jj!
Τιμώμενο Μέλος
Μπαααα, δε μου αρέσει να κυκλοφορώ με άδεια τσάντα το πρωίπάρε τσάντα ρε, εγώ μια φορά που πήγα χωρίς τσάντα είδα κι έπαθα να τα μεταφέρω
Νιώθω ότι αρχίζει το σχολείο από τον αγιασμό Ο αγιασμός είναι η χαρά του παιδιού
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Σωστός προβληματισμός...Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας
Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά
Αν μας τα δώσουν την Τρίτη, μάλλον θα τα βάλουμε όλοι στο σπίτι μιας φίλης μου που μένει κοντά στο σχολείο και μετά από τον καφέ θα πάμε να τα πάρουμε.
Ελπίζω να κόψει του Ντούκου (aka Διευθυντούκου) να μας τα δώσει την Τετάρτη. Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να κάνουμε μάθημα κατευθείαν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
Μπαααα, δε μου αρέσει να κυκλοφορώ με άδεια τσάντα το πρωί
Νιώθω ότι αρχίζει το σχολείο από τον αγιασμό Ο αγιασμός είναι η χαρά του παιδιού
O αγιασμός πότε είναι;
element skate
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγώ νομίζω είχα διαβάσει πως θα δοθούν
Ρώτησα και τον παππού μου βέβαια που είναι στη κοινότητα του χωριού μήπως ξέρει τίποτα απ'τον νονό μου που είναι μέσα σε αυτά και λέει μπορεί ναι μπορεί και όχι
Η κορη του περιπτερα της κομμωτριας απεναντι εχει εναν γαμπρο που ειναι παντρεμμενος με την κορη του ζαχαροπλαστη που εχει ενα παιδι που εχει εναν γνωστο στο υπουργειο και ειπε οτι μαλλον θα δοθουν βιβλια
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Καλά, εγώ μένω και σε χωριό, οπότε καλά κρασιάΣωστός προβληματισμός...
Αν μας τα δώσουν την Τρίτη, μάλλον θα τα βάλουμε όλοι στο σπίτι μιας φίλης μου που μένει κοντά στο σχολείο και μετά από τον καφέ θα πάμε να τα πάρουμε.
Ελπίζω να κόψει του Ντούκου (aka Διευθυντούκου) να μας τα δώσει την Τετάρτη. Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να κάνουμε μάθημα κατευθείαν.
Θα πάω να τα αφήσω στο μαγαζί της θείας μου
@ZouGraf: ο αγιασμός είναι την Τρίτη
Itach1
Διάσημο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Η κορη του περιπτερα της κομμωτριας απεναντι εχει εναν γαμπρο που ειναι παντρεμμενος με την κορη του ζαχαροπλαστη που εχει ενα παιδι που εχει εναν γνωστο στο υπουργειο και ειπε οτι μαλλον θα δοθουν βιβλια
Τα βιβλία τη Τρίτη θα μας τα δώσουν;
olina11
Εκκολαπτόμενο μέλος
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Τα βιβλία τη Τρίτη θα μας τα δώσουν;
Ερτάται απο την διεύθυνση του σχολείου.
κατσε,ο ζαχαροπλαστης εχει παιδι με τη μαμα της κορης του που ειναι παντρεμενη ή απο αλλο γαμο ?
element skate
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξώγαμοκατσε,ο ζαχαροπλαστης εχει παιδι με τη μαμα της κορης του που ειναι παντρεμενη ή απο αλλο γαμο ?
καλα και εμεις μην φαντασεις οτι δεν κοιμομαστε απο την αγωνιατι ανακουφιση που για μια χρονια δεν με προβληματιζουν τετοια θεματα
theodwra.
Εκκολαπτόμενο μέλος
'Οχι όπως πέρσι που τελειώσαμε τη χρονιά χωρίς βιβλία σε κάποια μαθήματα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.