methexys
Τιμώμενο Μέλος
-Επ, γεια σου Βασια, τι κανεις μπλα μπλα πώς τα πηγές στις εξετάσεις;
-Πολυ καλα, περνάω αρχιτεκτονικη στον Βόλο
-α, δεν πειράζει ( ; )ωραια ειναι και εδω
-οχι, εγω αποφάσισα να μείνω εδω, επειδή ειναι καλη η σχολη μπλα μπλα..
-αα, δηλαδη επιανες και θεσσαλονικη και Αθήνα,ε; Πες έτσι...
(;;; )
(Γνωστή που εχει να μας μιλήσει κανένα χρόνο,θυμήθηκε ξαφνικά να πάρει τηλέφωνο να μάθει πώς πήγα, οχι οτι ήθελε να περηφανευτει για την κόρη της...)
-Γεια σας,τι κάνετε, πώς πήγατε στις εξετάσεις; Εμεις βγάλαμε 19.999 μόρια, περνάμε νομική Αθήνας!!
(Και αφού συνέχισε να μιλάει μονη της για κανένα τέταρτο)
Εσείς πώς τα πήγατε;
-Πολυ καλα, περνάω αρχιτεκτονικη
-ααα... (Εκεί το βούλωσε, δεν ξέρω τι περίμενε να ακούσει)
Η γιαγια μου που πήρε τηλέφωνο να πει τα νέα σε μακρινές θείες:
-ναι, ναι, πέρασε σε αυτο που χτίζουν σπίτια
Και το πιο συνηθισμένο ειναι να με ρωτάνε με τι θέλω να ασχοληθώ αφού τελειώσω τη σχολη ή το εχουν σίγουρο οτι θα είμαι άνεργη μετα. Ακομα δεν μπήκα καλα καλα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
novemberrain
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Ηλεκτρολόγων μηχανικών, Ξάνθη ή Θεσσαλονίκη, θα δείξει! (Οκ, μάλλον δεν περνάω Θεσσαλονίκη, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! )
Και μετά απο διάφορα σχόλια περί του πόσο "χάλια" είναι η Ξάνθη κλπ...
~*ντουντουντουντουυυυυυυυυν*~
"Για αγόρια δεν είναι αυτό?" "Τι να πας να κάνεις εσύ εκεί?" "Μα καλά πως σου ήρθε αυτό?!"
Συνήθως κάθομαι και χαμογελάω αμήχανα ή δεν έχω τι να πω... Αλλά το πρώτο σχόλιο με ξεπερνάει...
Johnny15
Επιφανές μέλος
- Kαι που περνάς?
- Ηλεκτρολόγων μηχανικών, Ξάνθη η Θεσσαλονίκη, θα δείξει! (Οκ μάλλον δεν περνάω Θεσσαλονίκη αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία! )
Και μετά απο διάφορα σχόλια περί του πόσο "χάλια" είναι η Ξάνθη κλπ...
Κάθε κοπέλα ευπρόσδεκτη.
chili_pepper
Εκκολαπτόμενο μέλος
-Απο τα Ανωτερα Πανεπιστημια θα πας στα ΤΕΙ...
mariloublublu
Νεοφερμένος
Ξέρω οτι ακομα δεν εχουν βγει οι βασεις, αλλα έχω βγάλει αρκετά μόρια και θεωρώ σίγουρο οτι περνάω εκεί που θέλω και μου εχουν τύχει διάφορα ωραια περιστατικά...
-Επ, γεια σου Βασια, τι κανεις μπλα μπλα πώς τα πηγές στις εξετάσεις;
-Πολυ καλα, περνάω αρχιτεκτονικη στον Βόλο
-α, δεν πειράζει ( ; )ωραια ειναι και εδω
-οχι, εγω αποφάσισα να μείνω εδω, επειδή ειναι καλη η σχολη μπλα μπλα..
-αα, δηλαδη επιανες και θεσσαλονικη και Αθήνα,ε; Πες έτσι...
(;;; )
(Γνωστή που εχει να μας μιλήσει κανένα χρόνο,θυμήθηκε ξαφνικά να πάρει τηλέφωνο να μάθει πώς πήγα, οχι οτι ήθελε να περηφανευτει για την κόρη της...)
-Γεια σας,τι κάνετε, πώς πήγατε στις εξετάσεις; Εμεις βγάλαμε 19.999 μόρια, περνάμε νομική Αθήνας!!
(Και αφού συνέχισε να μιλάει μονη της για κανένα τέταρτο)
Εσείς πώς τα πήγατε;
-Πολυ καλα, περνάω αρχιτεκτονικη
-ααα... (Εκεί το βούλωσε, δεν ξέρω τι περίμενε να ακούσει)
Η γιαγια μου που πήρε τηλέφωνο να πει τα νέα σε μακρινές θείες:
-ναι, ναι, πέρασε σε αυτο που χτίζουν σπίτια
Και το πιο συνηθισμένο ειναι να με ρωτάνε με τι θέλω να ασχοληθώ αφού τελειώσω τη σχολη ή το εχουν σίγουρο οτι θα είμαι άνεργη μετα. Ακομα δεν μπήκα καλα καλα...
και σε μενα κατι αναλογο συμβαινει οταν τους λεω οτι περναω αρχιτεκτονικη κανεισ δεν ειναι χαρουμενος μονο εγω
methexys
Τιμώμενο Μέλος
και σε μενα κατι αναλογο συμβαινει οταν τους λεω οτι περναω αρχιτεκτονικη κανεισ δεν ειναι χαρουμενος μονο εγω
Χθες σε παρόμοια συζήτηση μου έλεγαν για κανένα μισάωρο πως όλοι οι αρχιτέκτονες και οι μηχανικοί δουλεύουν έξω για ψίχουλα. Τι αισιοδοξία που σου δίνουν
nPb
Επιφανές μέλος
mariloublublu
Νεοφερμένος
σε οποιον λενε οι γονεις μου οτι περνω αρχιτεκτονικη τους κοιταει με μισο ματι ....Χθες σε παρόμοια συζήτηση μου έλεγαν για κανένα μισάωρο πως όλοι οι αρχιτέκτονες και οι μηχανικοί δουλεύουν έξω για ψίχουλα. Τι αισιοδοξία που σου δίνουν
δεν πειραζει εμεις θα τα καταφερουμε ομως
Guest 875331
Επισκέπτης
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Εγω έχω παρατηρήσει ότι κάποιοι το λένε και λόγω ζηλειας. Αλλα πιστευω ότι όταν μπούμε στη σχολή, θα δούμε τις κλίσεις μας, τι μας αρέσει, τι μας ταιριάζει και αν το κηνυγησουμε θα τα καταφέρουμε. Ούτε ο ρεαλισμός βλάπτει, ούτε όμως λίγη πίστη στον εαυτό μας,δεν ζητάμε να γίνουμε εκατομμυριουχοι, να ζούμε αξιοπρεπώς θελουμε.σε οποιον λενε οι γονεις μου οτι περνω αρχιτεκτονικη τους κοιταει με μισο ματι ....
δεν πειραζει εμεις θα τα καταφερουμε ομως
mariloublublu
Νεοφερμένος
Εγω έχω παρατηρήσει ότι κάποιοι το λένε και λόγω ζηλειας. Αλλα πιστευω ότι όταν μπούμε στη σχολή, θα δούμε τις κλίσεις μας, τι μας αρέσει, τι μας ταιριάζει και αν το κηνυγησουμε θα τα καταφέρουμε. Ούτε ο ρεαλισμός βλάπτει, ούτε όμως λίγη πίστη στον εαυτό μας,δεν ζητάμε να γίνουμε εκατομμυριουχοι, να ζούμε αξιοπρεπώς θελουμε.
και εγω σε αυτο ελπιζω....
LoLapalooza
Νεοφερμένος
nikolascy
Νεοφερμένος
jucticeee
Νεοφερμένος
ετσι κ αλλιως το αν θα πετυχει καποιος δεν εξαρταται αποκλειστικα απο το τι σπουδασε.. μπορει καποιος να μη σπουδασει τιποτα να ανοιξει ενα μαγαζι και να βγαζει πιο πολλα λεφτα απο αυτον που σπουδασε!
οι ανθρωποι δεν βλεπουν την ουσιαα..
dimitris001
Τιμώμενο Μέλος
Καλή συνέχεια. . .
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
-Τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις?
-Μεταφραστής.
-Α,θα μεταφράζεις αυτά που λέει η Μέρκελ στην τηλεόραση?
-Μπορώ να μεταφράζω και βιβλία.
-Αααα,συγγραφέας θέλεις να γίνεις!!!
(συζήτηση με μία θεία μου)
-Τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις?
-Μεταφραστής.
-Και τόσο διάβασμα για να γίνεις μεταφραστής? (νταξ εδώ έχει κι ένα δίκιο)
sher_locked
Νεοφερμένος
Βάσω(Μαρία)
Νεοφερμένος
-Και τόσο διάβασμα για να γίνεις μεταφραστής? (νταξ εδώ έχει κι ένα δίκιο)
And I was like: wtf??? Αυτά ποιος σας τα λέει και τα πιστεύετε ;
Equilibria
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και όταν μιλήσω για κάποια οικονομική/μαθηματική θεωρία,πετάνε το cult ''είδαμε και οι πολιτικοί μας τι κάνανε,με τις θεωρίες τους''
Εκεί παύω να ασχολούμαι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ilias.
- tomftw
- giorgos5002
- Reader
- Hased Babis
- despoina13
- nearos
- Ryuzaki
- ifikis
- Than003
- kost28
- Τρελας123
- johanio
- g59
- BatGuin
- Aggel0sss
- Πύρος
- elevag
- phleidhs
- Wonderkid
- dsmir
- ένας τυχαίος
- penelopenick
- Claire05
- Pharmacist01
- hello1234
- angies
- Dionyshs1
- EllieKal
- Alessandra Eliza
- dmav
- Frozensun
- tsiobieman
- Unboxholics
- fockos
- Nala
- iew
- constansn
- Pierre Bezukhov
- Leo komm
- Joji
- Scandal
- AggelikiGr
- VouDou
- rafaela11
- suaimhneas
- aggorf
- Νικολινα
- Drglitterstar
- panaman
- xristarac
- Paragontas7000
- Totreno
- Μιχαήλ
- dimitris_eee
- Giii
- asia
- ggl
- Marianna.diamanti
- Abiogenesis
- Dafney
- Steliosgkougkou
- GeorgePap2003
- hirasawayui
- carnage
- _baddie__
- iiTzArismaltor_
- Helen06
- χημεια4λαιφ
- Nick_nt
- charmander
- xanthippiad
- Meow
- Athens2002
- kiyoshi
- nicole1982
- eukleidhs1821
- giannhs2001
- guest24440
- Giorgkalo
- panagiotis23
- Χρήστος2006
- V@Per
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Obi-Wan Kenobi
- angeloskar
- Rene2004
- Mary06
- CrusaderKingsIII
- estrela
- thecrazycretan
- Maynard
- ilias_21
- NeosUser2023
- Γιώργος μεγ
- flaura
- nucomer
- Appolon
- Ksenia. Ksenia77
- Freddys
- goingtothestore
- Soleil
- Arvacon
- Schlimazel
- yoef
- Ada ada
- roud
- Jimmy20
- Libertus
- Depi1996
- Κλημεντίνη
- Fanimaid
- St11
- J.Cameron
- Rk15
- hecktors
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.