M@r@ki
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella_metal
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devian
Εκκολαπτόμενο μέλος
xrusa!
Νεοφερμένος
Στη κιθάρα Ρίτα Ριτάκι
Στη φλογέρα Άγια Νύχτα (αν θυμάμαι καλά)
Wrong
Δραστήριο μέλος
Colorful_World
Νεοφερμένος
Στο μεταλλόφωνο είναι το people are strange - the doors (αλλα δεν παιζω πολυ μ αυτο)
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι αυτό του Bach ήταν από τα πρώτα μου και μου αρέσει αρκετά.
Effy18
Νεοφερμένος
Εύκολο εως γελοίο!
Alma Libre
Επιφανές μέλος
(τωρα μαθαινω αλλα για αρχαριους.)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xarakas
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα που ξεκινάω μπάσο ελπίζω να βγάλω μπόλικα... Θα δείξει...
Italian dream...
Διάσημο μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NastStorm
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά μόλις είδα ένα βίντεο στο YouTube που με έκανε να κλαίω εδώ και 20 λεπτά ,ο τίτλος του είναι
Sad piano music (this make you cry saddest piano and violin ever ) ακόμα κλαίω καθώς βγάζει όλον τον ανθρώπινο πόνο ,θλίψη και οργή . Πείτε μου αν κλάψατε και εσείς ?
το εχω ακουσει αυτο το μιξ.... το καλοκαιρι που περασε ενα βραδυ γυρω στις 2 η ωρα το βραδυ..ειχα που ειχα στενοχωριες αυτο με ηρεμησε..εκλαψα λιγο ,ηρεμησα και κοιμηθηκα....
btw το πρωτο κομματι που εμαθα στο αρμονιο ηταν το ''ode to joy ''' του Μπετοβεν....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.