Να πω και ενα δικό μου περιστατικό;Να το πω.
Εγώ που λέτε,είχα έναν παιδικό φίλο/αντίζηλο-μην μου πείτε πως δεν καταλάβατε τον όρο,ολοι είχαμε τέτοιους

-με το οποίο ήμαστε στο ίδιο τμήμα σε όλες τις τάξεις.Ας τον πούμε Χ.Ο Χ είχε απίστευτα κολλημένους γονείς,σε επίπεδο ψυχασθένειας του στυλ ''δεν θα φας σημερα αμα δεν γραψεις πανω απο 19.9 στα μαθηματικά και τέτοια ''.Τον ζόριζαν πολυ και απαιτούσαν ιατρική.Το παιδί κατερρευσε,δεν εγραψε το αναμενόμενο και πέρασε φυσικοθεραπεία.Μια χαρα σχολή αν με ρωτάτε και με αποκατάσταση.Βγαίνουν λοιπόν τα αποτελέσματα και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:
Πατερας Χ:-Pupilloscope,ο Χ,ο γιοκας μου περασε φυσικοθεραπεια,τη καλυτερη σχολη απο όλες.Τωρα θα γινει ορθοπεδικος/αθλητιατρος/μελος ΔΕΠ στο Slitherin,αφου περασε εκει.
Εγω:-Μπραβο του,καλη σταδιοδρομία.Πάντα τετοια.(Με ταση γρηγορης αποφυγης ο διαλογος,γιατι ηξερα δεν θα αντεχα για πολυ)
Πατερας Χ: Ναι,ναι ασε μην τα συζητας.Και στην αθηνα μάλιστα,μία απο τις πιο δύσκολες σχολες.
Εγω:-μπραβο,μπραβο (μουρμουρισα κατι ακαταληπτο

)
Ο διαλογος αυτος συνεχιστηκε για λιγο ομοιως,ωσπου:
Πατερας Χ:-Εσυ ομως που περασες τελικα; (υποψη ζουμε σε μικρη κοινωνια και στανταρ ηξερε ποσο ειχα γραψει και που ειχα περασει

)
Εγω:-Μα περασα βοηθος του βοηθου,που ειχε εναν βοηθο και βοηθουσε ενιοτε,τον βοηθο του φυσικοθεραπευτη.!
Πατερας Χ:-Μα που ολα αυτα;(με βλεμμα αποριας ο πατηρ ) χαχαχα
Εγω: - μα φυσικα στο ΙΕΚ ΠΑΡακμη. χαχαχαχα.
Δεν με ξαναενοχλησε απο τοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.