Η Στατική XVI, τι λέει;Χμμμ... Θα διαλέξω το Σιδηροπαγές Σκυρόδεμα ΙΙΙ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
μια χαρά μάθημα η αριθμητική ανάλυση, η αριθμητική επίλυση συνήθων/ μερικών διαφορικών εξισώσεων και ότι σχετίζεται με αυτά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tasos09
Εκκολαπτόμενο μέλος
santwno
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από τα μαθήματα κορμού, σίγουρα ήταν τα Ομηρικά Έπη, μάθημα Β' Εξαμήνου και απαιτούν γνώσεις της αρχαίας σε επίπεδο ιστορικού της γλώσσας. Και οι καθηγητές που το έχουν...να μην πω!
Από τα μαθήματα ειδίκευσης, σίγουρα στο κλασικό και νεοελληνικό είναι τα δύο πτυχιακά μαθήματα (τεράστια ύλη, 40+ συγγραφείς και βιβλία, προφορική εξέταση, πρέπει να το περάσεις για να πάρεις πτυχίο). Για εμάς τους γλωσσολόγους, συνήθως ο κόσμος δεν χρωστάει πολλά πράματα, αλλά από επίπεδο δυσκολίας θα έλεγα πως είναι η Ψυχογλωσσολογία! Μάθημα μόνο για ψαγμένους!
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Μια μικρή λίστα εν τάχει:
Αρχαία Ελληνική θεματογραφία 1 (λόγω ύλης και καθηγήτριας, το πέρασα με την πρώτη και με καλό βαθμό)
Λατινική θεματογραφία 1 (για τον ίδιο λόγω, το πέρασα με την πρώτη αλλά με πολύ ...σπρώξιμο και 6)
Θεωρία της Λογοτεχνίας (δύσκολες έννοιες αλλά καλή καθηγήτρια. Ευτυχώς μετά από μερικές προσπάθειες το κατάφερα έστω και με 6,5)
Το πιο δύσκολο όμως μάθημα να περάσει κάποιος φοιτητής στη Φιλολογία το οποίο όμως δεν έδωσα λόγω του ότι δεν επέλεξα Κλασική κατεύθυνση, είναι το μάθημα του Πλάτωνα. Απ' ό,τι μου έχουν πει, κόβεται πολύς κόσμος... Πολύς όμως...
Όποιος σπουδάζει φιλολογία Πάτρας από εδώ, θα καταλάβει αμέσως τί εννοώ...
mc08071
Νεοφερμένος
''με το πρωτο λαθος σταματα η διορθωση''
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
στην αριθμητική ανάλυση μου το χαλάς nefi
μια χαρά μάθημα η αριθμητική ανάλυση, η αριθμητική επίλυση συνήθων/ μερικών διαφορικών εξισώσεων και ότι σχετίζεται με αυτά...
ωραιαα!! θα με βοηθησεις???!
https://delab.csd.auth.gr/~tsichlas/CompMath/Project_10-11_Numerical.pdf
karotenia
Δραστήριο μέλος
ενταξει πλακα κανω δεν ειναι ολα δυσκολα, εμενα μου φαινετε το πιο δυσκολο η ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ (απαιτω να την βγαλουν απο το προγραμμα πριν αυτοκτονησω απο την βαρεμαρα οταν την διαβαζω!!!!!!!!!!!!!!!) τωρα για τα αλλα χρονια φοκε τα αφηνω σε σενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
στην σπαρτη ηταν πιο ευκολα μηπως να αρχισω να μετανοιωνω για την μετεγγραφη??????????
Civilara
Περιβόητο μέλος
Η Στατική XVI, τι λέει;
Γελοία, αλλά η Στατική XXΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΙ είναι μεγάλο παλούκι.
mc08071
Νεοφερμένος
εσυ αρχισε να απαντας για τη νεα σου σχολη
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
σίγουρα στα επόμενα έτη θα έχει δύσκολα μαθήματα,,,έχω ακούσει για κάτι ηλεκτρομαγνητισμό ....
Civilara
Περιβόητο μέλος
εσυ αρχισε να απαντας για τη νεα σου σχολη
1ο εξάμηνο είμαι ακόμα, δεν ξέρω τι παίζει
Rempeskes
Επιφανές μέλος
ωραιαα!! θα με βοηθησεις???!
https://delab.csd.auth.gr/~tsichlas/CompMath/Project_10-11_Numerical.pdf
N, αυτό α π α γ ο ρ ε ύ ε τ α ι
...αν βέβαια σκάσεις κάτι, ευχαρίστως
υγ. κάντε το αντ στο θέμα "πωλούνται εργασίες"
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
N, αυτό α π α γ ο ρ ε ύ ε τ α ι
...αν βέβαια σκάσεις κάτι, ευχαρίστως
υγ. κάντε το αντ στο θέμα "πωλούνται εργασίες"
τον nPb ρωτησα...
Zed
Διάσημο μέλος
μαντης εισαι??
java,δομες δεδομενων,αριθμιτικη αναλυση,διακριτα μαθηματικα....
Διακριτά και αριθμιτική δεν είναι δύσκολα. Δηλαδή θα πρέπει να σας κάνουν πολύ προχωρημένα θέματα για να σου φαίνονται δύσκολα.
Ο αντικειμενοστρεφής πάντα μια δυσκολία την παρουσιάζει, είτε είναι C++ είτε Java. Εμάς η C++ δεν παλεύεται με τίποτα..
Οι δομές ανέκαθεν σε όλες τις σχολές Πληροφορικής είναι από τα πιο δύσκολα μαθήματα, όπως και θα'πρεπε άλλωστε.
rina45
Εκκολαπτόμενο μέλος
_Morticia_
Επιφανές μέλος
Dominator
Εκκολαπτόμενο μέλος
(λέω να σε πειράξω λίγο... )
το μάθημα Ηλεκτροτεχνία και Ηλεκτρονική του Τμήματός σου είναι πιο δύσκολο από το ομώνυμο του ΗΜΜΥ του ΕΜΠ;
Θα το πάρω το προσεχές εξάμηνο και θα σου πω...
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Μαθήματα για τα οποία όλοι στη σχολή μου συμφωνούν είναι οι Συνθέσεις (κ βασικά η Σύνθεση Δημοσίου).Αλλά επειδή αυτές ουσιαστικά είναι πακέτο μαθημάτων, θα έλεγα (με βάσει την ως τώρα εμπειρία//3ο έτος) η Διοικητική Δικονομία.Λίγο το ότι χάθηκαν μαθήματα με τις απεργίες, λίγο ο υπεύθυνος του μαθήματος που λατρεύει να το δυσκολεύει στις παραδόσεις του, λίγο το θέμα= σελίδα Α4...Κανείς μας δε νιώθει αισιόδοξος..
Λάθος μαθήματα φοβάσαι.
_Morticia_
Επιφανές μέλος
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις γιατι το πιστεύεις αυτό? Από ό,τι έχω καταλάβει, μάλλον είσαι απόφοιτος της σχολής και έχεις ολοκληρωμένη εικόνα.Εσύ τι θα απαντούσες στο αρχικό ερώτημα/Λάθος μαθήματα φοβάσαι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.