chris_90
Διάσημο μέλος
Πω, ναι, αυτο το φαγητο μου αρεσει κι εμενα πολυ. Πρωτη φορα βρισκω παιδι της ηλικιας μου (2 χρονια μικροτερο, εστω ) που να του αρεσει....μπάμιες με κοτόπουλο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Φέτος τρώγοντας τα ίδια πήρα 10 κιλά.
Το φαγητό είναι φίλος αχώριστος.Αλλά εδώ και λίγο καιρό η σχέση μας περνάει κρίση.Μακριά και αγαπημένοι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Crookshanks
Διάσημο μέλος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Με τηγανητες πατατες δεν το 'χω φαει ποτε. Μονο με ψητες.Χε, χε. Με τηγανητές πατάτες. Να τις βουτάς στη σάλτσα και να παίρνεις μια πατάτα, μια μπουκιά κοτόπουλο και μια μπάμια. Ο τέλειος συνδυασμός.
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Σατ απ!!Χε, χε. Με τηγανητές πατάτες. Να τις βουτάς στη σάλτσα και να παίρνεις μια πατάτα, μια μπουκιά κοτόπουλο και μια μπάμια. Ο τέλειος συνδυασμός.
Το κοτόπουλο με τις μπάμιες είναι θεικό.Όπως και το κοτόπουλο κοκκινιστό με ελιές.Μιαμμ..
Crookshanks
Διάσημο μέλος
τι ειναι το bami goreng?
https://www.google.com/search?client=opera&rls=el&q=bami+goreng&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8
Με τηγανητες πατατες δεν το 'χω φαει ποτε. Μονο με ψητες.
Ψητές;:!: Πρώτη φορά το ακούω! Και οι μπάμιες ψητές είναι δηλαδή;:!:
Σατ απ!!
Το κοτόπουλο με τις μπάμιες είναι θεικό.Όπως και το κοτόπουλο κοκκινιστό με ελιές.Μιαμμ..
Ξέχασες τα διαλυτικά.
Κοτόπουλο με ελιές; Δε το έχω ξανακούσει.
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
πλακα κανετε;οι μπαμιες ειναι αηδια!Το κοτόπουλο με τις μπάμιες είναι θεικό
Rock_Sugar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Pancakes γράφεται.
-----------------------------------------
πλακα κανετε;οι μπαμιες ειναι αηδια!
Όταν είναι λιωμένες, ναι.
djimmakos
Διάσημο μέλος
:p
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα
Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Έτσι,έτσι!Μπάμιες φουτουγού ρε! 3 στο κλάμπ
Λατρεύω τον μουσακα (με τυρί), την ομελέτα (με τυρί), πίτσα (μαργαρίτα). Επίσης μου αρέσει η καρμπονάραααα
Υ.Γ. Για να μη μιλήσω για κοτοπουλο στα κάρβουνα
Αυτά είναι φαγητά!
Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά!
Crookshanks
Διάσημο μέλος
oLgA 19956
Νεοφερμένος
-----------------------------------------------------------------------τη γαλλική τη μισω. Είναι όλα άψητα, στάζουν αίμα
Εχεις απολυτο δίκαιο!!!!! Εμένα δεν μου αρέσει και το Κινέζικο!!! Μπορεί καθημερινά να μην φάω τίποτα αλλα η σοκολάτα είναι η λατρεία μου !!! Έχω πάθει εθισμό με την σοκολάτα ασπρη και μαύρη????
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
οπως και να ειναι ουτε να τις μυρισω δεν θελω οχι να τις φαω!Όταν είναι λιωμένες, ναι.
-----------------------------------------
τελικα πρεπει να ειμαι υπερβολικα ιδιοτροπη τιποτα απο οσα ειπατε δεν με συγκινησε!Επίσης οι σαρδελίτσες στο φούρνο με ρίγανη φρέσκια ντοματούλα,σκόρδο,κρεμμυδάκι και λάδι είναι όλα τα λεφτά!
γι αυτο που τρελαινομαι ειναι το μπουγιουρντι!
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 292010
Επισκέπτης
Αγαπημένο μου φαγητό (δηλαδή που θα έτρωγα μέχρι να σκάσω)
Μοσχαράκι με πιλάφι με άσπρη σάλτσα
Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα
Κεφτεδάκια party time *(έτσι τα λέω)
Αρνάκι/Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο
Πατάτες φούρνου/βραστές
Κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο
Όλα τα υπόλοιπα που τρώω είναι αγαπημένα μου αλλά δεν θα τα έτρωγα μέχρι σκασμού
*Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα
vickaki-4
Δραστήριο μέλος
συμφωνω!Μοσχαράκι με πατάτες τηγανιτές με κόκκινη σάλτσα
τις κεφτεδομπουκιτσες λες;κι εμενα πιο νοστιμα μου φαινονται!*Τα συνηθισμένα κεφτεδάκια αλλά σε μικροσκοπικό μέγεθος όπως τα βλέπουμε σε παιδικά πάρτυ κτλ.Παραδόξως μου φαίνονται πιο νόστιμα
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπακαλιάρος λεμονάτος με μπόλικο σκορδάκι και μπόλικη άσπρη πηκτή σάλτσα...
Θάνατος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.