greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαλάρωσε man, να σπάσω το άγχος των ημερών θέλω. Δεν ξέρω.
Δεν ενοχληθηκα απλα σκεψου οτι σε 3-4 μερες γραφω και δεν ξερω τι χρειαζεται να εχω.ελεος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
DrHouse
Διάσημο μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Στην ουσία μόνο αυτά χρειάζονται.Παιδια περα απο την ταυτοτητα και εκεινο το καρτελακι που μας εβγαλαν, χρειαζεται τιποτα αλλο την Δευτερα?(το στιλο ειναι δεδομενο )
Από κει και πέρα, πολλοί παίρνουν ένα ρολόι για να βλέπουν πόση ώρα έχουν και ένα μπουκαλάκι νερό για ώρα ανάγκης.
Δε χρειάζεσαι κάτι άλλο.
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Ακόμα δεν πρέπει να έχουμε ψηφιακό ρολόι, γιατί κάποια έχουν κομπιουτεράκι και δεν ξέρουμε πόσο καθυστερημένος μπορεί να είναι κάποιος επιτηρητής.
Ρολόι αναλογικό απαραίτητο.
Χάρακα και διαβήτη στα θετ-τεχν μαθήματα.
Νεράκι το οποίο θα αφησουμε στα πόδια μας, δίπλα μας όμως για να μην το κλωτσήσουμε. Επίσης όχι παγωμένο και μας πιάσει ο λαιμός μας.
Ή ακόμα χειρότερα να πάθουμε ''πάγωμα μυαλού'' και αποσυντονιστούμε.
Και κάποια στερεά τροφή, αν θέλουμε, ή ντεπόν.
Στο τελευταιο μάθημα, τέλος, μην ξεχάσετε τα μπρατσάκια σας.
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Εγώ επειδή φοβόμουν μη γίνει μαλακία, έβγαζα τη μπαταρία, την άφηνα στη τσάντα μου, και το κινητό το άφηνα στην έδρα. ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΤΣΙ για κάποιο απρόοπτο.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Νερό must,αλλά προσοχή στις γουλιές σας γιατί θα σας πιάσει συχνοουρία!
Προβλέπεται καύσωνας τη Δευτέρα, παρά τις βροχές και το κρύο χτες και σήμερα που μας τα χουν κάνει τσουρέκια.
Επίσης ρολόι στην έκθεση must!
ps μόνο εγώ βγήκα σα πρεζάκι στο καρτελάκι;
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγω σαν πρεζακι ειμαι,εχω και ενα θλιμενο υφος ακρως καταλληλο για την περιπτωση.Εγώ σκέφτομαι να πάρω κανένα γλυφιτζουράκι γιατί μου πέφτει η πίεση και εννοείται χαρτομάντηλα για την ρέουσα μυτούλα που ταλανίζεται από την αλλεργία.
Νερό must,αλλά προσοχή στις γουλιές σας γιατί θα σας πιάσει συχνοουρία!
Προβλέπεται καύσωνας τη Δευτέρα, παρά τις βροχές και το κρύο χτες και σήμερα που μας τα χουν κάνει τσουρέκια.
Επίσης ρολόι στην έκθεση must!
ps μόνο εγώ βγήκα σα πρεζάκι στο καρτελάκι;
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
antwwwnis
Διάσημο μέλος
Αλλά θα πάω με γυαλιά (προφανώς) και αξύριστος (έχω να χρησιμοποιήσω ξυράφι εδώ και μήνες, είναι το γούρι μου πια).
Λέτε να μη με γνωρίσουν
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εάν είσαι θετική-τεχνολογική ή δίνεις μαθηματικά κατεύθυνσης οπωσδήποτε χρειάζονται χάρακας/γνώμονας/μοιρογνωμόνιο/διαβήτης.
Από 'κει και πέρα, νεράκι ή χυμός και καμία μικρή σοκολάτα (αρκεί να μην λερώσεις το γραπτό). Και από βιολογικής άποψης, η πρόσληψη γλυκόζης ευνοεί την εγκεφαλική λειτουργία.
Κινητά και τέτοια άσε τα απ' έξω καλύτερα (πχ στο γραφείο του διευθυντή) , ή στο σπίτι σου, εγώ δεν θα ρίσκαρα για κανένα λόγο να μηδενιστώ επειδή ξέχασα το ξυπνητήρι ή απλώς τα έπαιξε το κινητό μου. Εκτός εάν το βάλεις στην τσέπη σου και βγάλεις την μπαταρία.
Και μια πιο άσχετη συμβουλή: Το πρωί φάε πολύ καλό πρωινό χωρίς περίεργα σκευάσματα για "ενέργεια" και τέτοια, και το προηγούμενο βράδυ πέσε για ύπνο από τις 10, εάν είναι δυνατόν. Στην αρχή ίσως να μην μπορείς να κοιμηθείς από το άγχος, αλλά αργά ή γρήγορα θα σε πάρει ο ύπνος.
Για κανένα λόγο μην ξενυχτήσεις! Εάν το κάνεις, την ημέρα των πανελληνίων , ο εγκέφαλός σου θα πέσει σε λειτουργία snooze γύρω στις 10-11 το πρωί (δηλαδή τις ώρες που θα δίνεις).
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
Στην ταυτότητα είμαι ΧΑΛΙ! Το '08 νομίζω την έβγαλα και είμαι απαίσια. Κανείς λένε δε βγαίνει καλά στην ταυτότητα, μα όχι κ έτσι!
Ντρέπομαι να τη δείχνω πραγματικά.
Εγώ πέρα από στυλούς θα πάρω και μολυβάκι με γόμα, για να σβήνω τα ερωτήματα που απαντώ. (σε περίπτωση που δε μας αφήνουν να σημειώνουμε.)
Καλά το ρολόι εννοείται. Τσίχλα επίσης εννοείται. Είναι αγχολυτική.
Για νεράκι ούτε λόγος. Η φύση με καλεί με το παραμικρό που πιω κάτι.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Anw, two points: Το πρωί μην κάνετε τίποτα που δεν κάνετε φυσιολογικά, που σημαίνει ότι αν δεν τρώτε πρωινό γενικά ΔΕ θα φάτε και πριν γράψετε. Σ' αυτό εξαιρείται το μπάνιο, ένα ντουζάκι το πρωί (που κανονικά δεν έκανα κάθε μέρα στις 7, ναι, OK ) εμένα με ξυπνούσε καλά και μ' άρεσε έτσι γενικά, έχει ψύχρα το πρωί και είσαι κάπως σε εγρήγορση.
Την μέρα πριν γράψω έκθεση κοιμήθηκα στις 4, απλά δε μπορούσα να κοιμηθώ και γενικά, το 'χω ξαναπεί, δεν είμαι τύπος που αγχώνεται. Το λέω απλά επειδή, αν και όντως μη βαράτε ξενύχτια τις μέρες πριν, μπορεί να παίξει τίποτα τέτοιο στα πρώτα μαθήματα (ή στα τελευταία, δεν ξέρω) so no worries generally. Ντουζάκι το πρωί κι είναι τέτοια η φάση των εξετάσεων που έτσι κι αλλιώς δε σ' αφήνει να νυστάξεις όσο γράφεις/πριν/μετά/you get it.
Speaking of which, εμείς πέρσι τέτοια μέρα είχαμε αρχίσει ήδη, μμ? Κι ήμασταν στο 3ο? 4ο? Good times.
Καλή τύχη σ' όλους μάγκες.
Και φετος, που δινω Πανελληνιες, περιμανα να με εχει πιασει ήδη... Αλλά μπα, ουτε αγχος, ουτε αυπνιες,τιποτα! Ειμαι εντελως αναισθητη φετος!
Θα δειξει!
Dark_kronos
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.