Λεωνίδας_Δ
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Να πω οτι βοηθαει τους φοιτητες; και φυσικα τους βοηθαει!αλλα κοντευω να μην ειμαι φοιτητρια πια...
...για μενα το αι σκουλ ειναι περισσοτερο απο μια απλη και χρησιμη ιστοσελιδα σχολικου και φοιτητικου περιεχομενου...Σαν τωρα το θυμαμαι,περυσι τετοια εποχη...εδω μεσα γνωρισα το αγορι μου και ειμαστε ακομα μαζι...υπαρχουν παρα πολλα θεματα που τα εχω κρατησει σε σκινσοτς για να κρατηθουν παντα τα πιο ωραια,πιο συναισθηματικα,πιο αγαπσιαρικα κομματια της δικης μου ιστοριας.
ενιγουερι,θα μπορουσα να πω κι αλλα ωντας σχεδον 3 χρονια στο αι σκουλ,τα ματια μου εχουν δει πολλα εδω μεσα και δεν θελω να επεκταθω σε αλλα σημεια.Απλα κραταω τα καλα και το οτι ειμαι ευγνωμων που γνωρισα τον ανθρωπο της ζωης μου εδω μεσα...
μωρη ριρικα αν δεν ησουν εσυ πως θα συζηταγαμε για εκεινο το ιστορικο θεμα περι συναντησης αισκουλιτων στην κρητη;
χαχα ενα μεγαλο ευχαριστω στη ριρικα στα διαλα,ξερει αυτη,επισης στην πρινς που με παροτρυνε να γραψω,αν το παω πολυ μακρυα στο τελος θα ευχαριστω αυτον που ανακαλυψε το ιντερνετ χαχα
αυτα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος
1) Πηγή πληροφοριών, άλλοτε αξιόπιστων, άλλοτε επιδεχόμενων επαληθεύσεως1)Τι σημενει το iSchool για εσας...??
2)Ποιο πραγμα σας αρεσει σ'αυτο πιο πολυ??
Υ.Σ Εκφραστητε ελευθερα...!!!
2) Εστία διασκέδασης
3) και Φυσικά τρόπος απόκτησης νέων γνωριμιών
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Enough said? Nuff said yeah, you may go now.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
2) νέες γνωριμίες
3)η άλλη όψη του σχολειού..
Γενικα το i-school έχει γίνει ένα κομμάτι της ζωής μου..
Bl@ck sw@n
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εδώ μπορείς να εκφραστεις,να συζητήσεις,να τσακωθείς (),να συμφωνήσεις,να κάνεις φιλίες,σχέσεις.....
Είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας,η ίδρυση του ήταν υπέροχη πρωτοβουλία..έλεος όλοι έχουμε κολλήσει με φβ,μσν και έχουμε ξεχάσει να ζούμε!
Είναι πραγματικά ένα καταφύγιο,μια ζεστή αγκαλιά για μαθητές και μη....
Είναι ένας όμορφος κόσμος και χαίρομαι τόσο που τον ανακάλυψα!
Τέλος,ήθελα να πω πως η ιδέα για συνάντηση αι-σκουλιτών είναι υπέροχη ιδέα να το κάνουμε παιδιά!!!!!!!
(Εντάξει περιττό να πω ότι όσα υπάρχουν εδώ μέσα είναι θησαυρός-γνώσεων και συναισθημάτων!!Λυπάμαι που άργησα να γίνω μέλος! )
Joaquín
Διάσημο μέλος
Αν όχι το πιο γλυκό τότε το πιο αληθινό κομμάτι της ζωής μου!
Σίγουρα θες να το πεις αυτό?
Ον:
1χρόνο+κάτι ψιλά είμαι μέλος, παρακολουθώ το σαιτ 2-2.5 χρόνια.Συμμετέχω για πολλούς λόγους:
- Μπορώ να πληροφορηθώ για εκπαιδευτικά και άλλα ζητήματα που με αφορούν.
- Επίσης παρακολουθώ διάφορα θέματα με συλλογές ασκήσεων.
- Κάποιες φορές μπορώ να πάρω γνώμες για κάποιο ζήτημα που με απασχολεί.
- Υπάρχει και το τσατ, στο οποίο μπορούμε όλα τα μέλη να βρίζουμε την solonas07, και βέβαια να γνωριστούμε μεταξύ μας, να ανταλλάξουμε απόψεις, να πούμε μ@λακίες κουτουλου κουτουλου.
Κι άλλα πολλά...
Γενικά έχω κάνει εγγραφή σε πολλά πολλά φορουμς αλλά τελικά μόνο στο iSchool κάνω τη τιμή να είμαι μέλος του για τόσο καιρό.
Madclocker
Νεοφερμένος
μπορείς να ζητήσεις βοήθεια σε οτιδήποτε έχει σχέσει με το σχολείο!
και μπορείς να συζητήσεις θέματα που δεν θα συζήταγες εύκολα με άλλους λόγω της ανονυμίας του διαδυκτίου
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος
το συγκεκριμένο τόπικ μου θυμίζει ερώτηση τύπου: "τι εστί λεύκωμα;"
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Gate4
Επιφανές μέλος
Bl@ck sw@n
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σίγουρα θες να το πεις αυτό?
Μμμμ....Εντάξει το λες αληθινό κατά κάποιο τρόπο.... Οι περισσότεροι είναι αυθόρμητοι και ειλικρινείς....Οι περισσότεροι-όχι όλοι!
Joaquín
Διάσημο μέλος
Μμμμ....Εντάξει το λες αληθινό κατά κάποιο τρόπο.... Οι περισσότεροι είναι αυθόρμητοι και ειλικρινείς....Οι περισσότεροι-όχι όλοι!
Χαχαχα fair enough, απλά είναι λίγο "κάπως" να το λες.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
και σε οτι αφορά το σχολειό να εκφέρω όλες μου τις ιδέες, απόψεις και ανησυχίες ανερυθρίαστα...
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Αυτή τη στιγμή, το iSchool αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας μου και μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερο μαθητικό site!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.