Zaraki
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Dida~
Δραστήριο μέλος
αν εσενα σου αρεσει απλα αστους να λενε
Με 1000
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ε αυτο εχει σημασια εμενα με ρωτανε αμα μ αρεσει και σιγουρα αρχικα νομιζουν πως ειναι τει..το καταλαβαινω απο αυτο το χαζο βλεμμαΜε 1000
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εν τω μεταξύ η μάνα μου παιδαγωγικά ήθελε να δηλώσω, τι να πω τώρα...
~Dida~
Δραστήριο μέλος
Σου χαρίζω τους δικούς μου.. (όχι όλους)ρε παιδιά λολ τι κακίες είναι αυτές; . Σε μένα όταν λέω "πληροφορική στο Καποδιστριακό" απλά μου λένε μπράβο, συγχαρητήρια κλπ. Θέλω κι εγώ τέτοιους κάφρους συγγενείς
ε αυτο εχει σημασια εμενα με ρωτανε αμα μ αρεσει και σιγουρα αρχικα νομιζουν πως ειναι τει..το καταλαβαινω απο αυτο το χαζο βλεμμα
Χαχ.. φαντάζομαι!
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
-Πώς τα πήγες;
-Πολύ καλά! Νηπιαγωγών πέρασα!
-Α, ωραία! Αθήνα;
-Ναι, Αθήνα!
-Ααα, μπράβο, συγχαρητήρια!!!!
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κοιτάνε αν πέρασες στην πόλη σου πιο πολύ από την σχολή... Γενικά, γιατί πρέπει ντε και καλά να περάσεις στην πόλη σου για να θεωρηθείς "πετυχημένος"...
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν έχει να κάνει με την επιτυχία, αλλά την δυσκολία του να ζεις σε άλλη πόλη, από εκείνην που μένουν οι γονείς σου. Εκτός αν είσαι high class στις αποδοχές σου οπότε, που θα νοικιάσεις δικό σου σπίτι και θα κάνεις λες και ζεις αλλού. Τότε οκ δεν φταις εσύ που δεν καταλαβαίνεις τι εννοεί ο άλλοςΕγώ, που πέρασα τελικά Νηπιαγωγών (μα καλά, κανείς άλλος δεν έχει περάσει ΤΕΑΠΗ ΕΚΠΑ εδώ μέσα;; ), και όχι Αγγλική Φιλολογία που νόμιζα πριν βγουν τα αποτελέσματα (και πριν μερικές σελίδες), τώρα γίνεται ο εξής διάλογος:
-Πώς τα πήγες;
-Πολύ καλά! Νηπιαγωγών πέρασα!
-Α, ωραία! Αθήνα;
-Ναι, Αθήνα!
-Ααα, μπράβο, συγχαρητήρια!!!!
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κοιτάνε αν πέρασες στην πόλη σου πιο πολύ από την σχολή... Γενικά, γιατί πρέπει ντε και καλά να περάσεις στην πόλη σου για να θεωρηθείς "πετυχημένος"...
annouskagia
Εκκολαπτόμενο μέλος
αντιδραση φιλου
-και που σκεφτεσαι να περασεις?
-μου αρεσει πολυ να γινω δασκαλα δημοτικου
-τυχερα τα παιδακι που θα χουν τοσο ωραια δασκαλα
η αλλος φιλος
-δε θα στειλω τα παιδια μ με τπτ σε σενα
-αχ τα καημενα τα παιδια
μπαμπας μου
-να πας να γινεις δασκαλα..γτ οι δικηγοροι εχουν δουλεια νομιζεις?τοσοι μπηκαν στη συνταξη...αν δε διοριστεις αμεσως δε χαλασε κι ο κοσμος να περιμενεις λιγο.....σε λατρευω μπαμπα!
μαμα μου
γιατι δε σκεφτεσαι να πας για μεταφραστρια η βαλκανικων κ σλαβικων σπουδων?δηλ ελεος
γενικα ειναι αναμεικτα τα σχολια του περιγυρου...αλλοι λενε οτι ειναι πολυ καλη δουλεια για μια γυναικα αλλοι οτι δε θα διοριζονται κ.τ.λ.π.
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Δεν κατάλαβες... Δεν το εννοώ καθόλου έτσι...Δεν έχει να κάνει με την επιτυχία, αλλά την δυσκολία του να ζεις σε άλλη πόλη, από εκείνην που μένουν οι γονείς σου. Εκτός αν είσαι high class στις αποδοχές σου οπότε, που θα νοικιάσεις δικό σου σπίτι και θα κάνεις λες και ζεις αλλού. Τότε οκ δεν φταις εσύ που δεν καταλαβαίνεις τι εννοεί ο άλλος
Φυσικά και είναι δύσκολο να πας σε άλλη πόλη, και στη δική μου περίπτωση ήταν αδύνατο, δυστυχώς (έπιανα την 1η επιλογή μου σε όλες τις σχολές της επαρχείας)...
Απλά αναρωτιέμαι γιατί όλοι θεωρούν το να περάσεις στην Αθήνα (στην πόλη μου στη συγκεκριμένη περίπτωση) ιδιαίτερη επιτυχία... Λες και οι σχολές στις άλλες πόλεις είναι κατώτερες... Ίσως να έχει να κάνει με τα μόρια, επειδή συνήθως οι σχολές στην Αθήνα έχουν περισσότερα μόρια από τις αντίστοιχες στην επαρχεία... Αλλά και πάλι, υπάρχουν σχολές που δεν υπάρχουν καν στην Αθήνα...
Μια κολλητή μου πχ πέρασε Κέρκυρα και όλοι της λένε να μην πάει επειδή "είναι πολύ μακριά! Κέρκυρα μωρέ θα πας; Πού να τρέχεις εκεί πάνω!", όχι τόσο για το οικονομικό, όσο για το μέρος, γιατί τους "ξινίζει".
Wrong
Δραστήριο μέλος
-Τι σπουδάζεις;
-Φιλολογία.
-Ουαου, μπράβο, μπράβο, μπράβο! Άντε, να σε κλείνουμε για ιδιαίτερα!
-.-'
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Η μεγαλύτερη περίπτωση είναι η γιαγιά μου. Αντί να λέει Φυσικός λέει Ψυκτικός. Όποιος το ακούει λέει "Αααα μπράβο,ανδρικό επάγγελμα".
Διακρίνω πάντως πως για σχολές όπως Μαθηματικό, Φυσικό, Χημικό δεν υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλος ενθουσιασμός.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Όταν τους λέω Φυσικό δεν τους γεμίζει πολύ το μάτι (εχμ...το αυτί δηλαδή). Άλλοι με κοιτούν με οίκτο, λύπηση κτλ κτλ. Το καλύτερο είναι όταν ακούν ότι πέρασα Γιάννενα και όχι Θεσσαλονίκη: "Α δεν έγραψες καλά; Κρίμα μωρέ " (οχι ρε μπίπ, απλά γουστάρω το ψοφόκρυο).
Η μεγαλύτερη περίπτωση είναι η γιαγιά μου. Αντί να λέει Φυσικός λέει Ψυκτικός. Όποιος το ακούει λέει "Αααα μπράβο,ανδρικό επάγγελμα".
Διακρίνω πάντως πως για σχολές όπως Μαθηματικό, Φυσικό, Χημικό δεν υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλος ενθουσιασμός.
Μα γιατι;
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Μα γιατι;
Δεν ξέρω ρε γαμώτη, κομπλεξισμός!
Ναι, ενώ για την φιλολογία σκίζονται μιλάμε!!Διακρίνω πάντως πως για σχολές όπως Μαθηματικό, Φυσικό, Χημικό δεν υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλος ενθουσιασμός.
Το ίδιο ισχύει γενικά για τα καθηγητικά επαγγέλματα.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Ναι, ενώ για την φιλολογία σκίζονται μιλάμε!!
Το ίδιο ισχύει γενικά για τα καθηγητικά επαγγέλματα.
Ε ναι αυτά είναι βλακείες. Τι πάει να πει "καθηγητικό επάγγελμα" δηλαδή; Εγώ δε θέλω να μπω στην εκπαίδευση! Πωπω...
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.
Δραστήριο μέλος
olgazoe
Εκκολαπτόμενο μέλος
amy001
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην ασχολείσαι ρε συ!! Εσύ δεν θα κάνεις αυτό που γουστάρεις και αγαπάς; Ε από εκεί και πέρα τι δε νοιάζει τι θα πουν; Εγώ πλέον γελάω.οσοι εχετε περασει φιλολογια θα καταλαβετε...λοιπον μια ειναι η αντιδραση:"αγγλικη φιλολογια ε?α!ε και τι τωρα φιλολογος θα γινεις??"(απαξιωτικο βλεμμα...)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 172 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ilias.
- tomftw
- giorgos5002
- Reader
- Hased Babis
- despoina13
- nearos
- Ryuzaki
- ifikis
- Than003
- kost28
- Τρελας123
- johanio
- g59
- BatGuin
- Aggel0sss
- Πύρος
- elevag
- phleidhs
- Wonderkid
- dsmir
- ένας τυχαίος
- penelopenick
- Claire05
- Pharmacist01
- hello1234
- angies
- Dionyshs1
- EllieKal
- Alessandra Eliza
- dmav
- Frozensun
- tsiobieman
- Unboxholics
- fockos
- Nala
- iew
- constansn
- Pierre Bezukhov
- Leo komm
- Joji
- Scandal
- AggelikiGr
- VouDou
- rafaela11
- suaimhneas
- aggorf
- Νικολινα
- Drglitterstar
- panaman
- xristarac
- Paragontas7000
- Totreno
- Μιχαήλ
- dimitris_eee
- Giii
- asia
- ggl
- Marianna.diamanti
- Abiogenesis
- Dafney
- Steliosgkougkou
- GeorgePap2003
- hirasawayui
- carnage
- _baddie__
- iiTzArismaltor_
- Helen06
- χημεια4λαιφ
- Nick_nt
- charmander
- xanthippiad
- Meow
- Athens2002
- kiyoshi
- nicole1982
- eukleidhs1821
- giannhs2001
- guest24440
- Giorgkalo
- panagiotis23
- Χρήστος2006
- V@Per
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Obi-Wan Kenobi
- angeloskar
- Rene2004
- Mary06
- CrusaderKingsIII
- estrela
- thecrazycretan
- Maynard
- ilias_21
- NeosUser2023
- Γιώργος μεγ
- flaura
- nucomer
- Appolon
- Ksenia. Ksenia77
- Freddys
- goingtothestore
- Soleil
- Arvacon
- Schlimazel
- yoef
- Ada ada
- roud
- Jimmy20
- Libertus
- Depi1996
- Κλημεντίνη
- Fanimaid
- St11
- J.Cameron
- Rk15
- hecktors
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.