BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Κάπου στο 13-18% επιτυχία, με 600+ υποψηφίους σε κάθε εξεταστική και πάνω από 2.000 δηλωμένους, νομίζω είναι το δυσκολότερο μάθημα με διαφορά.
Ο μέσος όρος όσων το περνάνε είναι μικρότερος από 5,5 με μόνο 5-6 παιδιά να γράφουν πάνω από 7.
Εγώ στην εξεταστική που το έδωσα, πέρασε το 16% και εγώ είχα τον 3ο μεγαλύτερο βαθμό.... 7,5
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος
Δίκτυα και Αρχιτεκτονική υπολογιστών
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Από άποψη φόρτου εργασίας λειτουργικά συστήματα. 3 ατομικά projects κι ένα ομαδικό όλα αρκετά βαρβάτα + πρόοδο + θεωρητικά homeworks. Θα το περάσεις αλλά θα σε παει και αίμα όλο το εξάμηνο.
Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος
προφανως εχει να κανει και με τον καθηγητη
chrispap1997
Εκκολαπτόμενο μέλος
Guest 209912
Επισκέπτης
Guest 875331
Επισκέπτης
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάποιο μπορεί να φαίνεται δύσκολο επειδή δεν καταλαβαίνεις Χριστό εντός μαθήματος, κάποιο λόγω απαιτήσεων, κάποιο άλλο διότι ... βαριέσαι να ασχοληθείς κλπ κλπ..
Στην τελευταία κατηγορία για εμένα ανήκει το μάθημα, ονόματι Φυσική, που με τυραννά χρόνια τώρα. Αλλά επειδή τα περιθώρια στενεύουν, μέσα στις επόμενες εξεταστικές θα πρέπει να το περάσω
Κατά τ' άλλα είχα διάφορα μαθήματα όπου το καθένα είχε τις ιδιοτροπίες του κι αν και στην αρχή κάποια -αρκετά- με άγχωσαν, εν τέλη δεν ήταν τίποτα το τραγικό.
Για να δούμε και του χρόνου με Δίκτυα, Λειτουργικά, Compilers και δε συμμαζεύεται..
Απ' τα δυσκολότερα μαθήματα για καθαρό 10ρι είναι οι Δομές και η Οργάνωση Υπολογιστών ( ο καθηγητής κάνει καλό scaling, χωρίς αυτό δεν το βλέπεις ούτε με κιάλια).
από κορμό υπάρχει το all time classic Σήματα και Συστήματα που το χρωστάει η μισή σχολή.
Και σε εμάς λέγετε πως αυτό είναι απ' τα δυσκολότερα, αν όχι το δυσκολότερο, αλλά με τον καθηγητή που το πήρε φέτος εγώ το ευχαριστήθηκα. We love maths after all
Ρυζόγαλο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο μέσος όρος όσων το περνάνε είναι μικρότερος από 5,5 με μόνο 5-6 παιδιά να γράφουν πάνω από 7.
Εγώ στην εξεταστική που το έδωσα, πέρασε το 16% και εγώ είχα τον 3ο μεγαλύτερο βαθμό.... 7,5
Μπράβο μπράβο μπράβο
Dias
Επιφανές μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Απλά δεν μπορώ να αποφασίσω αν είναι η Παθολογία ΙΙ ή η Παθολογία ΙΙΙ. Η διαφορά μεταξύ τους είναι ότι στην ΙΙΙ που την κάνουμε στο 6ο, μαθαίνουμε και θεραπεία, οπότε προστίθενται κι άλλες σελίδες και φόρτος, αλλά είναι μάθημα που (οφείλεις να) το έχεις λιώσει στο 5ο έτος στην Παθολογία ΙΙ, άρα δεν μαθαίνεις καινούρια πράγματα.
Θα σας πω τον Οκτώβριο.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Guest 018946
Επισκέπτης
BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος
Φέτος το μάθημα "Οικονομία του πολιτισμού" δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Με δυσκόλεψε βέβαια μια υποενότητα "οι αριθμοδείκτες". Μάθαινα λοιπόν έναν την ημέρα και αφού κατάφερα και τους έμαθα, κάθε Σαββατοκύριακο τους κάνω και μια επανάληψη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Katerina_kl
Νεοφερμένος
Kostis-Palamas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.