jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ας μη μιλήσω για τετράδια εργασιών και εργαστηριακούς οδηγούς, πονεμένη ιστορία (θα μου πεις, δεν τα χρησιμοποιούμε κιόλας...)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eutuxia_k
Νεοφερμένος
TheStranger
Νεοφερμένος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Κάπου είχα διαβάσει πως θα δοθούν.Βασικά αναρωτιόμουν εάν φέτος θα δωθούν βιβλία ή αν θα μείνουν οι τσάντες μισογεμάτες με φωτοτυπίες.....?.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Κάπου είχα διαβάσει πως θα δοθούν.
Και εγώ νομίζω είχα διαβάσει πως θα δοθούν
Ρώτησα και τον παππού μου βέβαια που είναι στη κοινότητα του χωριού μήπως ξέρει τίποτα απ'τον νονό μου που είναι μέσα σε αυτά και λέει μπορεί ναι μπορεί και όχι
TheStranger
Νεοφερμένος
Επίσης είχα ακούσει μια υπεύθυνη (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) που της είχαν πάρει συνέντευξη και δήλωνε ότι φέτος το υπουργείο έστειλε για γραφική ύλη μόνο 200.000 ευρώ Για τα Ιωάννινα (ενώ πέρυσι είχε δώσει περισσότερα) ..και όλο αυτό με προβλημάτισε για το αν θα υπάρξουν βιβλία
Κάπου είχα διαβάσει πως θα δοθούν.
Ναι και εγώ έχω διαβάσει ότι φέτος δεν θα έχουμε το ίδιο πρόβλημα.
Και εγώ νομίζω είχα διαβάσει πως θα δοθούν
Ρώτησα και τον παππού μου βέβαια που είναι στη κοινότητα του χωριού μήπως ξέρει τίποτα απ'τον νονό μου που είναι μέσα σε αυτά και λέει μπορεί ναι μπορεί και όχι
ακριβώς τίποτα δέν είναι σίγουρο..
Alma Libre
Επιφανές μέλος
...Αλεξάνδρα...
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακάρι φέτος να μην έχουμε πάλι τέτοια!!
Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!!
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Δεν ξέρω , αλλά στο σχολείο μου έμαθα πως τα έχουν!!
Μακάρι φέτος να μην έχουμε πάλι τέτοια!!
Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους!!
Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου...
επίσης
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
...Αλεξάνδρα...
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ πολύ!!Και εγώ αυτό ελπίζω αλεξάνδρα μου...
επίσης
TheStranger
Νεοφερμένος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Ευχαριστώ πολύ!!
τίποτα
τα βιβλία είναι ήδη στα σχολεία όπως είχαν πει! Μην αναπαράγουμε πάλι τα ίδια, ενώ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα
Οποτε μην ανησυχουμε!
Ελπίζω να είναι έτσι όπως τα λέτε , γιατί οι φωτοτυπίες απαιτούν οργάνωση και εγώ από οργάνωση ΔΕΝ..
Επίσης είχα ακούσει μια υπεύθυνη (δεν θυμάμαι τι ακριβώς ήτανε) που της είχαν πάρει συνέντευξη και δήλωνε ότι φέτος το υπουργείο έστειλε για γραφική ύλη μόνο 200.000 ευρώ Για τα Ιωάννινα (ενώ πέρυσι είχε δώσει περισσότερα) ..και όλο αυτό με προβλημάτισε για το αν θα υπάρξουν βιβλία
Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις
όντως δε γίνεται :/
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
τίποτα
Οποτε μην ανησυχουμε!
Οπως ειπε και ο Johnnaousa εχουν παραδοθει οποτε μην ανησυχεις
όντως δε γίνεται :/
έτσι είχα διαβάσει τουλάχιστον..ότι φέτος δεν θα υπάρξουν αντίστοιχα προβλήματα με τα περσινά!
Alma Libre
Επιφανές μέλος
gregory nub
Διάσημο μέλος
Δε γίνετε διάβασμα με CD ..κακά τα ψέματα
Το μάθημα ημέρας άνετα διαβάζεται από οθόνη υπολογιστή, αφού συνήθως είναι 2-4 σελίδες. Τίποτα δηλαδή. Όμως φυσικά δεν γίνεται να βγάλεις μία χρονιά χωρίς βιβλία!
Αν και πιστεύω πως αν αντί να μας βάζουν να διαβάζουμε ο,τι λέει το βιβλίο, μας έβαζαν να γράφουμε σημειώσεις από την παράδοση του μαθήματος, θα ήταν καλύτερα.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά
Loony
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα βιβλία έχουν παραδοθεί στα σχολεία ήδη από αρχές Αυγούστου, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας
Το θέμα είναι: πού θα αφήσω την σακούλα με τα βιβλία για να βγω έξω μετά
πάρε τσάντα ρε, εγώ μια φορά που πήγα χωρίς τσάντα είδα κι έπαθα να τα μεταφέρω
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.