iwalkinamaze
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τωρα που το σκεφτομαι αυτο που με τρομαζει πιο πολυ ειναι οτι καποτε θα ξεχαστεις και θα ειναι σαν να μην υπηρξες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thomas l.
Τιμώμενο Μέλος
Δε θα ελεγα οτι φοβαμαι τη διαδικασια.Πιο πολυ φοβαμαι το μετα.Και παλι δεν ξερω αν το φοβαμαι η αν ειμαι υπερβολικα περιεργη να μαθω τι γινεται.Η αληθεια ειναι οτι τον σκεφτομαι πολυ συχνα.Πιο πολυ με τσαντιζει που καποια δικα μου προσωπα που εχουν φυγει ξερουν πλεον το μυστικο.
Τωρα που το σκεφτομαι αυτο που με τρομαζει πιο πολυ ειναι οτι καποτε θα ξεχαστεις και θα ειναι σαν να μην υπηρξες.
να σκοτώσεις έναν πολιτικό
θα σε γράψουν στην ιστορία ως ηρωίδα
κ δε θα ξεχαστείς ποτέ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Πιο πολυ με τσαντιζει που καποια δικα μου προσωπα που εχουν φυγει ξερουν πλεον το μυστικο.
Ποτέ και για κανέναν λόγο. Η ζωή ειναι ωραία, και ποτε να μην το μάθαινα το μυστικό, δεν θα τσαντιζομουνα και τόσο, η αλήθεια ειναι.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ναι, αν γίνεις 90 χρονών κωλόγρια που δεν μπορεί ούτε στην τουαλέτα να πάει και πονάει κάθε δύο λεπτά στο δεξί πλευρό, να δεις τι ωραία είναι η ζωή...Ποτέ και για κανέναν λόγο. Η ζωή ειναι ωραία, και ποτε να μην το μάθαινα το μυστικό, δεν θα τσαντιζομουνα και τόσο, η αλήθεια ειναι.
Χωρίς πλάκα τώρα, εγώ δεν έχω πρόβλημα με το θάνατο. Βέβαια δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω στο χαμό αγαπητών προσώπων (πχ. γονιών)
Κατά τα άλλα, όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή, οπότε δε με απασχολεί ιδιαίτερα Ίσα-ίσα, τα κόλλυβα είναι νόστιμα (<---ο αναίσθητος).
nPb
Επιφανές μέλος
iwalkinamaze
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, αν γίνεις 90 χρονών κωλόγρια που δεν μπορεί ούτε στην τουαλέτα να πάει και πονάει κάθε δύο λεπτά στο δεξί πλευρό, να δεις τι ωραία είναι η ζωή...
Χωρίς πλάκα τώρα, εγώ δεν έχω πρόβλημα με το θάνατο. Βέβαια δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω στο χαμό αγαπητών προσώπων (πχ. γονιών)
Κατά τα άλλα, όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή, οπότε δε με απασχολεί ιδιαίτερα Ίσα-ίσα, τα κόλλυβα είναι νόστιμα (<---ο αναίσθητος).
Aυτο για τα κολλυβα ισχυει
Αλλα αν ειναι για κοντινο σου προσωπο δεν παει ουτε νερο κατω
nPb
Επιφανές μέλος
Καλώς ή κακώς, κάποια στιγμή παύουμε να υπάρχουμε. Είμαστε ένα τίποτα. Ένας κόκκος ύλης στο απέραντο σύμπαν, αυτό είμαστε. Και ως γνωστό η ύλη έχει ημερομηνία λήξης.
iwalkinamaze
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλώς ή κακώς, κάποια στιγμή παύουμε να υπάρχουμε. Είμαστε ένα τίποτα. Ένας κόκκος ύλης στο απέραντο σύμπαν, αυτό είμαστε. Και ως γνωστό η ύλη έχει ημερομηνία λήξης.
Nαι οσο να ναι ειναι λιγο αβολο να το σκεφτεσαι
russia4ever
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατι καποιος που βρισκεται ιερεας ξερει καλυτερα απο σενα και μενα για το θανατο?Τι ξερει δηλαδη παραπανω ,δεν καταλαβα?
Ένας ιερέας ξέρει καλύτερα αυτά τα θέματα γιατί ασχολείται περισσότερο μ' αυτά απ' ό,τι εγώ ή εσύ που δεν ασχολούμαστε τόσο πολύ, κατάλαβες τι θέλω να πω?
Guest 991793
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρυζόγαλο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άποψη σε αυτό το θέμα μπορούν να έχουν μόνο αυτοί που ήρθαν κοντά στον θάνατο(κυρίως αυτοί που βίωσαν την αναμονή). Οι υπόλοιποι δεν έχουμε άποψη. Οπότε αυτοί που δηλώνουν κατηγορηματικά μάλιστα ότι δε φοβούνται, είναι για γέλια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstantinab199
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φυσικα οντας νεοι και υγιεις δεν φοβομαστε τον δικο μας θανατο αλλά των άλλων,ουτε φοβομαστε μην μας πατησει κανα αυτοκινητο κτλ γιατι πολυ απλα δεν ξερουμε ουτε ποτε(και αν ) θα συμβει και ουτε θα καταλαβουμε και τιποτα αν συβει.΄.Ομως στο ενδεχομενο μιας αρρωστιας και ενος "εχετε 5 μηνες ζωη" θα ερθει η πραγματικη θλιψη και ο φοβος και το αισθημα της αδικιας..γιατι ναι ,ολοι περαστικοι ειμαστε αλλα καποιοι θα φυγουν πρωτα και η γνωση αυτη της φυγης κάνει τον ανθρωπο να φοβαται,να οργιζεται ξεροντας οτι δεν θα ζησει οτι οι αλλοι θα ζησουν ή ακομα χειροτερα οτι δεν εζησε οσα θα μπορουσε να ειχε ζησει.
Γι ,αυτο οσο κοινό και αν ακουγετε βγείτε εξω και χαρειτε τη ζωή ,οπως μπορει ο καθενας.Με μια βολτα,με μια ανατολη του ηλιου ,με καθε ανοιξη..
snol
Νεοφερμένος
Faihh
Εκκολαπτόμενο μέλος
manos1234567
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.