Τρελά λεφτά για πρακτική από το ΑΠΘ

Nala

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 848 μηνύματα.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,816 μηνύματα.
Δυστυχώς έτσι είναι για πολλούς, ειδάλλως έπρεπε να περιμένει πότε θα βγει το εσπα και αν το έπαιρνε, στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας δεν το παίρνουν όλοι, σιγά μην περίμενε, ορκίστηκε κιόλας τον Μάρτιο
Νομίζω γενικά δεν το παίρνουν όλοι, προκηρύσσουν συγκεκριμένο αριθμό θέσεων. Κάποιες φορές δεν καλύπτονται καν όλες όμως οπότε όσοι δηλώνουν λαμβάνουν χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ. Εγώ όταν είχα κάνει δήλωση είχα κάνει μαλακία, δεν ανέβασα όλα τα έγγραφα, με αποτέλεσμα να πάρω μόρια μόνο απο βαθμό. Ευτυχώς ήταν αρκετά όμως έστω και μόνο απο αυτό.

Πάντως δεν είναι απαραίτητο να κάνει κάποιος μέσω ΕΣΠΑ. Μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με φορέα και να σε πληρώνει κανονικά μηνιάτικο για εξάμηνη πρακτική(εαν συμφωνήσει), ακόμα και εαν η επίσημη διάρκεια πρακτικής που λέει το τμήμα είναι μικρότερη. Απλά άμα έχεις και το ΕΣΠΑ παίρνεις λεφτά ταυτόχρονα και απο εκεί.
 

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Μαθητής Α' γυμνασίου και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,535 μηνύματα.
Προς το παρόν από Απρίλιο έφυγε Μύκονο για σεζόν, μετά θα δει τι θα κανει
Πήγα και εγώ αρχές Ιουνίου, πολύ ωραία!!!
Ημαρτον τι σας εκανε το παιδι και το στειλατε μυκονο...?
Α πηγες ?μενει καλα εκει που μενει?
τωρα γεια παω να κοιμηθω ,,μετα θα κανω κεικ και μετα εχω αγωνα στις 9
 
Τελευταία επεξεργασία:

Phoenix_

Νεοφερμένος

Η Phoenix_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 110 μηνύματα.
Το ΑΠΘ δινει το εξωφρενικο ποσο των 59€ το μηνα στους φοιτητες για πρακτικη... και η ντροπη ντροπη δεν εχει ... και καλα δεν παμε. Ελλαδα 2.0... και τα δημοσια πανεπιστημια κορώνα στο κεφαλι μας.

Αυτά τα πράγματα, τα ουσιαστικά, που περνάνε στα ψιλά γράμματα από τους νέους με θλίβει πραγματικά.

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας ως χώρα. Δυστυχώς.
 

chjan

Νεοφερμένος

Ο chjan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Τελείως απαξιωτικό απέναντι στους νέους επιστήμονες και μηχανικούς...
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top