Chris1993
Περιβόητο μέλος
Σήμερα στο φροντιστήριο ρώτησα άλλα 2 παιδιά από την τάξη μου πού θέλουν να περάσουν. Ο ένας μου είπε, "μαθηματικό". Λέω cool, δεν έχουμε ψωνισμένο αγόρι στην τάξη. Ρωτάω την κοπελιά και μου λέει "φυσικό" γελάω εγώ γελάει και ο "μαθηματικός" και με ρωτάει, εσύ τι χημικό? Φυσικά εγώ τους το χάλασα...
Συναδελφάκια??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Συναδελφάκια??
Για πες τι εννοείς γιατί δεν κατάλαβα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Για πες τι εννοείς γιατί δεν κατάλαβα
Εννοώ...Οικονομικά θες?
Johnny15
Επιφανές μέλος
Εννοώ...Οικονομικά θες?
Ε ναι έτσι σκεφτόμουν (με έχεις βοηθήσει και εσύ να καταλάβω το "μάθημα" του κάθε τμήματος) αλλά είμαι αναποφάσιστος και διστακτικός οπότε τους είπα δεν ξέρω
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
εγώ όταν λέω πως λογικά περνάω ψυχολογία απαντάνε: "Α,ωραία θα έχεις πολλούς πελάτες,θα είμαι από τους πρώτους,ο κόσμος δεν είναι καλά κτλ κτλ"
Το ίδιο μου λένε κι όσοι ενημερώνονται ότι μπορεί να κάνω ειδικότητα Ψυχιατρικής.
Φιλος: αφου μπορεις να μπεις Γιατρικη...γιατί δεν πας Γιατρικη;
Ιατρική*
Jimmy1
Νεοφερμένος
Tι θέλεις να περάσεις?
Ιατρική
Μπράβο παιδί μου είσαι καλός μαθητής το ξέρω ότι μπορείς...Που? Γιάννενα φαντάζομαι
Όχι θα προσπαθήσω να μπω σε κάποιο Γερμανικό Πανεπιστήμιο....
Μα γιατί έτσι?
Δε μου αρέσει εδώ
Αααα κατάλαβα δε μπορείς να περάσεις εδώ ε? Μη σε νοιάζει έτσι κάνουν όλοι...............
Αη @@@@@@@
nPb
Επιφανές μέλος
Pianojen89
Νεοφερμένος
Εμένα, όσο παράδοξο και αν ακούγεται, όταν ακουν πως σπουδάζω στην Νομική Αθηνών, μου ζητάνε να τους βγάλω.. διαζύγια.
Μερικοί, επίσης, που φοβούνται πως θα καταλήξουν φυλακή απο χρέη ή.. επαναστατική δράση, ζητάνε απο τώρα, συνήγορο υπεράσπισης.
Το σίγουρο πάντως είναι πως δεν έχει σημασία η εντύπωση που προκαλείς, αλλά το πως εσύ ο ίδιος αισθάνεσαι για το αντικείμενο σπουδών σου.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
ή.. επαναστατική δράση, ζητάνε απο τώρα, συνήγορο υπεράσπισης.
Πω,πρέπει να βρω και 'γω δικηγόρο
Pianojen89
Νεοφερμένος
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Ντάξει έχεις δίκιο είναι Ιατρική και όχι Γιατρική...τώρα είδα πως έγραψα πατάτα...Ιατρική*
αλλά εσύ από ολόκληρο ποστ μόνο το λάθος βρήκες να σχολιάσεις;....
johanio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ντάξει έχεις δίκιο είναι Ιατρική και όχι Γιατρική...τώρα είδα πως έγραψα πατάτα...
αλλά εσύ από ολόκληρο ποστ μόνο το λάθος βρήκες να σχολιάσεις;....
Εγώ πάλι νόμιζα ότι το έβαλες επίτηδες "γιατρική" για να κοροιδέψεις τους άλλους και έσκασα στα γέλια!!
Για να πω την αλήθεια και εγώ αυτό κατάλαβαΕγώ πάλι νόμιζα ότι το έβαλες επίτηδες "γιατρική" για να κοροιδέψεις τους άλλους και έσκασα στα γέλια!!
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Εγώ πάλι νόμιζα ότι το έβαλες επίτηδες "γιατρική" για να κοροιδέψεις τους άλλους και έσκασα στα γέλια!!
Bασικά στην αρχή το σκεφτόμουν για πλάκα...αλλά μετά είπα να είμαι πιο σωστή και τυπική, σκοπευα να το αλλαξω τελικά όμως το ξέχασα...οπότε να η πατατιάΓια να πω την αλήθεια και εγώ αυτό κατάλαβα
είμαι αναποφάσιστη όταν πρόκειται να γράψω κάτι...
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Απλά, θα σας παρακαλέσω να μένετε on topic. Ο τίτλος του θέματος είναι ξεκάθαρος.
θρυαλλίδα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Back.=)
Απλά, θα σας παρακαλέσω να μένετε on topic. Ο τίτλος του θέματος είναι ξεκάθαρος.
λιγο δυσκολο....σε αυτο το θεμα γραφουμε τι εντυπωση δινει στους αλλους η σχολη του καθενος οποτε ειναι αναγκαιο να αποσαφηνιστουν τυχον λαθος συμπερασματα που λιγο πολλοι τα χουν ολοι.οποτε δεν πιστευω οτι βγηκαμε οφφτοπικ τελικα(εκτος απο τα ποστς τυπου ιατρικη και γιατρικη )
Trelomarw
Νεοφερμένος
johanio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαχαχα λεω Ιατρικη και κλασσικα ρωτουν ειδικοτητα...Αν κανει γυναικα την ερωτηση απανταω πλαστικος και τους δινω τεραστια ευχαριστηση :Ρ....στους υπολοιπους λεω........"δε ξερω,θα δουμε"
Εδώ ρωτούν για ειδικότητα εμάς που ακόμα δεν γραφτήκαμε!
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Εδώ ρωτούν για ειδικότητα εμάς που ακόμα δεν γραφτήκαμε!
Πω ρε,τι μου θύμισες και μένα μου το έκαναν αυτό πέρυσι.Καλή απάντηση είναι το "ρώτα τη μάνα σου,της το 'πα χτες βράδυ που την πήδαγα"
johanio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πω ρε,τι μου θύμισες και μένα μου το έκαναν αυτό πέρυσι.Καλή απάντηση είναι το "ρώτα τη μάνα σου,της το 'πα χτες βράδυ που την πήδαγα"
Οκ. Θα το δοκιμάσω να δω αν πιάνει. Επίσης θα προσθέτω "θα βρεις την κάρτα μου μέσα στο σουτιέν της. Εκεί νομίζω γράφει και ειδικότητα"
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ilias.
- tomftw
- giorgos5002
- Reader
- Hased Babis
- despoina13
- nearos
- Ryuzaki
- ifikis
- Than003
- kost28
- Τρελας123
- johanio
- g59
- BatGuin
- Aggel0sss
- Πύρος
- elevag
- phleidhs
- Wonderkid
- dsmir
- ένας τυχαίος
- penelopenick
- Claire05
- Pharmacist01
- hello1234
- angies
- Dionyshs1
- EllieKal
- Alessandra Eliza
- dmav
- Frozensun
- tsiobieman
- Unboxholics
- fockos
- Nala
- iew
- constansn
- Pierre Bezukhov
- Leo komm
- Joji
- Scandal
- AggelikiGr
- VouDou
- rafaela11
- suaimhneas
- aggorf
- Νικολινα
- Drglitterstar
- panaman
- xristarac
- Paragontas7000
- Totreno
- Μιχαήλ
- dimitris_eee
- Giii
- asia
- ggl
- Marianna.diamanti
- Abiogenesis
- Dafney
- Steliosgkougkou
- GeorgePap2003
- hirasawayui
- carnage
- _baddie__
- iiTzArismaltor_
- Helen06
- χημεια4λαιφ
- Nick_nt
- charmander
- xanthippiad
- Meow
- Athens2002
- kiyoshi
- nicole1982
- eukleidhs1821
- giannhs2001
- guest24440
- Giorgkalo
- panagiotis23
- Χρήστος2006
- V@Per
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Obi-Wan Kenobi
- angeloskar
- Rene2004
- Mary06
- CrusaderKingsIII
- estrela
- thecrazycretan
- Maynard
- ilias_21
- NeosUser2023
- Γιώργος μεγ
- flaura
- nucomer
- Appolon
- Ksenia. Ksenia77
- Freddys
- goingtothestore
- Soleil
- Arvacon
- Schlimazel
- yoef
- Ada ada
- roud
- Jimmy20
- Libertus
- Depi1996
- Κλημεντίνη
- Fanimaid
- St11
- J.Cameron
- Rk15
- hecktors
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.