Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
δε πρόλαβα...είχαν πέσει πάνω μου δυο απ τη ΔΑΠ να κάνω τα χαρτιά και δε πρόλαβα να βρω κανέναν...ασε που δεν είχε και κόσμο!Έχεις να φας πρήξιμο, αν σε ξανασυναντήσουν...
Γνώρισες καθόλου πρωτοετείς;
χαχα οπως το είπες...με την ελπίδα θα μείνεις!Ελπίζω στην σχολή μας να μην υπάρχουν..Με την ελπίδα θα μείνω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Κοπέλες ή αγόρια;δε πρόλαβα...είχαν πέσει πάνω μου δυο απ τη ΔΑΠ να κάνω τα χαρτιά και δε πρόλαβα να βρω κανέναν...ασε που δεν είχε και κόσμο!
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Όχι: https://m.imdb.com/title/tt0057751/Ελπίζω στην σχολή μας να μην υπάρχουν..Με την ελπίδα θα μείνω.
Υγ. Όποιος ξέρει πώς κάνουμε τα λινκ, οδηγίες με πμ. Ευχαριστώ.
Makis_Vl
Δραστήριο μέλος
ενα αγόρι και μια κοπέλα...αλλα με το κορίτσι έφυγε,πηρε μια φιλη μου που πηγαμε μαζί και πηγαν στο φιλολογικο να γραφτει κι εκατσε ο άλλος μαζί μου...νταξει ευγενικοί ήταν!Κοπέλες ή αγόρια;
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Αναλογα τι κομματοσκυλο ειναι ο αλλος.
georgia.94
Δραστήριο μέλος
Oντως υποσχονται εξυπηρετησεις σημειωσεις γκομενακια και τετοια?
Τω οντιιιιιιι!!αλλα απ οσο ξερω σημειωσεις και τετοια τα υποσχονται αλλα τα κανουν κιολας!τωρα για τα γκομενακια δεν ξερω!
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Καλα οχι οτι θα χρειαστω κατι απο τα κομματα απλα εγκυκλοπαιδικα να ξερω.Τω οντιιιιιιι!!αλλα απ οσο ξερω σημειωσεις και τετοια τα υποσχονται αλλα τα κανουν κιολας!τωρα για τα γκομενακια δεν ξερω!
challenger
Επιφανές μέλος
τωρα για τα γκομενακια δεν ξερω!
Ένας φίλος μου που τους την έμπαινε πάρα πολύ,
τον είχανε στριμώξει δύο τραμπούκοι, από μια ακατονόμαστη παράταξη και είχαν μαζί και δυο γκομενάκια
και του πρότειναν να μην τους ξαναενοχλήσει ποτέ με αντάλλαγμα όποια κοπέλα θέλει
Εννοείται πως αρνήθηκε!
Lefteris278
Νεοφερμένος
πες ότι κάνεις πλάκα
τί πλάκα ρε παιδιά.. στις εγγραφές που βλέπω τους πρωτοετούς, οι μισοί δεν ξέρουν που πάν τα 4.. ότι θέλουν γράφουν..
challenger
Επιφανές μέλος
τί πλάκα ρε παιδιά.. στις εγγραφές που βλέπω τους πρωτοετούς, οι μισοί δεν ξέρουν που πάν τα 4.. ότι θέλουν γράφουν..
σόρρυ ρε φίλε, αλλά άμα είναι έτσι, να πάνε να βγάλουν το δημοτικό,
και όταν μάθουν ανάγνωση και γραφή να γυρίσουν...
απλά πράγματα!!!
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
ισχυει αυτο?Ένας φίλος μου που τους την έμπαινε πάρα πολύ,
τον είχανε στριμώξει δύο τραμπούκοι, από μια ακατονόμαστη παράταξη και είχαν μαζί και δυο γκομενάκια
και του πρότειναν να μην τους ξαναενοχλήσει ποτέ με αντάλλαγμα όποια κοπέλα θέλει
Εννοείται πως αρνήθηκε!
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Πως φαίνεται ότι δεν συχνάζεις στις δημόσιες υπηρεσίες. Η εγγραφή πρωτοετών θα ενοχλήσει;σόρρυ ρε φίλε, αλλά άμα είναι έτσι, να πάνε να βγάλουν το δημοτικό,
και όταν μάθουν ανάγνωση και γραφή να γυρίσουν...
απλά πράγματα!!!
Υγ. Ωραίο αβατάρ.
challenger
Επιφανές μέλος
ω ναι!ισχυει αυτο?
εκεί που συνήθως δουλεύουν αυτοί που κάποτε βοηθούσαν τους πρωτοετείς στις εγγραφές;;;Πως φαίνεται ότι δεν συχνάζεις στις δημόσιες υπηρεσίες.
φχαριστω!Υγ. Ωραίο αβατάρ.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Νίκος4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ομως πριν το καταλαβεις εισαι στα 2 μετρα πισω τους και συνεχιζεις... μεχρι που βλεπεις να σε κοιταει καποιος απο αυτους καπως ετσι https://www.google.com/imgres?q=κομμ...dsp=17&ved=1t:429,r:1,s:136,i:130&tx=46&ty=74
και να απορει για ωρα. Ειναι αυτος πρωτοετης ή οχι....;
Θυμαται την εκπαιδευση του και ψαχνει για σημαδια, εχει μαζι του εγγραφα; εχει πατερα ή μητερα διπλα; Διιφορουμενες απαντησεις.. Κρατα χαρτια αλλα κρατα και ενα ντοσιε Μαλλον θα γραφει σημερα.
Εχει ενα μεγαλης ηλικιας διπλα του και σκαει χαμογελο το κομματοσκυλο.. Μα κατσε λιγο, ειναι γονεας του ή μηπως καποιος που ακομα να παρει πτυχιο ;Αναρωτιεται και κοντοστεκεται καθως πλησιαζουν .... Η πιεση μεγαλη και με μιας λεει "Σαμπως εγω πιο μικρος ειμαι; ;;; ; Δεν παιζει να ειναι γονεας"
Η κατασταση δε χωρα καθυστερησεις γι αυτο αρχιζει να παρατηρει λεπτομερειες .
Κρατα φοιτητικο εισητηριο;
Ααααααααααα τον τσακωσα, εχει καθαρα all star. Μα γαμωτο , ο πατος κοντευει να φυγει απο τις τρυπες
Τωρα τι κανω σκεφτεται. . .
Το βαρυ πυροβολικο - η γκομενα- διπλα του ειναι ετοιμη να ορμηξει και το μονο που περιμενει ειναι ενα σημα...
Ο φοιτητης περνα απο μπροστα και βλεποντας τους αναρωτιεται " Ρε, που ηταν αυτη η γκομενα τοσο καιρο" , επειτα προχωρα ακαθεκτος ριχνοντας καμοια καφριλα...
Αυτη η ιστορια γραφτηκε για πλακα και διαφερει απο τη πραγματικοτητα .Σε ποιο σημειο;
Στη πραγματικοτητα δε θα δεις ατομα σαν τη φωτο, διοτι εμφανιζονται μονο σε συνελευσεις . . .
Επειδη πιστευω οτι οι μη πρωτοετης μπορουμε και σπαμε πλακα με σκηνικα σαν αυτα της εγγραφης θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι οι εγγραφες μολις ξεκινησαν
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ἅλς
Διάσημο μέλος
εμενα παντως την 1η μερα για την εγγραφη με πλησιασε μια κνιτισσα!
Σε δάγκωσε;
Εγώ δεν είδα υπερβολές(ΕΜΠ). Ίσως εξαρτάται και από την σχολή,ίσως να ήμουν τυχερός.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.