aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Το φορενσικς δεν μου πολύ αρέσει απ' ότι διάβασα. Εσύ ποιο τμήμα θα μου πρότεινες μιας και κατάλαβες περίπου τι θέλω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
Πεθαινω με εθνικο σταρ!!!!!!!!!!!!!!Βασιλάκη, πρέπει να έχεις υπόψιν σου ότι το κάθε Τμήμα έχει ένα περιορισμένο εύρος δυνατοτήτων επαγγελματικών. Δεν υπάρχει η τέλεια επιλογή σπουδών. Καλώς ή κακώς υπάρχουν "ειδικεύσεις" μέσα στο πρόγραμμα σπουδών του κάθε Τμήματος σε κάθε επιστήμη (οι οποίες μπορεί και να διαφέρουν ως προς τη δομή / το περιεχόμενο διδακτέας ύλης, από Πανεπιστήμιο σε Πανεπιστήμιο) και έτσι ο καθένας επιλέγει εκείνη που τον εκφράζει και πάνω εκεί "χτίζει" τις σπουδές του. Τόσο η Χημεία όσο και η Χημική Μηχανική έχουν δυνατό επιστημονικό προφίλ για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί. Η Χημεία ανήκει στο πλαίσιο των Φυσικών Επιστημών.
νου που μπου, τον εθνικο κομμωτη τον εχεις υποψη? μη το γουγλαρεις, αν τον ξερεις απο μονος σου θελω να δω ποσο διαβασμενος εισαι....!
Dr. No
Δραστήριο μέλος
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Εσύ τώρα με τι ασχολείσαι αν επιτρέπεται?
aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
Secret Life
Νεοφερμένος
Πως νομιζετε οτι θα μπορουσα να αποφασισω ευκολοτερα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ουτε εγω μπορω να επιλεξω μια απο τις δυο σχολες. Μου αρεσουν και οι δυο ομως δεν μπορω να τις ξεχωρισω καλα ακομα. Απο οτι καταλαβα το χημικο δεν συμπεριλαμβανει καθολου μηχανολογια, το χημικο μηχανικο εχει και χημεια αλλα εχει και αλλα μαθηματα τα οποια οπως τα ακουω τωρα μου αρεσουν. Αλλα δεν φτανει αυτο, φοβαμαι πως εαν επιλεξω χημικο μηχανικο και οντως περασω στην σχολη, δεν θα μπορεσω να την βγαλω, οποτε δεν μπορω να παρω οριστικη αποφαση ακομα.
Πως νομιζετε οτι θα μπορουσα να αποφασισω ευκολοτερα;
Αν ο παραγοντας που θα καθορισει την επιλογη σου ειναι η ευκολια ... τοχεις χασει το πραγμα
Και οι 2 ειναι δυσκολες θα πρεπει να εισαι καθε μερα στην σχολη και να ασχολεισαι με τα μαθηματα σε ολη την διαρκεια του εξαμηνου.
Απο εκει και περα ,αν θες να ασχοληθεις με χημεια πας χημικο .αν σου αρεσει πιο πολυ ο κλαδος της βιομηχανιας προτιμησε τους χημ μηχ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος
παιρνουν πολυ λιγοτερους ΧΜ στην δευτεροβαθμια.σωστα;
Dr. No
Δραστήριο μέλος
τελικα ειναι διαφορετικο ΠΕ οι χημικοι μηχανικοι απο τους χημικους ε;αν και διδασκουν ιδιο μαθημα
παιρνουν πολυ λιγοτερους ΧΜ στην δευτεροβαθμια.σωστα;
Ο χ.μ πρέπει να πάρει διδακτική επάρκεια από την ΑΣΠΑΙΤΕ, ο χημικός δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο. Επίσης, χωρίς να είμαι σίγουρος, οι μηχανικοί γενικά μπορούν να διδάξουν μόνο σε επαγγελματικά λύκεια, μαθήματα της ειδικότητάς τους.
Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος
Guest 018946
Επισκέπτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.