thanous18
Περιβόητο μέλος
και εγω πιστευω οτι αυτο ειναι το καλυτερο... δε θελω ομως να αποτρεψω οσους θελουν να ασχοληθουν αποκλειστικα με αυτο οπως το παιδι που ανοιξε το θεμα...Και σε μένα αρέσει τ θέατρο και σκέφτομαι αργότερα να ασχοληθώ. Αλλά όπως είπε και πριν η νιτσα θα ασχοληθώ αφου πρωτα μπω με τ καλό σε μια σχολή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καταλαβαίνω ότι θέλετε να σπουδάσετε κάτι άλλο πριν γίνετε ηθοποιός, έτσι ώστε να είστε εξασφαλισμένοι και να μην βρεθείτε πεινασμένοι στα καλά καθούμενα...
Αυτό το "κάτι" θα μπορούσε να έχει σχέση με το θέατρο...Δηλαδή, θα μπορούσατε να σπουδάσετε σε κάποιο τμήμα θεατρικών σπουδών, όπου πέρα από ηθοποιός θα μπορούσατε να γίνετε: θεατρολόγοι, κριτικοί και θεωρητικοί της τέχνης στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο και σε εκδοτικούς οίκους.Ή υπεύθυνοι για θεατρικά και καλλιτεχνικά προγράμματα σε υπουργεία, οργανισμούς, τοπική αυτοδιοίκηση, μέσα μαζικής ενημέρωσης (τηλεόραση, ραδιόφωνο) Ή επίσης και καθηγητές σε δραματικές σχολές, στα πανεπιστημιακά τμήματα των θεατρικών σπουδών.
Είναι πολλές οι επιλογές λοιπόν... Εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι να κάνω...
Αν πραγματικά σας άρεσε το θέατρο, θα έπρεπε να το ψάξετε πιο πολύ...
Τέσπα, οι γνώμες δικές σας...!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
και εγω πιστευω οτι αυτο ειναι το καλυτερο... δε θελω ομως να αποτρεψω οσους θελουν να ασχοληθουν αποκλειστικα με αυτο οπως το παιδι που ανοιξε το θεμα...
Μπα, απλά θα μείνει άνεργος, γενικά τώρα στην κοινωνία τα όνειρα είναι όνειρα, όσο πιο νωρίς το καταλάβεις τόσο καλύτερα θα αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα.
thanous18
Περιβόητο μέλος
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσύ τι σπουδάζεις τώρα; ...Αν επιτρέπεται
thanous18
Περιβόητο μέλος
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπα, απλά θα μείνει άνεργος, γενικά τώρα στην κοινωνία τα όνειρα είναι όνειρα, όσο πιο νωρίς το καταλάβεις τόσο καλύτερα θα αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα.
Αυτό δε συμβαίνει πάντα...Όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει κ τρόπος ( that's my motto)...
Και πες ότι μένω άνεργος, πάντα υπάρχουν και εναλλακτικές...
-----------------------------------------
αγγλικη φιλολογια.. πρωτη μου επιλογη και δεν μετανιωνω!! γενικοτερα ηθελα πολλες σχολες εγω... φιλολογια ιστορικο αγγλικη... τελικα αποφασισα αγγλικη φιλολογια επειδη μου αρεσουν οι ξενες φιλολογιες και η διδασκαλια...αλλα το βαθυτερο ονειρο μου φιλε θα ηταν να σπουδασω μουσικη στο Τζουλιαρντ στη Νεα Υορκη και να γραφω μουσικη για τον κινηματογραφο.... αλλα οκ προσγειωθηκα γιατι δεν ηταν εφικτο...χρειαζονται και λεφτα για αυτο... αλλα ποτε δεν ξερεις..
Μπράβο ρε συ...Τέλεια επιλογή...Αν και πιστεύω πως, σημασία έχει να κάνεις αυτό που θέλεις και όχι να καταπιέζεις τα όνειρα σου...
thanous18
Περιβόητο μέλος
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
thanous18
Περιβόητο μέλος
οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
μια και το ανεφερες σκεφτομαι να παω στη σχολη κινηματογραφου αλλα δεν εχω βρει περισσοτερες πληροφοριες γιατι δεν εχω προλαβει ακομα να το ψαξω κυριως αν ξεριε κανεις κατι ας μου πει και αν ξερει αν παιζει ρολο η κατευθηνση κ.λ.π κ.λ.π
Υπάρχει τμήμα Κιν/γράφου στη Θεσ/νικη...
Δες εδώ περισσότερα: https://www.film.auth.gr/index.php
οΟοNantiAoOo
Πολύ δραστήριο μέλος
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
σ'ευχαρστω πολυ!!!
Τίποτα...
thanous18
Περιβόητο μέλος
μπορεις να πας απο ολες τις κατευθυνσεις... η σχολη υπαρχει μονο στη Θεσσαλονικη..μια και το ανεφερες σκεφτομαι να παω στη σχολη κινηματογραφου αλλα δεν εχω βρει περισσοτερες πληροφοριες γιατι δεν εχω προλαβει ακομα να το ψαξω κυριως αν ξεριε κανεις κατι ας μου πει και αν ξερει αν παιζει ρολο η κατευθηνση κ.λ.π κ.λ.π
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι σερβιτόρος σε μπαρ στην καλύτερη περίπτωση. Η εναλλακτική σου, βασικά η μια από τις άπειρες εναλλακτικές που θα έπρεπε να έχεις, θα είναι το θέατρο όχι η βασική σου.Αυτό δε συμβαίνει πάντα...Όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει κ τρόπος ( that's my motto)...
Και πες ότι μένω άνεργος, πάντα υπάρχουν και εναλλακτικές...
Ναι το παιδί που πέθανε από καρκίνο φταίει που δεν ήθελε να ζήσει πολύ, τι ωραίος που θα ήταν ο κόσμος με αυτή την λογική.
nitsa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι σερβιτόρος σε μπαρ στην καλύτερη περίπτωση. Η εναλλακτική σου, βασικά η μια από τις άπειρες εναλλακτικές που θα έπρεπε να έχεις, θα είναι το θέατρο όχι η βασική σου.
Ναι το παιδί που πέθανε από καρκίνο φταίει που δεν ήθελε να ζήσει πολύ, τι ωραίος που θα ήταν ο κόσμος με αυτή την λογική.
συμφωνω μαζι σου...ομως φυσικα κ μπορουμε να ψαξουμε καποιο αναλογο επαγγελμα, οπως αυτα που ανεφερε πριν ο νικος, αλλα μην ξεχναμε οτι βρισκομαστε στην ελλαδα!!!:xixi:
δεν θα εχουμε κ πολλες ευκαιριες να ασχοληθουμε με κατι αξιολογο...
orathac
Πολύ δραστήριο μέλος
Nikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε θέλω να καταπιέζω εμένα αλλά και τα όνειρα μου, και θα κάνω τα πάντα για να τα πραγματοποιήσω...
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.