sofaki__18
Νεοφερμένος
εχω την εντυπωση οτι το ειδοδημα σου δεν πρεπει να ξεπερναει τα 30.000€...γνωριζει κανεις ενα μεσο ορο εισοδηματος για τις εστιες για να μην κανω τελικα χαρτια χωρις λογο !!!!!!! χιλια ευχαριστω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 272341
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
theodoros777
Νεοφερμένος
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
aftonoi
Νεοφερμένος
σε καταλαβαινω...και γω σπουδασα στη Θεσσαλονικη που ειναι και η πολη μου ...αλλη φαση βεβαια...τωρα περασα κομοτηνη και μιας που εισαι και απο κει ...μηπωσ ξερεις κανενα ξενοδοχειο καλο , φτηνο , η ενοικιαζομενα δωματια επειδη θελω να παρακολουθησω καποια στιγμη μερικα μαθηματα? δουλευω θεσσαλονικη ...και καταλαβαινεις ...δυσκολα τ πραγματα για μετακομιση...αφου και η σχολη που περασα δν μ ενδιαφερει ...ελπιζω να μπορεις να με βοηθησεις η και οποιος αλλος γνωριζει κατι !!Όχι δεν πάω στη λέσχη εγώ.. όπως είπα είμαι Κομοτηναίος. Οπότε έχω τη μητέρα μου που μου ετοιμάζει φαγητό και κάνει όλες τις λοιπές δουλειές..
Εγώ κάθομαι στον Η/Υ και διαβάζω μόνο xexe!!
-----------------------------------------
παιδια οποιοσ γνωριζει κατι για ξενοδοχεια καλα στην πολη και κοντα στο πανεπιστ. καθωσ και ατομα να νοικιαζουν δωματια για λιγεσ ημερες ...σος!!!!! πρεπει να παρακολουθησω καποια μαθηματα στο πανεπιστημιο και δν εχω που να μεινω ! χιλια ευχαριστω !
kambana
Δραστήριο μέλος
σε καταλαβαινω...και γω σπουδασα στη Θεσσαλονικη που ειναι και η πολη μου ...αλλη φαση βεβαια...τωρα περασα κομοτηνη και μιας που εισαι και απο κει ...μηπωσ ξερεις κανενα ξενοδοχειο καλο , φτηνο , η ενοικιαζομενα δωματια επειδη θελω να παρακολουθησω καποια στιγμη μερικα μαθηματα? δουλευω θεσσαλονικη ...και καταλαβαινεις ...δυσκολα τ πραγματα για μετακομιση...αφου και η σχολη που περασα δν μ ενδιαφερει ...ελπιζω να μπορεις να με βοηθησεις η και οποιος αλλος γνωριζει κατι !!
-----------------------------------------
παιδια οποιοσ γνωριζει κατι για ξενοδοχεια καλα στην πολη και κοντα στο πανεπιστ. καθωσ και ατομα να νοικιαζουν δωματια για λιγεσ ημερες ...σος!!!!! πρεπει να παρακολουθησω καποια μαθηματα στο πανεπιστημιο και δν εχω που να μεινω ! χιλια ευχαριστω !
Είμαι από διπλανό χωριό...Ξενοδοχείο υπάρχουν αρκετά: Αχίλλειο, Αρκάδια, Ροδόπη, Ξενία...https://www.greekhotels.gr/gr/north_greece_hotels/thraki_hotels/komotini_hotels.asp
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
Regina Phanalnge
Νεοφερμένος
τα δωματια τα δινουν τελος οκτοβρη με αρχες νοεμβρη...ρωτησα την υπευθηνο...παιδια δυστυχως οσοι εχετε εισοδημα κατω απ 10 χιλ να μην ελπιζετε κ πολυ...!!!
μήπως εννοείς πάνω απο 10000?
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
kambana
Δραστήριο μέλος
GABRIELLA
Δραστήριο μέλος
μενουν δυο δυο την πρωτη χρονιά.
Serena
Νεοφερμένος
Αλλα................Για να μην τα παρουσιασω τελειως αρνητικα εχει και τα θετικα του...
Θετικο 1->Εχει τηλέφωνο....
Θετικό2->Συντομα θα εχει και ιντερνετ...(ελπιζω)
Θετικο3->Εχω το δικαιωμα να το βαψω και να το διακοσμήσω κατα το δοκουν.
Θετικο 4->Εχω μονοκλινο(βεβαια αυτο ειναι δικοπο μαχαιρι)
Αυτα απο εμενα...Οποιος ζει εκει ας μου πει κατι θετικο γιατι ειλικρινα αρχισω να απελπιζομαι!!!!!
sofaki__18
Νεοφερμένος
μενεις μονη σου δηλαδη?ειχα την εντυπωση οτι τον πρωτο χρονο μενουν δυο ατομα μαζι..Θετικο 4->Εχω μονοκλινο(βεβαια αυτο ειναι δικοπο μαχαιρι)
Αυτα απο εμενα...Οποιος ζει εκει ας μου πει κατι θετικο γιατι ειλικρινα αρχισω να απελπιζομαι!!!!!
Serena
Νεοφερμένος
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Ναι,οντως ετσι ειναι αλλα πηγα απο τους τελευταιους και τα περισσοτερα δικλινα ειχαν κληρωθει οποτε μου έκατσε μονοκλινο.Αλλα τι να πω...Πολυ μικρό...Τρυπα
Σαν φοιτητικη εστια νομιζω λογικο ειναι να ειναι μικρα τα δωματια..
Διακοσμησε ομορφα με το δικο σου γουστο τον οσο χωρο εχεις και θα δεις πως θα νιωσεις πιο ομορφα και πιο ανετα ανεξαρτητως που ειναι μικρος ο χωρος..
Serena
Νεοφερμένος
xristinaretz
Νεοφερμένος
σας ευχαριστώ και αγωνιώ για τις απαντήσεις σας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofaki__18
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Martha<3
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.