KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Στη Θεσσαλονικη;
Ναι πρωτη επιλογη θεσσαλονικη και ακολουθει Λαμια και Χανια..
Ετσι για να ειμαστε σιγουροι αν και πιστευω πως πιανω θεσσαλονικη..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Ναι πρωτη επιλογη θεσσαλονικη και ακολουθει Λαμια και Χανια..
Ετσι για να ειμαστε σιγουροι αν και πιστευω πως πιανω θεσσαλονικη..
Αντε κατα 90% συμφοιτητες θα ειμαστε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Αντε κατα 90% συμφοιτητες θα ειμαστε
Α και εσυ θεσσαλονικη?Και εγω θυμομουν πως ειχες πει για Αθηνα θες..
Anyway αντε με το καλο να μπουμε φιλε να ηρεμησουμε:xalara:
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Α και εσυ θεσσαλονικη?Και εγω θυμομουν πως ειχες πει για Αθηνα θες..
Anyway αντε με το καλο να μπουμε φιλε να ηρεμησουμε:xalara:
Ναι Θεσσαλονικη,Αθηνα δεν δηλωσα.
Αν μπεις Σινδο θα μεινεις;Γαμωτο η αποσταση ειναι λιγο ελεεινη απο Θεσσαλονικη.
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Ναι Θεσσαλονικη,Αθηνα δεν δηλωσα.
Αν μπεις Σινδο θα μεινεις;Γαμωτο η αποσταση ειναι λιγο ελεεινη απο Θεσσαλονικη.
Τι Σινδο ρε τρελος εισαι?
Θεσσαλονικη κεντρο κεντρο κιολας και θα περνω αστικο για να πηγαινω..εχει αστικο...αλλιως αν δεν βολευει ουτε με αστικο θα παρω αυτοκινητο...
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Τι Σινδο ρε τρελος εισαι?
Θεσσαλονικη κεντρο κεντρο κιολας και θα περνω αστικο για να πηγαινω..εχει αστικο...αλλιως αν δεν βολευει ουτε με αστικο θα παρω αυτοκινητο...
Και εγω αυτο σκεφτομαι να κανω,Σινδο δεν λεει με τιποτα.
Για αυτοκινητο το σκεφτομαι και εγω αν δεν βολευει.
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Και εγω αυτο σκεφτομαι να κανω,Σινδο δεν λεει με τιποτα.
Για αυτοκινητο το σκεφτομαι και εγω αν δεν βολευει.
Και μονο που το σκεφτηκες πρεπει να εισαι τρελος...
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Και μονο που το σκεφτηκες πρεπει να εισαι τρελος...
Λες;
Darkness
Περιβόητο μέλος
-----------------------------------------
:!: ωχ...
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
101%
Ακουσες κανεναν φοιτητη απο θεσσαλονικη που να φοιτει στο ΤΕΙ και να μενει Σινδο?
Ισως να υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια..και αυτοι ειναι λιγοι..αυτοι που δεν κοιτανε τις ημερομηνιες ληξης των φαρμακων που περνουν...
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
101%
Ακουσες κανεναν φοιτητη απο θεσσαλονικη που να φοιτει στο ΤΕΙ και να μενει Σινδο?
Ισως να υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια..και αυτοι ειναι λιγοι..αυτοι που δεν κοιτανε τις ημερομηνιες ληξης των φαρμακων που περνουν...
Εχω ακουσει αλλα νταξει Σινδο δεν λεει με την καμμια να μεινεις,θα ψαξω κεντρο,αλλα σε καλη περιοχη.
Darkness
Περιβόητο μέλος
εγω σε ειχα πει περιοχες αλλα φαινεται τις ξεχασες....Εχω ακουσει αλλα νταξει Σινδο δεν λεει με την καμμια να μεινεις,θα ψαξω κεντρο,αλλα σε καλη περιοχη.
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Εχω ακουσει αλλα νταξει Σινδο δεν λεει με την καμμια να μεινεις,θα ψαξω κεντρο,αλλα σε καλη περιοχη.
Εγω εχω σταμπαρει σπιτια στην θεσσαλονικη..καποια που ειδα τουλαχιστον ψαψνοντας στο ιντερνετ...Το κακο ειναι οτι ολα τα σπιτια στο κεντρο ειναι πολυ παλια...Δεν εχει νεοκτιστα...Οποτε μπορει να προτιμησω να μην παω τελικα κεντρο κεντρο προκειμενουν να βρω καποιο στιτι με ετος δημησεως 2005 και επειτα και οχι μεγαλυτερο...στο κεντρο τα σπιτια ειναι του 1970
Βγηκαμε οφτοπικ αρκετα τελικα
Αλλος κανεις για ηλεκτρονικη θεσσαλονικης?
arxodas
Νεοφερμένος
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Ποσοι περασατε στο τμημα ηλεκτρονικης στην Θεσσαλονικη??????
Γιατι βγηκαν οι βασεις για να ξερουμε?
arxodas
Νεοφερμένος
Εγω παντως εκει περασα....
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Δεν μας χαλασε η πτωση στην ηλεκτρονικη...
Σημερα που διαβαζα εφημεριδα παντως ειδα πως η ηλεκτρονικη θεσσαλονικης ειχε 123 θεσεις διαθεσιμες..και οι 123 καλυφθηκαν...μπραβο η ηλεκτρονικη..
Δεν περιμενα πτωση...Anyway
pyroboy
Νεοφερμένος
θα είναι τέλεια! έχω ενθουσιαστεί πολύ όμως και ελπίζω να μη με απογοητεύσει η σχολή.
Έχω και μια απορία όμως..
Ο 1ος που μπήκε με την υψηλότερη βαθμολογία σε αυτό το τμήμα, έχει κάποια υποτροφία ή καποιο βραβείο? Καμία επιταγή ή τίποτα τέτειο? Γιατί νομίζω πως αυτό ειναι ανάλογα τη σχολή..
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
xxvasilakosxx
Νεοφερμένος
Περασα κι εγω ηλεκτρονικη στην ΑΣΠΑΙΤΕ αν την ξερετε..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 44 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.