Johnny15
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panosedessa
Δραστήριο μέλος
Μπορει καποιος να με ενημερωσει για τον καιρο στην Κομοτηνη;
Ειμαι απο νησι και επηρεαζει την ψυχολογια μου παρα πολυ ο καιρος.
Βρεχει τοσο συχνα οσο λενε; Και εχει συννεφια;
Το κρυο δεν με πειραζει τοσο οσο η βροχη και η συννεφια.
αμα δεις τι γκομενες κυκλοφορουν εκει μεγαλε θα τον ξεχασεις το καιρο και τα παντα!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος
Γυναίκα είναιαμα δεις τι γκομενες κυκλοφορουν εκει μεγαλε θα τον ξεχασεις το καιρο και τα παντα!!!!!
Johnny15
Επιφανές μέλος
αμα δεις τι γκομενες κυκλοφορουν εκει μεγαλε θα τον ξεχασεις το καιρο και τα παντα!!!!!
Εσύ τι ξερεις;
panosedessa
Δραστήριο μέλος
Εσύ τι ξερεις;
εχω στειλει απο την περιοχη μου ταλεντα και ξερω,,,,,
fanouris
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ_6
Εκκολαπτόμενο μέλος
valantis21
Δραστήριο μέλος
γιατι αυτο με καιει ??????
panosedessa
Δραστήριο μέλος
εχει εχει why not? θεληση να υπαρχειΚανα γκομενακι για μενα την κοπελιτσα εχει η μονο ανταγωνισμο θα συναντησω;
Johnny15
Επιφανές μέλος
Κανα γκομενακι για μενα την κοπελιτσα εχει η μονο ανταγωνισμο θα συναντησω;
Ξάνθη.
valantis21
Δραστήριο μέλος
καλου κακου μαθε και το κορανι..50-50 η αναλογια ελληνες-μουσουλμανοι
Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος
Eva097
Εκκολαπτόμενο μέλος
Stickerbush
Πολύ δραστήριο μέλος
tonyler
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα πιο πολλά μηνύματα είναι πριν το 2013 οπότε πολλά ίσως να έχουν αλλάξει.
Γι αυτο αν κάποιος μπορεί ας μου απαντήσει στα εξής ερωτήματα μου:
1)Τι παίζει από Κρύο; Τους χειμώνες πόση περίπου είναι η θερμοκρασία; Επίσης κάτι διάβασα για πολυ αέρα. Πόσο αέρα δλδ;
2)Συνεχίζει να είναι μια πάρα πολύ άσχημη πόλη; Εγώ είμαι από Μεσολόγγι που στην ουσία είναι ένα χωριό (10.000κατοικοι Max)...Οταν λέτε ότι η Κομοτηνή είναι μικρή πόλη εννοείτε ότι ο ένας είναι πάνω στον άλλον; (γιατί 50.000 κάτοικοι είναι πολλοί).
3)Τι απόσταση έχει από Θεσσαλονίκη;
4)Συνεχιζεται το χάος με τους Τούρκους;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sourotiri
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά καλησπέρα. Κοιταω μηνύματα σε αυτό το topic για να μάθω πως είναι η φοιτητική ζωή στην Κομοτηνή ώστε να αποφασίσω αν θα επιλέξω Κομοτηνή ή Ρέθυμνο (για μπατσαρια)
Τα πιο πολλά μηνύματα είναι πριν το 2013 οπότε πολλά ίσως να έχουν αλλάξει.
Γι αυτο αν κάποιος μπορεί ας μου απαντήσει στα εξής ερωτήματα μου:
1)Τι παίζει από Κρύο; Τους χειμώνες πόση περίπου είναι η θερμοκρασία; Επίσης κάτι διάβασα για πολυ αέρα. Πόσο αέρα δλδ;
2)Συνεχίζει να είναι μια πάρα πολύ άσχημη πόλη; Εγώ είμαι από Μεσολόγγι που στην ουσία είναι ένα χωριό (10.000κατοικοι Max)...Οταν λέτε ότι η Κομοτηνή είναι μικρή πόλη εννοείτε ότι ο ένας είναι πάνω στον άλλον; (γιατί 50.000 κάτοικοι είναι πολλοί).
3)Τι απόσταση έχει από Θεσσαλονίκη;
4)Συνεχιζεται το χάος με τους Τούρκους;
1) Τον χειμώνα να περιμένεις θερμοκρασίες γύρω στο μηδέν. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα όμως, η υγρασία είναι που κάνει τα πράγματα δύσκολα. Αέρα σε νορμάλ επίπεδα.
2) Σε σχέση με το Μεσολόγγι, θεωρώ ότι η Κομοτηνή είναι πιο όμορφη, αν και όντως είναι η πιο άσχημη από τις γύρω πόλεις (Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Καβάλα).
3) 250 χιλιόμετρα, ή 2-2μιση ώρες με το αυτοκίνητο, ή 2μιση-3 ώρες με το ΚΤΕΛ.
4) Τι εννοείς;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tonyler
Εκκολαπτόμενο μέλος
ahmetch
Νεοφερμένος
1.Στην κομοτηνη το καλοκαιρι εχει αρκετη ζεστη, το κρυο αρχιζει τελη οκτωβριου και μετα μεχρι αρχες μαρτιου θα ελεγε κανεις. Σε γενικες γραμμες ο καιρος δεν θα σου προκαλεσει ιδιαιτερο προβλημα.
2. Η κομοτηνη σε καμια περιπτωση δεν μπορει να χαρακτηριστει ασχημη. Ειναι μια μικρη πολη με αρκετους φοιτητες αλλα εχει αρκετα πραγματα. Μονο να σου πω οτι θα κανεις τις καλυτερες παρεες. Οι γυρω πολεις ειναι αρκετα ωραιες και θα εχεις ευκαιριες να επισκευτεις.
3. Η θεσσαλονικη κανει γυρω στις 2.5 ωρες με αυτοκινητο και με λεωφορειο περιπου 3 ωρες.
4. Σε καμια περιπτωση η μουοσουλμανικη μειονοτητα της κομοτηνης και γενικοτερα της θρακης δεν μπορει να χαρακτηριστει ως «τουρκικη». Πιστεψε με δεν θα εχεις κανενα προβλημα με κανεναν. Εκτος αν συνεχισεις με αυτο το χιουμορ σχετικα με τις θρησκειες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.