maria_tsimi
Νεοφερμένος
ως δευτεροετης σε καλοσοριζω στη σχολη και στις σερρες
ευχαριστώ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
theo44
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Σαν τι θες να μαθεις;Εχει με 150 120 ευρω ειναι φθηνη πολη.Εχετε ακουσει τιποτα να μας πειτε για την πολη αλλος?
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Σαν τα παντα.Γιατι απο οτι βλεπω σπουδαζεις και εσυ εκει???Σαν τι θες να μαθεις;
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Καταγομαι απο καβαλα και εχω και ενα φιλο στο συγκεκριμενο τμημα.Απο οτι με ειχε πει ειναι αρκετα ενδιαφερων και το μοναδικο στην χωρα αν δεν κανω λαθος .Το καλο με την καβαλα οτι ειναι δυσκολο να χαθεις γιατι οποια καρηφορα και αν παρεις στη θαλασσα θα βγεις καλητερα να δεις για σπιτι προς το βυρονα που ειναι και κοντα στο κεντρο και κοντα στα τει εχει αστικα .Για διασκεδαση ειχει κινηματογραφο ,θεατρο(καπου καπου εχουν καποιες καλες παρασταστασης),κλαμπακια ,σκυλαδικο , μουσικες ταβερνες και καφε- μπαρ .Αν θες κατι αλλο πεςΣαν τα παντα.Γιατι απο οτι βλεπω σπουδαζεις και εσυ εκει???
KonstadinosDan
Νεοφερμένος
KonstadinosDan
Νεοφερμένος
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν δεν εχει δικη του θερμαση μην νοικιασεις . Τον χειμωνα που περασε αρκετες οικοδομες δεν μπορεσαν να τα βρουν οι κατοικη για να βαλουν πετρελαιο.Εμενα ενα παιδι μου ειπε να κοιταξω οταν νοικιασω σπιτι να εχει αυτονομη θερμανση γιατι εκει ειναι πολλα με κεντρικη θερμανση και θα την πατησω γιατι πληρωνεις και το σπιτι ειναι παγωμενο!
cha0s
Περιβόητο μέλος
Δεν είχε πολυ κόσμο γιατί είχαν φύγει οι περισσότεροι για τις γιορτές, αλλά η πόλη μ' άρεσε αρκετά. Ανετα κάνεις εκει γαμάτη φοιτητική ζωή
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kιkή
Νεοφερμένος
HonoreDeBalzac
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καφέ,μπαρ κτλ
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Από στέκια πως είναι η πόλη;
Καφέ,μπαρ κτλ
Εχει πραγμάτα να σε προσφέρει η πολη ωραία περιοχη ειναι ο αγιος νικόλας.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα ενοικια πως σας φενονται νομιζω επεσαν καπως φετος
jdsdk
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Laou_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πέρασα και εγώ Καβάλα φέτος παιδιά μηχανικών Πληροφορικής! Η πόλη πολύ ωραία μου φάνηκε πού πήγα για να βρω σπίτι και φτηνά νοικια! Τώρα για νυχτερινή ζωή δεν έχω άποψη ακόμα! Κανένας άλλος πέρασε Καβάλα?
Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου!
Ωραία πόλη... Ελάχιστη νυχτερινή ζωή!
Είμαι από Καβάλα, και το 2013 είχα περάσει Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ Καβάλας... Αν θες λεπτομέρειες για τη σχολή μπορείς να ρωτήσεις! Παρακολούθησα το 1ο έτος κανονικά! Αλλά προσωπικά,δεν μου άρεσε ιδιαίτερα, και επειδή τυχαίνει να είμαι του θεωρητικού και του μπλα-μπλα....και η τύχη ήρθε με το μέρος μου (από οικονομική άποψη) ΦΕΤΟΣ ΞΑΝΑΔΙΝΩ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
jdsdk
Νεοφερμένος
Ευχαριστώ! Καλή επιτυχία να έχεις φέτος laou95! Τι δεν σου άρεσε από τη σχολή?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.