Χημικό ή Βιολογικό;

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7,293 μηνύματα.
Mπορεί κάποιος να μου πει για την αποκατάσταση; Ποια απο τις δύο σχολές προσφέρει καλύτερο επαγγελματικό μέλλον; (Τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό)
Το σκέφτομαι αρκετά για Χημικό αποκλειστικά, αλλα πιστεύω και η Βιολογία θα είναι κάτι με το οποίο θα ήμουν πολύ χαρούμενος επίσης.

Κοίταξα τα αντίστοιχα προγράμματα σπουδών και είναι ενδιαφέροντα και τα δύο, ωστόσο δεν γνωρίζω τόσο καλά τι επάγγελμα μπορείς να κάνεις με πτυχίο χημικού ή βιολογικού.

Υπάρχουν ιστοσελίδες με πληροφορίες συμμαζεμένες; Ευχαριστώ πολύ

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 20,940 μηνύματα.
@Chem2000 και @Chemwizard δώστε στο παιδί εδώ τα φώτα σας. Νομίζω, προσωπικά μιλώντας, ότι η Χημεία έχει μεγαλύτερο εύρος ως πρώτο πτυχίο δίνοντας τις ουσιαστικές βάσεις για πιο εξειδικευμένες σπουδές με κάποια κατεύθυνση στην πορεία που να συνδέει τη Βιολογία, Φυσική κτλ. Η Χημεία μπαίνει στη Βιολογία σε κάποια θέματα και όχι το ανάποδο καθώς η Βιολογία είναι υβριδική επιστήμη που πατάει σε μεθόδους άλλων θετικών επιστημών, μεταξύ αυτών και η Χημεία.

Σκέψου πόσες επιστήμες έχουν γέφυρα την Χημεία. :)

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,319 μηνύματα.
Κοίταξα τα αντίστοιχα προγράμματα σπουδών και είναι ενδιαφέροντα και τα δύο, ωστόσο δεν γνωρίζω τόσο καλά τι επάγγελμα μπορείς να κάνεις με πτυχίο χημικού ή βιολογικού.
Βρήκα αυτά εδώ :

Χρήστες Βρείτε παρόμοια