chris_90
Διάσημο μέλος
Στο γυμνασιο αντιθετα μου την εσπαγε που ημουν παντα 2ος και διαβαζα μονο και μονο για να περασω την απουσιολογο! :p Το ξερω οτι ειναι ηλιθιο, αλλα ενταξει μετα απο τα 14-15 "προσγειωθηκα" (λιγο ανωμαλα ειναι η αληθεια) στην πραγματικοτητα. Γενικα ντρεπομαι για πολλες απο τις ιδεες που ειχα στα 12-14 μου...
Οτι παντα πιανει το να γραφεις και να αδιαφορεις ειναι σιγουρο. Το θεμα ειναι οτι ειναι ΠΟΛΥ δυσκολο να το κανεις, ειδικα αν μια ζωη σε νοιαζει απιστευτα το τι πιστευουν οι αλλοι για σενα.ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ...Πανεύκολο είναι...Πιάνει πάντα το να το γράφεις κ να αδιαφορείς...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος
Δεν ξερω ρε συ, το 'χω ψαξει αλλα δεν καταλαβαινω γιατι! Απλα με νοιαζει, ετσι ειμαι! Μπορει καμια φορα να λεω "στα αποτετοια () μου για το τι λεει ο ενας και ο αλλος" αλλα μεσα μου μονο εγω ξερω πως ειμαι...Γιατί να σε νοιάζει ρε π@#& μου; Γιατί;
nellufo
Νεοφερμένος
purplebutterfly
Νεοφερμένος
chris_90
Διάσημο μέλος
Ναι, ναι... δεν τολμουσα να πω κατι λαθος στα μαθηματικα κατ. και ακουγα γελακια απο ολη την ταξη (βλεπεις ημασταν και θετικη). Φρικτη περιοδος πραγματικα...Θυμάμαι φάσεις πέρισυ, να τη λέει ο μαθηματικός σε κάποιον π.χ. επειδή είπε κάποια μακακία και να χαίρονται οι άλλοι οι κανίβαλοι. ΚΑΡΚΙΝΟΣ.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Στο τμήμα μου είναι ένα παιδί (γιος καθηγήτριας)ο οποίος αυτοχαρακτιρίζεται ο καλύτερος μαθητής στα θετικά μαθήματα και έχει ένα μόνιμο κόλλημα, ότι επειδή θέλει να είναι ο σωστός,ο ηθικός,ο άριστος και πάνω απ' όλα ο αλάνθαστος μαθητής,πρέπει να παίρνει βαθμούς σε διαγωνίσματα + ελέγχους και να είναι στο τοπ 2 ! Τον ξέρω χρόνια, είναι ένας αυτός... αυτόν δεν θα τον ήθελες ούτε για φίλο του χειρότερου εχθρού σου ! Το πιο ανορθόδοξο σε όλη την ιστορία είναι πως αυτός ανταγωνίζεται ...ποιόν...εμένα ! Και μόνο και μόνο επειδή είμαι απουσιολόγος!!! Χίλιες φορές να του έδινα το απουσιολόγιο για να σταματήσει να μου κάνει τη ζωή κόλαση. Στήνει ίντριγκες για να με μειώσει στα μάτια των καθηγητών και τέτοια! Το ακόμη πιο τρελά ανορθόδοξο είναι πως στην πρώτη γυμνασίου ήθελε να γίνουμε και κολλητοί φίλοι!!! :boom::boom:
όσο για τη δική μου άποψη ο ανταγωνισμός είναι περιττός, ας κοιτάξει καλύτερα ο καθένας την πάρτη του. (έτσι γράφεται?)
elenaki_lala
Νεοφερμένος
Rafa Nadal
Εκκολαπτόμενο μέλος
???Τι να πω...
nPb
Επιφανές μέλος
Η πρωην κολλητη μου με ανταγωνιζεται μονο και μονο επειδη εχω και τα 3 απουσιολογια και θα σηκωσω και την σημαια....τεσπα το θεμα ειναι οτι αυτη την γραφω αλλα ειναι μια αλλη που με ζηλευει πολυ και προσπαθει να με χωρισει απο το αγορι μου αλλα δεν θα της περασει....δεν θα την αφησω να της περασει.....
28-30 χρονών κοπέλες και κάνετε σαν κότες...κατάντια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Συνειδητοποιεις βέβαια από τον τρόπο γραφής ότι τότε η κοπέλα μάλλον ήταν 13-14 κι όχι 28...;
Και μιας μιλάμε για κατάντια, ξέρεις τι λένε, ε; The things you say about me say a lot more about you.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 675594
Επισκέπτης
Άσε που έχουν μείνει στη Γ' Λυκείου 11 φορές...
jim2015
Εκκολαπτόμενο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Με την παροδο των χρονων αντιλαμβανεσαι οτι δεν υπαρχουν φιλοι και φιλιες.Οσο πιο γρηγορα το καταλαβετε,τοσο πιο καλα θα ειστε με τον εαυτο σας και τους γυρω σας
Με ποιο σκεπτικό είναι αυτή η άποψη; Για ποιο λόγο δεν μπορούν να υπάρχουν φιλίες; Λόγω ανικανότητας κάποιων ανθρωποειδών; Ο Αριστοτέλης είχε πει ότι ο άνθρωπος είναι φύσει κοινωνικό ον αν δεν κάνω λάθος. Ο μοντέρνος άνθρωπος μάλλον είναι φύσει αντικοινωνικός και μόνιμα καταθλιπτικός μάλλον.
jim2015
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ξερω τι ειχε πει ο Αριστοτελης Ωνασης,αλλα θα το διαπιστωσεις πολυ συντομα,οτι εχω απολυτο δικιο σε αυτο που εγραψα.Απλα ειναι θεμα χρονου,το ποτε θα το καταλαβεις.Ο ανθρωπος γενιεται μονος και πεθαινει μονος αγαπητε.Οποιος σε παραμυθιαζει με αλλες θεωριες,κανει μεγαλο λαθος και θελει το κακο σου.Με ποιο σκεπτικό είναι αυτή η άποψη; Για ποιο λόγο δεν μπορούν να υπάρχουν φιλίες; Λόγω ανικανότητας κάποιων ανθρωποειδών; Ο Αριστοτέλης είχε πει ότι ο άνθρωπος είναι φύσει κοινωνικό ον αν δεν κάνω λάθος. Ο μοντέρνος άνθρωπος μάλλον είναι φύσει αντικοινωνικός και μόνιμα καταθλιπτικός μάλλον.
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Παιδιά λάθος ο Βαρδινογιάννης το είπεΔεν ξερω τι ειχε πει ο Αριστοτελης Ωνασης,αλλα θα το διαπιστωσεις πολυ συντομα,οτι εχω απολυτο δικιο σε αυτο που εγραψα.Απλα ειναι θεμα χρονου,το ποτε θα το καταλαβεις.Ο ανθρωπος γενιεται μονος και πεθαινει μονος αγαπητε.Οποιος σε παραμυθιαζει με αλλες θεωριες,κανει μεγαλο λαθος και θελει το κακο σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.