Φετος τελειωνω την δευτερα λυκειου και νομιζω πως θελω να αλλαξω φροντιστηριο! Μενω στο πανοραμα και μπορω να πω πως εκει που πηγαινω (δεν ξερω αν επιτρεπεται να γραφω τα ονοματα των φροντιστηριων !) δεν ειμαι απολυτα ευχαριστημενη!σκεφτομαι να παω σε καποιο στο κεντρο.. Εχω κανα δυο στο μυαλο μου! Απλως το μονο προβλημα ειναι οτι θα χανω αρκετο χρονο μεσα στο λεωφορειο! Γι αυτο ηθελα να σας ρωτησω αν αξιζει τον κοπο!Επισης αν περιοριστω στο πανοραμα, υπαρχει κανεις που να μπορει να με συμβουλεψει ή να μου προτεινει κατι?! Παρεμπιπτοντως ειμαι θετικη κατευθυνση!
Ξερω πως και στο καλυτερο φροντιστηριο να πας αμα δεν διαβασεις δεν προκειται να καταφερεις τιποτα, απλως θελω να νιωθω μια σιγουρια!! ^_^
Σας ευχαριστω πολυ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχω σκεφτει να κανω φυσικη κ χημεια με 2 καθηγητες π εχουν καλη φημη,κ εκθεση σε ενα αλλο φροντιστηριο..απλως τ θεμα ειναι τ εξης:δν ξερω π να κανω μαθηματικα κ βιολογια!οποτε απτο να σκορπιστω εδω κ απο κει καλυτερα να παω καπου οπου να τ κανω ολα! ουφ αγχωθηκα!
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Στο Α πηγαίνει για τα Μαθηματικά. Στο Β για τη Φυσική. Και στο Γ για την Έκθεση.
Ανακατεύει εκεί μέσα ΑΕΠΠ, ΑΟΔΕ και Βιολογία Γεν. και βγάζει πρόγραμμα από τρία φροντιστήρια...
Μιλήσαμε πριν το Πάσχα και ήταν εξουθενομένος. Χάνει περίπου 2 ώρες κάθε μέρο στο αστικό. Για το λόγο αυτό και μόνο θα σου πρότεινα να συγκεντρώσεις τα μαθήματα σε ένα φροντιστήριο ή, έστω, σε μία περιοχή. Να θυμάσαι, δεν χρειάζεσαι μόνο έναν καλό καθηγητή. Απαιτείται και προσωπικό διάβασμα.
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
ZETAXA
Δραστήριο μέλος
methexys
Τιμώμενο Μέλος
το κεντρο ειναι μακρια και θα χανω πολυτιμο χρονο..
Επομενως καλυτερα θα ηταν να παρακολουθω τα μαθηματα εστω και σε διαφορετικα φροντιστηρια στο πανοραμα! Τωρα αρκει να ψαξω! ^_^
Παντως σας ευχαριστω ολους για τον χρονο που αφιερωσατε γιατι στα αληθεια πιεζομουν με αυτο το θεμα και δν μπορουσα να βρω μια καλη κ βολικη λυση!
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Μαλιστα... στ πανοραμα μ φαινεται δυσκολο να τ κανω ολα σενα φροντιστηριο..γιαυτο σκεφτομουν τ κεντρο.. Ξερει κανενας τπτ για τν ηλιασκο; Γτ εχει ενα παραρτημα στν πυλαια.. παντως συμφωνω με τ παραπανω οτιτδλδ οι καθηγητεςτδν ειναι φωστηρες π θ σ βαλουν τν γνωση στ κεφαλι! Αλλα καλο ειναι εισαι μ ανθρωπους π εμπιστευεσαι!
Εγώ πήγαινα στον Ηλιάσκο (αν και όχι σ αυτό το παράρτημα), ήμουν πολύ ευχαριστημένη.
Έχει 6 παραρτήματα, και οι καλοί καθηγητές πάνε σε όλα, δεν περιορίζονται π.χ. μόνο στο κέντρο που είναι και το μεγαλύτερο κα τραβάει κόσμο. Κάνει και θερινά από Β' σε Γ' Λυκείου αν θες να το δοκιμάσεις έτσι. Μην ξεπατώνεσαι στις αποστάσεις μόνο, γιατί θα χάνεις χρόνο από προσωπικό διάβασμα και αυτό μπορεί να είναι χειρότερο ακόμα και να πηγαίνεις στο σούπερ ντούπερ φροντιστήριο...
Łęśóźąć
Νεοφερμένος
Ξέρω οτι ο Μπαχαρακης εχει καλη φημη για την θεωρητική κατεύθυνση αλλα μήπως κάνεις ξέρει αν ειναί τοσο καλος και στην τεχνολογικη? Επεσε πολυ διαφημιση φετος και ειχε αρκετες επιτυχιες αλλα ψαχνω για προσωπικες αποψεις. Με ενδιαφέρει το παραρτημα του στην Καλαμαρια γιατι δεν θελω να χασω χρονο με μεταφορες στο Κεντρο.
Εχω ακουσει και καλα λογια για το Ανατολικό αλλα δεν ξέρω κατα ποσο αληθευει γιατι δεν εχω καποιον γνωστο εκει.
Αν καποιος απο εσας εχει παει, μπορει να μου πει τη γνώμη του? (για οποιοδηποτε απο τα δυο)
Φετος (Α λυκειου) πηγα σε ενα φροντηστηριο και μας πίεσαν πάρα πολύ, εφτασα σε σημειο να μην μπορω να ανοιξω βιβλιο στις εξετασεις, ξέρω οτι αν δεν ζοριστεις δεν πετυχαίνεις αλλα νομιζω οτι το παραεκαναν.
Θελω να μπορω να εχω διαθεση να διαβασω και μονη μου στο σπιτι για να τα κατανοησω καλυτερα και φετος μετα χιλια ζορια διαβαζα για το σχολειο που δεν μας εβαζαν και πολλα! (ειμαι μαθητρια του 19 ξέρω απο πίεση και νομιζω οτι δεν υπερβαλλω οταν λεω οτι μας
πιεσαν πολυ όσο αναφορα την Α').
Με λιγα λογια θελω να βρω ενα φροντιστηριο που να δουλευει και ευκολα και δυσκολα θεματα, να ειναι οι καθηγητες κατανοητοι και να μην ξεπερναει για την Β' τις 12-3 ωρες την εβδομαδα στα μαθηματα κατευθυνσης.
Ό,τι απόψεις έχετε με ενδιαφέρουν! Σκοπός μου είναι να γράψω πάνω απο 17.500 μόρια.
Είδα και άλλα ανάλογα θέματα αλλά οι περισσότεροι μιλούσαν για φροντιστήρια στο κέντρο. Προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για φροντιστήρια εκτός Καλαμαριάς γιατί δεν θέλω να χάνω χρόνο στις μετακινήσεις. Επίσης θα ήθελα να ξέρω και πόσο "εξαντλητικο΄" ειναι το πρόγραμμα του καθενός γτ δεν θελω να παω καπου που να ξεπερναω τις 10-11 ώρες την εβδομάδα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
για την κορυφή έχετε ακούσει καλά λόγια τελευταία? Ποιο είναι κατα την γνώμη σας το καλύτερο φροντιστήριο τεχνολογικής κατεύθυνσης ανατολικής θεσσαλονικής? Υπάρχει και ένα καινούργιο ''υποκατάστημα'' ειρμός ανατολικά που άνοιξε πριν κανα χρόνο .Έχει πάει κανείς και αν ναι τα επίπεδα των τμημάτων είναι υψηλά( μαθητές του 19 και) ή δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα? Ανάμεσα σε Μπαχαρακης και Βακαλης πάντα ανατολικής θεσσαλονικης ποιο έχει τα υψηλότερα τμήματα σε βαθμολογία?Ευχαριστώ και συγνώμη αν σας κούρασα. Παρακαλώ να μου απαντήσετε όσο πιο άμεσα γινεται
ο Μπαχαράκης είναι για θεωρητική κατεύθυνση. Ο Βακάλης έχει πέσει πολύ τα τελευταία χρόνια αν και πριν καμιά δεκαετία ήταν το τοπ για Ιατρικές. Για τον Ειρμό ανατολικά δεν ξέρω, αλλά το κεντρικό του έχει κάθε χρόνο μεγάλες επιτυχίες, υποθέτω κάποιοι καθηγητές θα πηγαίνουν και στο ανατολικό. Και για την Κορυφή ξέρω ότι γίνεται καλή δουλειά. Εγώ πήγαινα στον Ηλιάσκο, το ίδιο και ο αδερφός μου και η ξαδέρφη μου και ήμασταν όλοι πολύ ευχαριστημένοι. Ανατολικά έχει παραρτήματα περιοχή Μαρτίου και στην Καλαμαριά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.