X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
θα προτιμουσα με 1000 να το διαβασω στα αγγλικα αλλα το παρηγγειλε η μανα μου οποτε....αφου το διαβαζω και εμτρα το κανω μεταφραση στα αγγλικα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bicoolini
Νεοφερμένος
Πολύ ωραίο είναι!Σε κρατάει σε αγωνία...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ ωραίο βιβλίο εκ της κλασσικής λογοτεχνίας, με τη γνωστή πλοκή του πανέξυπνου Wallace.
Bon Jovi
Νεοφερμένος
chris96ar
Νεοφερμένος
Uncle Ernie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ διαβάζω το Being and Nothingness του Jean-Paul Sartres. Διάβασα πέρισυ τον πρόλογο και φέτος λέω να διαβάσω και το πρώτο κεφάλαιο.
Προσπαθεις να μην ξεπερασεις τα 2.3 βιβλια το χρονο που διαβαζει ο μεσος ανθρωπος ε;
Uncle Ernie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαι και εγώ ένα παιδί των media.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Πόρωση.
Αν και δεν τα καταλαβαίνω όλα.
Αλλά το γενικό νόημα το'πιασα.
Είμαι στις 100κάτι σελίδες....
Βασικά προσπερνάω τις περιγραφές, γιατί μου την δίνουν(εντάξει όχι πάντα, όταν τα βρίσκω σκούρα μόνο)
valia_92
Νεοφερμένος
τωρα που το διαβαζω ολοκληρο, εχω κολλησει... ειναι απλα θεικο...
fabulous
Δραστήριο μέλος
Ένα εφηβικό μυθιστότημα.
Υπέροχο είναι...
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Το χάρυ πότερ το 7 στα αγγλικά.
Πόρωση.
Αν και δεν τα καταλαβαίνω όλα.
Αλλά το γενικό νόημα το'πιασα.
Είμαι στις 100κάτι σελίδες....
Βασικά προσπερνάω τις περιγραφές, γιατί μου την δίνουν(εντάξει όχι πάντα, όταν τα βρίσκω σκούρα μόνο)
Στα χαζοβιβλία του τύπου χάλι ποτερ , έβρακον, ΠουΛινες και λοιπές ανοησίες, όντως, είναι καλύτερα να τις προσπερνάς.
Όταν όμως διαβάζεις σοβαρή λογοτεχνία, δε μπορείς να τις παραλείψεις, χάνεις το μπούσουλα , τελειώνεις το βιβλίο και μετά δεν έχεις καταλάβει 100% την υπόθεση.
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Χάρυ πότερ, δεν είναι χαζοβιβλίο, είναι πόρωση. Πίστεψέ με. Και εγώ αυτό έλεγα πριν το διαβάσω.Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2:Στα χαζοβιβλία του τύπου χάλι ποτερ , έβρακον, ΠουΛινες και λοιπές ανοησίες, όντως, είναι καλύτερα να τις προσπερνάς.
Όταν όμως διαβάζεις σοβαρή λογοτεχνία, δε μπορείς να τις παραλείψεις, χάνεις το μπούσουλα , τελειώνεις το βιβλίο και μετά δεν έχεις καταλάβει 100% την υπόθεση.
Όσο για τις περιγραφές σίγουρα θα πρόσεξες ότι το διαβάζω στα αγγλικά. Φυσικά όταν το διάβαζα στα ελληνικά, το ίδιο βιβλίο, δεν παρέλειπα ούτε γραμμούλα. Όμως τώρα, είναι εξαιρετικά δύσκολο, να μην χαθείς μέσα στις τόσες λέξεις, στις μεγάλες προτάσεις...
Και εγώ το έχω διαβάσει. Καλούτσικο. Άμα σου αρέσουν αυτού του τύπου έχω να σου προτείνω πολλά! Δυστυχώς τα έχω διαβάσει όλα, και πλέον προσπαθώ να βρω μόνο καινούρια, τα παλιά τα έχω διαβάσει όλα...Αρχική Δημοσίευση από fabulous:"ΚουκΛίνα."
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
fabulous
Δραστήριο μέλος
Kι εγώ έχω διαβάσει πολλά τέτοια. Βασικά τρελαίνομαι για τέτοιου είδους βιβλία, αλλά καμιά φορά με πιάνει να διαβάσω κάτι πιο σοβαρό. Βέβαια σπάνιο φαινόμενο, τα βιβλία τα θέλω για ψυχαγωγία κι όχι για να κουράζομαι και να μην καταλαβαίνω Χριστό απ' όσα λέει μέσα.Και εγώ το έχω διαβάσει. Καλούτσικο. Άμα σου αρέσουν αυτού του τύπου έχω να σου προτείνω πολλά! Δυστυχώς τα έχω διαβάσει όλα, και πλέον προσπαθώ να βρω μόνο καινούρια, τα παλιά τα έχω διαβάσει όλα...
candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος
η χριστινα παλευε με εφιαλτες της παιδικης της ζωης που εβγαιναν αληθινοι.ομως παντα καταφερνε να τους παλευει και να βγαινει πιο δυνατη...εφειβη πια βλεπει τη ζωη της να γινεται βιβλιο...
ενα δυνατο μυθηστοριμα που μιλαει για την αγαπη για τη ζωη μεσα απο τα λεγομενα μιας εφειβης...
συστημενο απο ενα βιβλιο που ηταν αυτη η περιληψη...απο το ιδιο ομως πισω εγραφε διαφορετικα πραγματα...αλλα με το ιδιο νοημα στο εσωτερικο του βιβλιου...
!sunny!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για μια εργασία το χρειάστηκα και πραγματικά αξίζει τον κόπο! Είναι υπέροχο ως προσωπική αφήγηση!
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγώ ακριβώς αυτό!Αρχική Δημοσίευση από fabulous:Kι εγώ έχω διαβάσει πολλά τέτοια. Βασικά τρελαίνομαι για τέτοιου είδους βιβλία, αλλά καμιά φορά με πιάνει να διαβάσω κάτι πιο σοβαρό. Βέβαια σπάνιο φαινόμενο, τα βιβλία τα θέλω για ψυχαγωγία κι όχι για να κουράζομαι και να μην καταλαβαίνω Χριστό απ' όσα λέει μέσα.
Πηγαίνω για καλό βιβλίο, και καταλήγω με την αλήθεια ολόγυμνη ή την πατατίνα
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 28 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 432 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giorgos5002
- Hased Babis
- giannhs2001
- Debugging_Demon
- Evenstar
- ioanna2007
- Kate1914
- Scandal
- nearos
- Memetchi
- Corfu kitty
- jellojina
- Reader
- suaimhneas
- AggelikiGr
- jYanniss
- Steliosgkougkou
- Giorgkalo
- panosT436
- Hecticism
- A350
- Than003
- BatGuin
- EFAKIT
- constansn
- Ness
- angela_k
- sotirislk07
- chjan
- Albert.123
- katia.m
- sophiaa
- theti1da
- EllieKal
- Alexecon1991
- marpa
- Jacob123
- Bleach_enjoyer
- marikakitsou16
- bibliofagos
- Εριφύλη
- Helen06
- Ilovemycats27
- despoina13
- Joji
- feni
- Unboxholics
- Abiogenesis
- Greg25
- MrDna
- peter347
- Gus Roger10
- Viktor
- Mary Jane
- Drglitterstar
- thepigod762
- agg41
- kost28
- χημεια4λαιφ
- E.Z
- Maynard
- kiyoshi
- Τρελας123
- Φινεύς
- Βασιλης1234
- math2arch
- neurogirl
- chrismpd
- thecrazycretan
- Mhtsaras76
- melmel
- rafaela11
- demzz.dummy
- pnf292
- PanosApo
- ilal1200
- ένας τυχαίος
- phleidhs
- charmander
- Wonderkid
- cannot_log_in
- 54321
- phoni
- iiTzArismaltor_
- Lifelong Learner
- panagiotis23
- Αναστασία197
- stee
- Maria_Xagorari
- loli
- Nick_nt
- AnnaRd
- allall1
- Mary06
- Μιχαήλ
- lenaki001
- Παναγιώτης_Σ
- PanMoonlight
- lent000
- arko
- Pharmacist01
- Marianna.diamanti
- topg
- manosz
- GiwrgosLxs
- SoyN
- Dionyshs1
- eirinipap
- thenutritionist
- estrela
- Nala
- P.Dam.
- aggorf
- Alessandra Eliza
- Jojo K
- Νικολινα
- Nic Papalitsas
- kasl178
- Sofos Gerontas
- giannis05
- αντιγονη.
- ειδήμων
- Specon
- suuuuiiii
- El_
- GeorgePap2003
- Athens2002
- augustine
- QWERTY23
- Obi-Wan Kenobi
- desperate-ambitious!
- ivannag
- Gcudfi
- Philologist
- Georgia096
- Mewmaw
- Arianara S3
- anna05
- asterisx
- kleoniki05
- Marcos.Kis
- jimis2001
- fmarulezkd
- dmav
- Vicky13
- pavlos1511
- falsedream
- touloumpa
- KingOfPop
- hirasawayui
- featherfuck
- Στεφανος56
- barkos
- American Economist
- an ordinary tenant
- rempelos42
- New member
- oups
- snowy
- Super woman
- Sherlockina
- J.Cameron
- George_dr
- mpapa
- Meow
- Μαραθ22
- VFD59
- Marple
- cinnamongirl
- Citylights
- johnsala
- Kostakis45
- Physicsstudent
- ggl
- Ace of Spades
- Jocaste
- fairyelly
- User2350
- George.S
- ioanna06
- Scott
- bruh_234
- tsiobieman
- Eleni03
- theodoraooo
- rosemary
- Pierre Bezukhov
- JasonPap
- SlimShady
- Miranda32
- ougka pougka
- eukleidhs1821
- george777
- Theodora03
- Fanimaid123
- Πληροφορικάριος
- Lider
- Georgekk
- panosveki
- Beautifulflowerr
- Ameliak
- Arvacon
- xakounaamatata
- nimbus
- Libertus
- physicscrazy
- George9989
- Mapas26
- T C
- Δημήτρης Ρ
- Griff
- globglogabgalab
- mathboi
- n1ki20
- !georgitsa!
- Sense
- Έμμα
- Slytherin
- Κλημεντίνη
- Coraline31
- calliope
- Nefeloula
- Σωτηρία
- VasoGrimes
- TonyMontanaEse
- vetas
- FRT
- igeorgeoikonomo
- Jimmis18
- theonewhoknocks
- nucomer
- Turtlestar
- Mendem
- mariakanelop
- tfghp
- aekaras 21
- LidiaM
- paulkin94
- το κοριτσι του μαη
- marakiloveee
- Panos34
- ΘανάσοςG4
- GiorgosAsi
- MALENAKI
- anastasia papa
- Cortes
- harry akritas
- imyrcarn
- KaterinaL
- Αλκης Κ.
- sweater weather
- ManinaK
- pacheiko
- Chris_Kon
- Manolo165
- Steffie88
- penelope97
- edouardos
- No name
- Frank_Math
- Freddie Mercury
- Kleanth
- Galina
- PsychoGR
- SylviaP
- elena16
- Μάρκος Βασίλης
- Γιώργος - Κόρινθος
- Mukumbura
- Νίνα
- alexrami
- Αριάνα123
- tasost
- The best
- Serotonin
- Βλα
- D.a.i.s.y
- louminis
- Bgpanos
- Fanimaid
- Alma Libre
- Viedo
- Revekka
- StavMed
- Χριστιαννα
- marianna04
- Ggpg
- stefan
- kristinbacktoschool
- gwgw_5
- Unseen skygge
- Ιωάννα2
- TommyMak
- ioannaion
- cynzp
- Rene2004
- cel123
- The Limit Does Not Exist
- Wrong
- Aria34
- Άρτεμις Α.
- xristina11
- Eva
- tslef8
- Ryuzaki
- Earendil
- NightOwl
- civilian
- Vasilina93
- JoeDon
- uni77
- Thanos_D
- olga123
- PanosCh002
- edweimaste
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.