Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Χρησιμοποιήστε την αναζήτηση του forum γιατί υπάρχουν και αρκετά ακόμα threads για την πόλη.
Ότι ερωτήσεις έχετε,κάντε εδώ,έχουμε πολλά άτομα από Θεσσαλονίκη που μπορούν να σας απαντήσουν σε τυχόν απορίες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vagoz
Νεοφερμένος
Pequeño
Τιμώμενο Μέλος
Μαγκες μονο ενα πειτε μου εκανα καλα που την προτιμησα απ την Αθηνα ή μαλακια???γιατι νομιζω εκανα μαλακια
Για εμένα δεν έκανες καθόλου μαλακία!
Είναι πραγματικά πολύ-πολύ όμορφη πόλη, για να σε πω όμως την αλήθεια μου, αν και Θεσσαλονικία,
εγώ προσωπικά δε τρελαίνομαι,
αλλά γενικότερα όποιος έρχεται εδώ φεύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις!
Vagoz
Νεοφερμένος
και εγω ετσι ακουω θα δειξει..σιγουρα ομως δε θα την προτιμουσα για μονιμη διαμονη απ την Αθηνα..!Για εμένα δεν έκανες καθόλου μαλακία!
Είναι πραγματικά πολύ-πολύ όμορφη πόλη, για να σε πω όμως την αλήθεια μου, αν και Θεσσαλονικία,
εγώ προσωπικά δε τρελαίνομαι,
αλλά γενικότερα όποιος έρχεται εδώ φεύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις!
τι ομορφη πολη θεσσαλονικη...ζηλευωωωωω οσουσ θα φοιτησουν εκει!!!!
την προτιμας απο Athens δηλαδη?
Poseidon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Mt
Πολύ δραστήριο μέλος
Θέλω να αγοράσω έναν μεγάλο ναργιλέ σε λογική-φθηνή τιμή ..ξέρετε κάποιο μαγαζάκι και πάνω κάτω πόσο θα δώσω;
Λοιπόν,επειδή είμαι μεγάλος φαν του ναργιλέ,μπορώ να σε κατατοπίσω πλήρως στο θέμα. Καταρχάς,η άποψή μου είναι ότι αν γουστάρεις ναργιλέ για παρεοφάσεις και συχνά ανάμματα,θα πρέπει να πάρεις έναν μεσαίου μεγέθους κι όχι έναν μεγάλο γιατί θα στριγγλίζουν τα πνευμόνια σας ομαδικώς μέχρι να τον ανάψετε. (Κάνω 2 χρόνια ναργιλέ και γενικά το έχω ψάξει όσο δεν πάει το θέμα.) Πέρα απ'αυτό,αν δε σε πείθω και εν τέλει θες μεγάλο (μπορεί να'σαι ο phelps ρε αδερφέ και να'χεις τρόμπες αντί πνευμόνια ) θα σου πρότεινα ένα μαγαζάκι στην Αγίου Δημητρίου που πουλάει είδη καπνιστού και ναργιλέδες (έχει όλα τα αξεσουάρ που θα χρειαστείς). Βρίσκεται πάνω στην Αγίου Δημητρίου μετά την Εκκλησία και λίγο πριν το Γερμανό όπως την κατεβαίνεις για να πας στα Πανεπιστήμια. (Ο Γερμανός βρίσκεται στον αριθμό 91 άρα υπολόγιζε μεταξύ 84-91 το μαγαζί,βρίσκεται στ'αριστερά σου όπως κατεβαίνεις). Ναργιλέδες μεσαίου μεγέθους μπορείς να βρεις με 30 έως και 50 ευρώ. Δεν έχει διαφορά στην απόδοση του ναργιλέ η τιμή,απλά θα'ναι πιο κομψός με περισσότερα σχέδια κλπ. Βλακειούλες δηλαδή. Οι γεύσεις έχουν από 6 έως 13 ευρώ (τα 50 και τα 250 gr αντίστοιχα) και τα καρβουνάκια έχουν 1.50 ευρώ το πακέτο των 10 (στρογγυλά,ταχείας καύσης).
Άποψη μου,να ρίξεις μια ματιά στο παραπάνω μαγαζί αλλά μη βιαστείς να αγοράσεις γιατί υπάρχει άλλο ένα μαγαζί στην Αισχύλου που κι αυτό έχει ναργιλέδες αλλά δε θυμάμαι ακριβώς το σημείο του.Μόλις ανέβω θα κοιτάξω που ακριβώς βρίσκεται και θα σε ενημερώσω. Κοιτάς κι ό,τι απορίες έχεις,εδώ είμαστε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
Ωραία!!Λοιπόν,επειδή είμαι μεγάλος φαν του ναργιλέ,μπορώ να σε κατατοπίσω πλήρως στο θέμα. Καταρχάς,η άποψή μου είναι ότι αν γουστάρεις ναργιλέ για παρεοφάσεις και συχνά ανάμματα,θα πρέπει να πάρεις έναν μεσαίου μεγέθους κι όχι έναν μεγάλο γιατί θα στριγγλίζουν τα πνευμόνια σας ομαδικώς μέχρι να τον ανάψετε. (Κάνω 2 χρόνια ναργιλέ και γενικά το έχω ψάξει όσο δεν πάει το θέμα.) Πέρα απ'αυτό,αν δε σε πείθω και εν τέλει θες μεγάλο (μπορεί να'σαι ο phelps ρε αδερφέ και να'χεις τρόμπες αντί πνευμόνια ) θα σου πρότεινα ένα μαγαζάκι στην Αγίου Δημητρίου που πουλάει είδη καπνιστού και ναργιλέδες (έχει όλα τα αξεσουάρ που θα χρειαστείς). Βρίσκεται πάνω στην Αγίου Δημητρίου μετά την Εκκλησία και λίγο πριν το Γερμανό όπως την κατεβαίνεις για να πας στα Πανεπιστήμια. (Ο Γερμανός βρίσκεται στον αριθμό 91 άρα υπολόγιζε μεταξύ 84-91 το μαγαζί,βρίσκεται στ'αριστερά σου όπως κατεβαίνεις). Ναργιλέδες μεσαίου μεγέθους μπορείς να βρεις με 30 έως και 50 ευρώ. Δεν έχει διαφορά στην απόδοση του ναργιλέ η τιμή,απλά θα'ναι πιο κομψός με περισσότερα σχέδια κλπ. Βλακειούλες δηλαδή. Οι γεύσεις έχουν από 6 έως 13 ευρώ (τα 50 και τα 250 gr αντίστοιχα) και τα καρβουνάκια έχουν 1.50 ευρώ το πακέτο των 10 (στρογγυλά,ταχείας καύσης).
Άποψη μου,να ρίξεις μια ματιά στο παραπάνω μαγαζί αλλά μη βιαστείς να αγοράσεις γιατί υπάρχει άλλο ένα μαγαζί στην Αισχύλου που κι αυτό έχει ναργιλέδες αλλά δε θυμάμαι ακριβώς το σημείο του.Μόλις ανέβω θα κοιτάξω που ακριβώς βρίσκεται και θα σε ενημερώσω. Κοιτάς κι ό,τι απορίες έχεις,εδώ είμαστε.
Είπα μεγάλου μεγέθους επειδή είχα δει κάτι ναργιλέδες στο κόσμος μινιατούρα size και μου είπαν ότι είναι το μεσαίο μέγεθος.
Θα κατέβω Δευτέρα ή Τρίτη να ψάξω το μαγαζί που είπες.
elem122
Νεοφερμένος
μη ζηλευεις πολυ δν ειναι οπως ακουγεται δυστυχως....τι ομορφη πολη θεσσαλονικη...ζηλευωωωωω οσουσ θα φοιτησουν εκει!!!!
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Στη χώνεψη είμαι ακόμα....
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Same here!
Θέμα γούστου είναι η φοιτητική πόλη. Εγώ ας πούμε τη Θεσσαλονίκη δεν την αλλάζω.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Ό,τι και να λεν οι άλλοι, ποιος αλλάζει τη Θεσσαλονίκη;
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
Pupilloscope
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατι ο κινηματογραφος δεν περικλειεται στις εξοδους;ΛΟΛ.Δεν εχει ολες τις περιοδους τοση ζεστη ωστε να εισαι ολη μερα εξω.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Η αντιστοιχη υπηρεσία των Village είναι σε συνεργασία με την CosmoteΚανεις δεν παει στα Village cinemas.Οταν υπαρχουν τα οντεον στο εμπορικο και εχουν κανει συμβαση με την vodafone για το 1+1.
elem122
Νεοφερμένος
ε ενταξει θ επιλεξεις πρωτα τη σχολη π σ ενδιαφερει...αλλα αν εισαι νοτιος εδω ν ξερεις δν σε υποδεχονται οπως περιμενεις....Κι εγώ κάτι τέτοια ακούω από φίλους τελευταία αλλά εξακολουθώ να σας ζηλεύω και εγώ!!!
Θάλεια
Διάσημο μέλος
ε ενταξει θ επιλεξεις πρωτα τη σχολη π σ ενδιαφερει...αλλα αν εισαι νοτιος εδω ν ξερεις δν σε υποδεχονται οπως περιμενεις....
Γιατί; Εγώ κάνω παρέα και με νότιους και με ανατολικούς και με δυτικούς. Ο άνθρωπος μετράει. Όταν κάποιος δεν μας κάνει παρέα, συνήθως είναι επειδή δεν μας γουστάρει σαν άτομα. Δεν νομίζω να το βλέπουμε και τόσο ρατσιστικά, ούτε εμείς ούτε και οι Αθηναίοι.
WhosYourDaddy
Νεοφερμένος
και γιατι να μην πας village που εχει και το 1+1 για κοσμοτε..(αλλα ισχυει μονο καθε τερτατη) Ασε που τα village εχουν και καλυτερες αιθουσες και γενικοτερα η βολτα που θα κανεις στο cosmos..Κανεις δεν παει στα Village cinemas.Οταν υπαρχουν τα οντεον στο εμπορικο και εχουν κανει συμβαση με την vodafone για το 1+1.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- eww1qewqeqweqw
- kokona1
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Eirinakiii8
- Γιώτα Γιαννακού
- thenutritionist
- lepipini
- nobody8
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- spring day
- Nocommingback
- jYanniss
- ggl
- Nikoleta_Giann
- Parsha
- xmen902
- Sense
- dim6
- Cheryl
- heo12345
- stefan
- yannis05
- JohnGreek
- TheodoraNt
- hirasawayui
- geo1230
- rekcoR
- tasoss
- Jocaste
- Adolfo valencia
- Nefeloula
- Μαρία2222
- harry akritas
- Makis7
- Σοφία Γιαννιού
- tsiobieman
- Κλημεντίνη
- jimis2001
- Memetchi
- angelina95
- Neos167
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.