xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε νομιζω οτι πρεπει να εισαι εγγεγραμμενος στη ΔΑΠ για να λαβεις μερος στις εκδρομες της.
εμενα ετσι μου ειπε οτι μονο αν εισαι γραμμενος πασ ταξιδια που διοργανωνει η παραταξη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
μήπως στο είπε για να γραφτείς?εμενα ετσι μου ειπε οτι μονο αν εισαι γραμμενος πασ ταξιδια που διοργανωνει η παραταξη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
μήπως στο είπε για να γραφτείς?
χαχαχαχααχ φανταζεσαι?παιζει γιατι εινα φανατικος δαπιτης!!χαχαχαχα
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
τι εννοείς αν φαντάζομαι? υπάρχει κάποιος άλλος λόγος για να στο είπε?χαχαχαχααχ φανταζεσαι?παιζει γιατι εινα φανατικος δαπιτης!!χαχαχαχα
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
τι εννοείς αν φαντάζομαι? υπάρχει κάποιος άλλος λόγος για να στο είπε?
εγω πιστευα οτι μου το πε επειδη ξερει οτι μ αρεσουν τα ταξιδια χαχαχα
άντζυ
Δραστήριο μέλος
Σε έναν τεράστιο διάδρομο υπήρχαν δεξία και αριστερά πάγκοι με παρατάξεις..! Δεν το περίμενα έτσι..
Πηγαίνοντας προς τη γραμματεία πετάχτηκε μπροστά μου απ'το πουθενά ένας τύπος και ρώατγε αν είμαι πρωτοετής και αν πηγαίνω για εγγραφή και πραγματικά σκοτώθηκε για να βρει που είναι τελικά που είναι τα γραφεία του τμήματός μου..! μετά όμως δεν μου είπε τίποτα,ούτε για παρατάξεις,ούτε για σημειώσεις και καλά να του δώσω τον αριθμό μου..τίποτα..
Σε αντίθεση με έναν άκυρο που υποτήθεται ότι βοήθαγε τα παιδιά με τις εγγραφές και τα χαρτιά που έπρεπε να συμπληρώσουμε...!
lordi13
Εκκολαπτόμενο μέλος
πρεπει να τους αποφυγω εγω σε αντιθεση με το φιλο μου,,,
φανταζομαι οτι αν λεω απλα οτι δεν χρειαζομαι βοηθεια θα μαι ενταξει , ε?
Eskl1nd
Εκκολαπτόμενο μέλος
στο τει πειραια που πηγα με ενα φιλο μου σε πιανουν κατ ευθειαν και ειχε 4 παγκους 3 που ειχαν κολημενες αφισες κομματων και 1 ανεξαρτητο,,,χαχαχαχαχα
πρεπει να τους αποφυγω εγω σε αντιθεση με το φιλο μου,,,
φανταζομαι οτι αν λεω απλα οτι δεν χρειαζομαι βοηθεια θα μαι ενταξει , ε?
Δεν ξερω φιλε.......αμα δεις οτι αγριευουν τα πραγματα ΤΡΕΧΑ! ΤΡΕΧΑ ΠΡΙΝ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ! Γιατι αμα εχουν λυσσα την πατησες!
PS: Φυσικα και δεν χρειαζεται να εχει καποιος γραφτει σε παραταξη για να παει στις εκδρομες που διοργανωνονται...μη μασατε ρε!
lordi13
Εκκολαπτόμενο μέλος
υπάρχουν και σωστά παιδιά ανάμεσά τους αλλά παίζονται συμφέροντα οπότε ποτέ δεν ξες.
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
πηγα λοιπον για την εγγραφη μου στο ΗΜΜΥ και ηταν και ο πατερας μου μαζι μου.......εγω εντωμεταξυ ελεγα δν θα μιλησω σε κανεναν θα παω μεσα, θα κανω την δηλωση και ολα οκ...ουτε παραταξεις ουτε τπτ.....και επειδη δεν ηθελα να γραφτω σε παραταξη ειχα πει στον πατερα μου ορισμενα πραγματα για το τι συμβαινει εκει με δαυτους αφου εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε που αποφοιτησε και δεν τα ηξερε αυτα που του ελεγα.....και ρε παιδια λεω στον μπαμπα..."δν θα τους μιλησουμε καθολου....δν θα γραφτω πουθενα και θα παμε μονοι μας για την εγγραφη"
και που λετε με το που φτανουμε εκει....θρανια απο εδω και απο εκει......με τις γνωστες παραταξεις αλλα εγω οκ...τπτ.....μονο ενα καλημερα μας ελεγαν τπτ αλλο....
ελα ομως που ετσι οπως τα εχουν τα κτηρια δν μπορεις να βρεις την εισοδο, το σωστο κτηριο για εγγραφη και κτλπ....
οποτε εκει που περιπλανιομασταν μας προσεγγιζει ενα παιδι το οποιο φιλοτιμηθηκε να μας παει πανω στην γραμματεια...εκει ομως με το που πηγα μου εφερε αυτο το παιδι τις αιτησεις και ολα τα απαραιτητα χωρις εγω να του πω τπτ....λεω τεσπα...παμε να τα συμπληρωσουμε...εκει ομως ηταν μια κοπελα(4ο ετος) απο ενα χωριο της αλεξανδρουπολης και λόγο της καταγωγης μου απο εκει...ο πατερας μου αρχισε να συνομιλει μαζι της....ηταν πολυ φιλικη και βοηθητικη...με βοηθησε παρα πολυ σε όλα.....και καπου εκει....μου κανει...να μους δωσεις τον αριθμο του κινητου σου...
εγω ομως δεν ηθελα...οποτε της κανω..."γιατι να στο δωσω??ο,τι θα με θελεις θα με βρισκεις στη σχολη...."
και επεμενε....εγω ομως δν ηθελα να της το δωσω....ωσπου τελικα εδωσε το νουμερο μου ο πατερας μου σε αυτην την κοπελα().....λεγοντας μου οτι..."απο την ιδια περιοχη ειμαστε...και ειδες ποσο πολυ σε βοηθησε.....μπορει να ξαναχρειαστεις την βοηθεια της.."
καλα ενταξει το τι ακολουθησε στο αυτοκινητο δν λεγεται....
τωρα ρε παιδια τι γινεται??θα με παιρνουν καθε λιγο και λιγακι τηλ να μου πριζουν τα @@??
Theoritikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
PanelliniesSuck
Εκκολαπτόμενο μέλος
ele_m
Νεοφερμένος
watson
Εκκολαπτόμενο μέλος
μλκ εκανες, Επρεπε να δωσεις τον αριθμό σ,χωρις γκρινιες. αμα εχεις καμια απορια για τα μαθηματα θα ειχες καποιον να σε συμβουλεψει . Ε, στη χειροτερη θα σ ελεγε για κανενα παρτυ . δε θα σε ετρωγετωρα ρε παιδια τι γινεται??θα με παιρνουν καθε λιγο και λιγακι τηλ να μου πριζουν τα @@??
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
ΙασοναςΚ
Νεοφερμένος
Βεβαια το παραξενο της υποθεσης ηταν οτι καποια ατομα απο την ΚΝΕ με κραζαν για τι μιλαγα σε ΠΑΣΠιτισα
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Έσπειρες την διχόνοια.Βεβαια το παραξενο της υποθεσης ηταν οτι καποια ατομα απο την ΚΝΕ με κραζαν για τι μιλαγα σε ΠΑΣΠιτισα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.