει έναν αριθμό επεμβάσεων (καθαρισμούς, εξαγωγές, εμφράξεις κ.α.)

Στη Θεσσαλονίκη πρέπει να ψάχνεις μόνος/η ασθενείς, κι αυτός είναι ο λόγος που πολλοί δυσκολεύονται να τελειωσουν.

Στην Αθήνα στους παρέχει το Πανεπιστήμιο.

kath717

Νεοφερμένος

Η kath717 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Β' λυκείου. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά απ'οτι έχω δει στα προγράμματα σπουδών το τμήμα του ΑΠΘ έχει και μαθήματα πληροφορικής με εφαρμογές στην οδοντιατρικη και έχει και κάτι για τεχνητη νοημοσύνη...Η Αθήνα δεν έχει τίποτα τέτοιο μήπως με την έλλειψη αυτών των γνώσεων είναι πιο δύσκολο να κινηθείς στο μέλλον ως οδοντίατρος?

Chem2000

Διάσημο μέλος

Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Χημείας Ιωαννίνων και μας γράφει απο Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2,986 μηνύματα.
Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά απ'οτι έχω δει στα προγράμματα σπουδών το τμήμα του ΑΠΘ έχει και μαθήματα πληροφορικής με εφαρμογές στην οδοντιατρικη και έχει και κάτι για τεχνητη νοημοσύνη...Η Αθήνα δεν έχει τίποτα τέτοιο μήπως με την έλλειψη αυτών των γνώσεων είναι πιο δύσκολο να κινηθείς στο μέλλον ως οδοντίατρος?
Έχω φίλη που τελείωσε οδοντιατρική αθηνών ενώ είχε κάνει κάποιους μήνες στο απθ μέχρι να πάρει την μετεγγραφή.
Οδοντιατρική Αθηνών με τα χίλια. ΑΠΘ η κατάσταση δεν είναι και τόσο καλή από όσο λένε.

Ryuzaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,957 μηνύματα.
Όχι. Τα μαθήματα αυτά είναι εντελώς εισαγωγικά πιο πολύ σαν ερέθισμα.

Στο επιπεδο του προπτυχιακού σε ενδιαφέρει η αδιάλειπτη εκπαίδευση στο καθ’υλην αντικείμενο της οδοντιατρικής, χωρίς να χάνεις χρόνο ψάχνοντας να βρεις ασθενείς.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια