Trelomarw
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Παιδια παρεκτρεπεστε
Πιπέρι,πιπέρι στο στόμα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος
hurricane
Διάσημο μέλος
κιταξε εσυ θα τους λες:''ναι κοροιδευετε τωρα αλλα αυριο μεθαυριο οταν θα εχω τη δυναμη να σας κλεισω σε ψυχιατρικη κλινικη θα κλανετε μεντες''
εμένα η αδερφή μου είναι ψυχολόγος και μας απειλε΄΄ε -όποτε την ενοχλούμε ή την πειράζουμε- ότι θα μας μοιράσει χαρτιά δυσλεξίας, διανοητικών προβλημάτων, τρέλας κ.ο.κ.!
θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαχαχα λεω Ιατρικη και κλασσικα ρωτουν ειδικοτητα...Αν κανει γυναικα την ερωτηση απανταω πλαστικος και τους δινω τεραστια ευχαριστηση :Ρ....στους υπολοιπους λεω........"δε ξερω,θα δουμε"
στους υπολοιπους απαντα ψυχιατρικη και κλειστους το ματι με νοημα
Eleni fairy
Νεοφερμένος
- Βγαινεις κοινωνικη λειτουργος.
-Α!!αει ειναι αυτο? -
Ναι αει .
-Και η λογοθεραπεια αει?
-οχι τει .και μετα το κλασσικο...
-τει ε????(ξυνισμενα μουτρα)εεε και κοινωνικη διοικηση μια χαρα ειναι :mad
ελεος δηλαδηηηηηηη!!!!οτι θελω θα σπουδασω ανθρωπε μου!!!!!σιγα μην σε ρωτησω κιολαςςςς!!!!!!!
Βetty
Δραστήριο μέλος
αυτο που ο καθε ασχετος οταν ακουει τι σπουδαζεις η τι προκειται να σπουδασεις αποκτα γνωμη με τρελενει!!!οταν με ρωτανε που περναω και τους λεω παιζεται μεταξυ λογοθεραπειας και κοινωνικης διοικησης συμβαινει παντα το κλασσικο: λογοθεραπεια ε?εε εκει υπαρχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να βρεις δουλεια κοπελα μου...αληθεια κοινωνικη διοικηση τι ειναι?τι ακριβως κανεις δηλαδη?
- Βγαινεις κοινωνικη λειτουργος.
-Α!!αει ειναι αυτο? -
Ναι αει .
-Και η λογοθεραπεια αει?
-οχι τει .και μετα το κλασσικο...
-τει ε????(ξυνισμενα μουτρα)εεε και κοινωνικη διοικηση μια χαρα ειναι :mad
ελεος δηλαδηηηηηηη!!!!οτι θελω θα σπουδασω ανθρωπε μου!!!!!σιγα μην σε ρωτησω κιολαςςςς!!!!!!!
Η λογοθεραπεία είναι πολύ καλή σχολή πάντως!
Ο κάθε άσχετος έχει γνώμη!
Καλή επιτυχία!
explorer
Εκκολαπτόμενο μέλος
-Καθηγητής θα πας να γίνεις μωρέ;
...
Εύα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω ακούσει ότι μπορούν να δουλέψουν σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας..!Ρε παιδιά πάντα είχα απορία, οι ΗΜΜΥ που ακριβώς πάνε και δουλεύουν μετά? Μιλάω για τον ελληνικό χώρο πάντα.
miro2
Δραστήριο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Και γιατί θεωρείται τόσο cool σχολή? Γιατί δίνει αυτήν την εντύπωση? Υπάρχουν σχολές με πιο άμεση αποκατάσταση, με καλύτερο μισθό και πιο εύκολες με λιγότερα χρόνια φοίτησης. Τι τραβάει τόσο κόσμο σε αυτήν την σχολή?
miro2
Δραστήριο μέλος
Zaraki
Δραστήριο μέλος
Υπάρχουν σχολές με πιο άμεση αποκατάσταση, με καλύτερο μισθό....
Απο καμια σχολη δεν βγαινεις εχοντας σιγουρο καποιο εισοδημα.Αμεση αποκατασταση εχουν μονο οι Στρατιωτικες σχολες, οι οποιες δεν ταιριαζουν σε ολους.
Ευκολοτερη σχολη δεν σημαινει και "καλυτερη", το αντιθετο μαλλον......και πιο εύκολες με λιγότερα χρόνια φοίτησης.
challenger
Επιφανές μέλος
Έχω ακούσει ότι μπορούν να δουλέψουν σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας..!
αν το αξιζουν, και οι γνωσεις τους δικαιολογουν τον τιτλο τους, δεν βρισκω το λογο να μην απασχολουνται....
οχι μονο σε εταιρειες κινητης... οπουδηποτε....
antwwwnis
Διάσημο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
hurricane
Διάσημο μέλος
και τωρα στο θεμα: πηγαινω στο χωριο κ ακολουθει ο διαλογος:
Θυμα 1 :Ρ
-πού ΠΕΡΑΣΕΣ;
-ε;;; δεν ΠΕΡΑΣΑ, ακομα δεν βγηκαν τα αποτελεσματα οποτε ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ!
-Ε ΤΙ, ξερεις. Πού περασες;;;;
-Μα σας λεω δεν βγηκαν τα αποτελεσματα! Μονο οι βαθμοι!
-αααα (αποχωρει απογοητευμενη)
Θύμα 2:
-Πού περνας;
-εμ;
-ελα μωρε, πού νομιζεις;
-τι να σας πω. (λεω στην τυχη) φαρμακευτικη;
-αα εμενα οι γιοι μου ειναι και οι 2 ΓΙΑΤΡΟΙ. η κορη μ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ. καλοι ειναι μωρε και οι φαρμακοποιοι
-οκ γεια σας ε τωρα τι να τους πεις?
nPb
Επιφανές μέλος
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
τραγικη......ενα σου λεω..νευριασα μονο που το διαβασα....Θύμα 2:
-Πού περνας;
-εμ;
-ελα μωρε, πού νομιζεις;
-τι να σας πω. (λεω στην τυχη) φαρμακευτικη;
-αα εμενα οι γιοι μου ειναι και οι 2 ΓΙΑΤΡΟΙ. η κορη μ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ. καλοι ειναι μωρε και οι φαρμακοποιοι
-οκ γεια σας ε τωρα τι να τους πεις?
Revekka
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ilias.
- tomftw
- giorgos5002
- Reader
- Hased Babis
- despoina13
- nearos
- Ryuzaki
- ifikis
- Than003
- kost28
- Τρελας123
- johanio
- g59
- BatGuin
- Aggel0sss
- Πύρος
- elevag
- phleidhs
- Wonderkid
- dsmir
- ένας τυχαίος
- penelopenick
- Claire05
- Pharmacist01
- hello1234
- angies
- Dionyshs1
- EllieKal
- Alessandra Eliza
- dmav
- Frozensun
- tsiobieman
- Unboxholics
- fockos
- Nala
- iew
- constansn
- Pierre Bezukhov
- Leo komm
- Joji
- Scandal
- AggelikiGr
- VouDou
- rafaela11
- suaimhneas
- aggorf
- Νικολινα
- Drglitterstar
- panaman
- xristarac
- Paragontas7000
- Totreno
- Μιχαήλ
- dimitris_eee
- Giii
- asia
- ggl
- Marianna.diamanti
- Abiogenesis
- Dafney
- Steliosgkougkou
- GeorgePap2003
- hirasawayui
- carnage
- _baddie__
- iiTzArismaltor_
- Helen06
- χημεια4λαιφ
- Nick_nt
- charmander
- xanthippiad
- Meow
- Athens2002
- kiyoshi
- nicole1982
- eukleidhs1821
- giannhs2001
- guest24440
- Giorgkalo
- panagiotis23
- Χρήστος2006
- V@Per
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Obi-Wan Kenobi
- angeloskar
- Rene2004
- Mary06
- CrusaderKingsIII
- estrela
- thecrazycretan
- Maynard
- ilias_21
- NeosUser2023
- Γιώργος μεγ
- flaura
- nucomer
- Appolon
- Ksenia. Ksenia77
- Freddys
- goingtothestore
- Soleil
- Arvacon
- Schlimazel
- yoef
- Ada ada
- roud
- Jimmy20
- Libertus
- Depi1996
- Κλημεντίνη
- Fanimaid
- St11
- J.Cameron
- Rk15
- hecktors
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.