BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Δημόσιας & Κοινοτικής Υγείας ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
27-07-23
21:30
Ρεπό σήμερα, πηγα και πήρα για τα γενέθλια μου,μια σειρά από βιβλία.
Το πρώτο που πήρα και το είχα παραγγείλει, είναι αυτό. Είναι ένα βιβλίο που το έχει γράψει μια γυναίκα που πραγματικά μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον όταν διάβαζα τα κείμενα της στο διαδίκτυο και πήρα την απόφαση να δω τον τρόπο γραφής της. Και ξεκινάω με το πιο γνωστό της βιβλίο.
Το πρώτο που πήρα και το είχα παραγγείλει, είναι αυτό. Είναι ένα βιβλίο που το έχει γράψει μια γυναίκα που πραγματικά μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον όταν διάβαζα τα κείμενα της στο διαδίκτυο και πήρα την απόφαση να δω τον τρόπο γραφής της. Και ξεκινάω με το πιο γνωστό της βιβλίο.
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 412 μηνύματα.
27-07-23
21:37
αρχαία φάκελος υλικού γ γενικού λυκείου
Nala
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 889 μηνύματα.
27-07-23
21:45
Πολύ βαριά βιβλία διαβάζετε μπράβο
Εγώ μετά από τόσο διάβασμα στην σχολή προτιμώ ανάλαφρα βιβλία
Εγώ μετά από τόσο διάβασμα στην σχολή προτιμώ ανάλαφρα βιβλία
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Δημόσιας & Κοινοτικής Υγείας ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
01-08-23
00:27
Το βιβλίο που διαβάζω αυτή τη στιγμή.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 31,796 μηνύματα.
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης & Διερμηνείας Ιονίου και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2,107 μηνύματα.
01-08-23
12:42
Το διαβάζω παράλληλα με αυτό:
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης & Διερμηνείας Ιονίου και μας γράφει απο Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2,107 μηνύματα.
04-08-23
21:26
Περηφάνια και προκατάληψη της Jane Austen
Steliosgkougkou
Νεοφερμένος
Ο Steliosgkougkou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 30 μηνύματα.
05-08-23
20:02
Η ταινία μου άρεσε πάρα πολύ , αλλά απ ότι διάβασα δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με το βιβλίο. Ξέρεις αν ισχύει ;Περηφάνια και προκατάληψη της Jane Austen
Κάμπια
Διάσημο μέλος
05-08-23
20:04
Για να σου πω την αλήθεια, δεν έχω δει την ταινία οπότε δεν ξέρωΗ ταινία μου άρεσε πάρα πολύ , αλλά απ ότι διάβασα δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με το βιβλίο. Ξέρεις αν ισχύει ;
05-08-23
20:37
Για μένα το βιβλίο είναι ανώτερο από κάθε κινηματογραφική του μεταφορά ακόμη και από την ομώνυμη σειρά του bbc με τον Colin firth, την οποία αγαπώ. Λογικό γιατί για τη μεταφορά ενός βιβλίου 400 σελίδων σε μια ταινία δύο ωρών απαιτούνται αρκετές αλλαγές και περικοπές. Βέβαια αυτά είναι υποκειμενικά και προσωπικά λατρεύω την Jane Austen και τον τρόπο γραφής της.Η ταινία μου άρεσε πάρα πολύ , αλλά απ ότι διάβασα δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με το βιβλίο. Ξέρεις αν ισχύει ;
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4,290 μηνύματα.
10-08-23
19:25
Το πορτραίτο του Ντόριαν Γκρέι,
Τρομερό βιβλίο , κάθε πρόταση εγείρει την αμφισβήτηση σε αξίες και αρχές οι οποίες θεωρούνται οικουμενικά θεμελιωμένες.
" Μου αρέσουν οι άνθρωποι, όχι οι απρόσωπες αρχές. Και οι άνθρωποι που δεν έχουν αρχές μου αρέσουν πιο πολύ από το καθετί στον κόσμο. "
Η φράση αυτή αναγράφεται πίσω από το βιβλίο ( μάλλον ανήκει στον Oscar Wilde ).
Τρομερό βιβλίο , κάθε πρόταση εγείρει την αμφισβήτηση σε αξίες και αρχές οι οποίες θεωρούνται οικουμενικά θεμελιωμένες.
" Μου αρέσουν οι άνθρωποι, όχι οι απρόσωπες αρχές. Και οι άνθρωποι που δεν έχουν αρχές μου αρέσουν πιο πολύ από το καθετί στον κόσμο. "
Η φράση αυτή αναγράφεται πίσω από το βιβλίο ( μάλλον ανήκει στον Oscar Wilde ).
Κάμπια
Διάσημο μέλος
11-08-23
12:51
Η Θέση 7Α του Sebastian Fitzek
panagiotis23
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο panagiotis23 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Θεσσαλίας και μας γράφει απο Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 228 μηνύματα.
20-08-23
20:58
Πολύ ωραίο βιβλίο αν και λίγο κουραστικό το ύφος του Μπαλζάκ με τις μεγάλες περιγραφές αλλά σε δικαιώνει η πλοκή και η αφήγηση. Το συστήνω για όσους θέλουν να γνωρίσουν τους χαρακτήρες του Μπαλζάκ που συνθέτουν ένα μεγαλύτερο έργο αυτό της Ανθρώπινης Κωμωδίας. Στο συγκεκριμένο έργο γίνεται ανάλυση της διαφθοράς και της δύναμης που κατέχει ο Τύπος στις αρχές του 19ου αιώνα στη Γαλλία.
Κάμπια
Διάσημο μέλος
23-08-23
23:58
Το κορίτσι της στάχτης του Μένιου Σακελλαρόπουλου
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,515 μηνύματα.
24-08-23
00:42
Λεβιάθαν του Τομας Χομπς
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4,290 μηνύματα.
24-08-23
00:47
Εγώ ξεκίνησα το 1984
Λίγο την αρχή έχω διαβάσει μόνο και μου φάνηκε κάπως βαρετό λόγω υπερβολικής περιγραφής. Θα του δώσω μια ευκαιρία γιατί θεωρείται must βιβλίο
Λίγο την αρχή έχω διαβάσει μόνο και μου φάνηκε κάπως βαρετό λόγω υπερβολικής περιγραφής. Θα του δώσω μια ευκαιρία γιατί θεωρείται must βιβλίο
Guest 586541
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
24-08-23
01:56
Ούτε εμένα μου άρεσε αισθητικά το πώς πραγματοποιείται η διήγηση.Εγώ ξεκίνησα το 1984
Το διάβασα μόνο και μόνο επειδή επιθυμούσα να αντιληφθώ εναργέστερα τι σημαίνει "Οργουελιανός" και γιατί το επικαλούνται πολλοί όταν αναφέρονται σε δυστοπίες. Πακέτο με το 1984 πηγαίνει Η Φάρμα των Ζώων.
lent000
Νεοφερμένος
Ο lent000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
24-08-23
03:20
1984 και το η φάρμα των ζώων θεωρώ είναι κορυφαία βιβλία. Και τα δυο σίγουρα top10 με τα κορυφαία που έχω διαβάσει. Μου άρεσε περισσότερο η φάρμα των ζώων, αλλά και το 1984 δεν πάει πίσω. Ανεμοδαρμένα ύψη, Δράκουλας (του Μπραμ Στόκερ), το σκυλί των Μπάσκερβιλ (σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ) και το όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια (Χάρπερ λι) μονάχα αυτά τα 4 ξεπερνούν ίσως τα δυο που προανέφερα.Ούτε εμένα μου άρεσε αισθητικά το πώς πραγματοποιείται η διήγηση.
Το διάβασα μόνο και μόνο επειδή επιθυμούσα να αντιληφθώ εναργέστερα τι σημαίνει "Οργουελιανός" και γιατί το επικαλούνται πολλοί όταν αναφέρονται σε δυστοπίες. Πακέτο με το 1984 πηγαίνει Η Φάρμα των Ζώων.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 431 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- ioanna2007
- giannhs2001
- Kate1914
- Scandal
- nearos
- Memetchi
- Corfu kitty
- jellojina
- Reader
- suaimhneas
- AggelikiGr
- jYanniss
- Steliosgkougkou
- Debugging_Demon
- Giorgkalo
- panosT436
- Hecticism
- A350
- Than003
- BatGuin
- EFAKIT
- constansn
- Ness
- angela_k
- sotirislk07
- chjan
- Albert.123
- katia.m
- sophiaa
- theti1da
- EllieKal
- Alexecon1991
- marpa
- Jacob123
- Bleach_enjoyer
- marikakitsou16
- bibliofagos
- Εριφύλη
- Helen06
- Ilovemycats27
- despoina13
- Joji
- feni
- Unboxholics
- Abiogenesis
- Greg25
- MrDna
- peter347
- Gus Roger10
- Viktor
- Mary Jane
- Drglitterstar
- thepigod762
- agg41
- kost28
- χημεια4λαιφ
- E.Z
- Maynard
- kiyoshi
- Τρελας123
- Φινεύς
- Βασιλης1234
- math2arch
- neurogirl
- chrismpd
- thecrazycretan
- Mhtsaras76
- melmel
- rafaela11
- giorgos5002
- demzz.dummy
- pnf292
- PanosApo
- ilal1200
- ένας τυχαίος
- phleidhs
- charmander
- Wonderkid
- cannot_log_in
- 54321
- phoni
- iiTzArismaltor_
- Lifelong Learner
- panagiotis23
- Αναστασία197
- stee
- Maria_Xagorari
- loli
- Nick_nt
- AnnaRd
- allall1
- Mary06
- Μιχαήλ
- lenaki001
- Παναγιώτης_Σ
- PanMoonlight
- lent000
- arko
- Pharmacist01
- Marianna.diamanti
- topg
- manosz
- GiwrgosLxs
- SoyN
- Dionyshs1
- eirinipap
- thenutritionist
- estrela
- Nala
- P.Dam.
- aggorf
- Alessandra Eliza
- Jojo K
- Νικολινα
- Nic Papalitsas
- kasl178
- Sofos Gerontas
- giannis05
- αντιγονη.
- ειδήμων
- Specon
- suuuuiiii
- El_
- GeorgePap2003
- Athens2002
- augustine
- QWERTY23
- Obi-Wan Kenobi
- desperate-ambitious!
- ivannag
- Gcudfi
- Philologist
- Georgia096
- Mewmaw
- Arianara S3
- anna05
- asterisx
- kleoniki05
- Marcos.Kis
- jimis2001
- fmarulezkd
- dmav
- Vicky13
- pavlos1511
- falsedream
- touloumpa
- KingOfPop
- hirasawayui
- featherfuck
- Στεφανος56
- barkos
- American Economist
- an ordinary tenant
- rempelos42
- New member
- oups
- snowy
- Super woman
- Sherlockina
- J.Cameron
- George_dr
- mpapa
- Meow
- Μαραθ22
- VFD59
- Marple
- cinnamongirl
- Citylights
- johnsala
- Kostakis45
- Physicsstudent
- ggl
- Ace of Spades
- Jocaste
- fairyelly
- brizoulis
- George.S
- ioanna06
- Scott
- bruh_234
- tsiobieman
- Eleni03
- theodoraooo
- rosemary
- Pierre Bezukhov
- JasonPap
- SlimShady
- Miranda32
- ougka pougka
- eukleidhs1821
- george777
- Theodora03
- Fanimaid123
- Πληροφορικάριος
- Lider
- Georgekk
- panosveki
- Beautifulflowerr
- Ameliak
- Arvacon
- xakounaamatata
- nimbus
- Libertus
- physicscrazy
- George9989
- Mapas26
- T C
- Δημήτρης Ρ
- Griff
- globglogabgalab
- mathboi
- n1ki20
- !georgitsa!
- Sense
- Έμμα
- Slytherin
- Κλημεντίνη
- Coraline31
- calliope
- Nefeloula
- Σωτηρία
- VasoGrimes
- TonyMontanaEse
- vetas
- FRT
- igeorgeoikonomo
- Jimmis18
- theonewhoknocks
- nucomer
- Turtlestar
- Mendem
- mariakanelop
- tfghp
- aekaras 21
- LidiaM
- paulkin94
- το κοριτσι του μαη
- marakiloveee
- Panos34
- ΘανάσοςG4
- GiorgosAsi
- MALENAKI
- anastasia papa
- Cortes
- harry akritas
- imyrcarn
- KaterinaL
- Αλκης Κ.
- sweater weather
- ManinaK
- pacheiko
- Chris_Kon
- Manolo165
- Steffie88
- penelope97
- edouardos
- No name
- Frank_Math
- Freddie Mercury
- Kleanth
- Galina
- PsychoGR
- SylviaP
- elena16
- Μάρκος Βασίλης
- Γιώργος - Κόρινθος
- Mukumbura
- Νίνα
- alexrami
- Αριάνα123
- tasost
- The best
- Serotonin
- Βλα
- D.a.i.s.y
- louminis
- Bgpanos
- Fanimaid
- Alma Libre
- Viedo
- Revekka
- StavMed
- Χριστιαννα
- marianna04
- Ggpg
- stefan
- kristinbacktoschool
- gwgw_5
- Unseen skygge
- Ιωάννα2
- TommyMak
- ioannaion
- cynzp
- Rene2004
- cel123
- The Limit Does Not Exist
- Wrong
- Aria34
- Άρτεμις Α.
- xristina11
- Eva
- tslef8
- Ryuzaki
- Earendil
- NightOwl
- civilian
- Vasilina93
- JoeDon
- uni77
- Thanos_D
- olga123
- PanosCh002
- edweimaste
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.