Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Λόγω πανελληνίων αν και δεν έχω πάρει ακόμα πρόγραμμα για το φροντιστήριο, ο ελεύθερός μου χρόνος θα είναι κάπως περιορισμένος. Θέλω, λοιπόν, να βρω κάποια σχολή/studio κάπου προς Καλλιθέα μεριά (πλ.Δαβάκη) για να είναι κοντά στο φροντ και να χώσω καμιά ώρα μπαλλέτου κάπου μέσα στην εβδομάδα, αφού το studio που είμαι τώρα δεν με βολεύει καθόλου. =/
Όσα καλά παιδάκια ξέρουν λοιπόν σχολές/studio χορού στην καλλιθέα, που να θεωρούν από προσωπική τους εμπειρία καλά ας ρίξουν ένα pm. (Μην πουν ότι κάνουμε και διαφήμιση! )
Ευχαριστώ. =]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
...και το κυριοτερο ειναι εκτονωση!!!
Μηπως ξερετε καμια καλη σχολη χορου?
pepper ann
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω βρει αρκετές στο ίντερνετ και από Σεπτέμβρη θα αρχίσω να τις επισκέπτομαι,αλλά θα ήθελα πολύ να ακούσω προσωπικές γνώμες.
Οποιαδήποτε λοιπόν εμπειρία σας με σχολή χορού στην συμπρωτεύουσα,ακόμα και αν δεν αφορά το συγκεκριμένο είδος χορού,είναι ευπροσδεκτη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος
Έχω κάνει 4 χρόνια μοντέρνο χορό και από πέρυσι μαθαίνω παραδοσιακούς χορούς.
Ο χορός για εμένα είναι ζωή, γιατί μέσα από αυτόν εκφράζω τα συναισθήματα μου και όταν χορεύω νιώθω υπέροχα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
Menoula
Νεοφερμένος
Κανω κλασικο μπαλετο εδω κ κτ χρονια...συγχρονο εδω κ ενα χρονο..και τωρα θα ξεκινησω και χιπ χοπ...δεν χορευω ωραια..ουτε ιδιαιτερο ρυθμο εχω...απλα μαρεσει το συναισθημα εκεινης της στιγμης...χωρις να με νοιαζει τι πιστευουν οι αλλοι γιαυτο...Δν ξερω αν θα το βαρεθω ολο αυτο καποια στιγμη..παντως ΤΩΡΑ νιωθω ετσι =)
ιω_αννα
Νεοφερμένος
σκεφτεται καποιος να δωσει εξετασεις στο υπουργειο πολιτισμου για κρατικη σχολη ορχηστικης τεχνης??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορώ να αρχίσω αυτόν τον καιρό σε κάποιο τμήμα ενηλίκων (είμαι 18 ) ή θα έχει δημιουργηθεί τμήμα, οπότε δεν θα μπορώ να συμμετέχω;
Ποιες είναι οι καλές σχολές χορού στο Ηράκλειο Κρήτης (αν θεωρείται διαφήμιση η απάντηση στο ερώτημα αυτό, στείλτε μου pm);
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LoLapalooza
Νεοφερμένος
MariaLoveItaly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 545651
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.