Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνήθισα πλέον να βλέπω οίκτο στα μάτια όποιου μαθαίνει σε ποια σχολή πέρασα...
πού πέρασες ρε συ ; φυσικό δεν ήθελες ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Το θέμα καθαρίστηκε (ξανά). Για την αιώνια επική μάχη ΑΕΙ vs ΤΕΙ, δείτε εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος
Εγώ σκεφτομαι να αρχίσω να λέω ότι δεν πέρασα!
Λιγότερη αποδοκιμασία θα υφίσταμαι!
γιατι??? που περασες???
Βetty
Δραστήριο μέλος
γιατι??? που περασες???
Παιδαγωγικό ειδικής αγωγής!
challenger
Επιφανές μέλος
petran_r21
Δραστήριο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Ναι. Αυτό ήθελα. Ήταν η πρώτη (και μοναδική) μου επιλογή. Οι ...άλλοι όμως είχαν αντίθετη γνώμη.πού πέρασες ρε συ ; φυσικό δεν ήθελες ;
moxa15
Διάσημο μέλος
Ναι. Αυτό ήθελα. Ήταν η πρώτη (και μοναδική) μου επιλογή. Οι ...άλλοι όμως είχαν αντίθετη γνώμη.
χεχε Διας,φυσικα(δεν ειναι τυχαια η επιλογη της λεξης) θεος .μπραβο φιλε
~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος
-Πού πέρασες?
-Μοριακή Βιολογία και γενετική
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ:
-Τι? Τιιιι? (ξάδερφος)
-Καλή είναι αυτή η σχολή?? Πανεπιστημίου ή όχι? (παππούς)
-Μπράβο, μωράκι μου! Θα κάνεις κλώνους εξωγήινων?Μ' αρέσει, ακούγεται πολύ επιστημονικό.(boyfriend)
-Κορίτσι μου, η σχολή που επέλεξες ειναι πάρα πολύ καλή! (καθηγητής μαθηματικών)
-Είναι καθαρά έρευνα... Κάποια στιγμή θα βγει στο εξωτερικό, τι να κάνει στην Ελλάδα? Πολλά παιδιά φεύγουν...(μαμά, όταν μιλάει με άλλους...)
-Διάβασε να σε πάρουν στην Αμερική! (γνωστός)
-Ξέρω γω? Πολύ εξειδικευμένο δεν είναι?(κολλητός)
-Πού είναι αυτό...?? Αλεξανδρούπολη?????(γνωστός)
-Καλά, φαντάρος πας???(άλλος γνωστός).
αν κι εγώ μαθήτρια είμαι και ο στόχος μου δεν έχει καμιά σχέση με τέτοιου είδους σχολές,[...] γενικώς για Ιατρική ΔΠΘ και μοριακή βιολογία ακούω ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!τέλεια επιλογή έκανες.. συγχαρητήρια!
theGUARDofLIGHT
Νεοφερμένος
Johnny15
Επιφανές μέλος
theGUARDofLIGHT
Νεοφερμένος
Ναι αυτο ειναι ενα θεμα ! η απαντηση που δινω..εγω δεν επιιλεγω την ευκολη λυση δηλαδη το χαπιΣυνήθως μπερδεύουν την ψυχολογία με τους ψυχιάτρους.
Και ποια ειναι η σχολη που περασες αν επιτρεπεται?στη σχολή που πέρασα τώρα...αδιαφορούν...μαζί τους και εγώ...
Τι να κάνεις; Πλάκα έχουν...
miro2
Δραστήριο μέλος
Εγώ πάντως υποβιβάστηκα από το: "Α!Ωραία" πήγαμε στο "Ααα"
Τι να κάνεις; Πλάκα έχουν...
και γω κάπως έτσι...για την ακρίβεια, πριν ήταν το ''Ααα'', ενώ τώρα η ερώτηση ''Θα πας?''
έλεος, εγώ τη διάλεξα...
elenaki92
Δραστήριο μέλος
τις ημέρες που είχαν βγει οι βάσεις:
1)- τι πέρασες Ελενάκι;
- Πολιτικών Επιστημών!!
- α! μπράβο!! πολύ ωραία!! (κι αυτόματα σηκώνεται το χέρι για χειραψία και με κοιτάνε λες και θα τους βολέψω όλη την οικογένεια στο δημόσιο)
2) μερικές γιαγιάδες βλέπανε το "Πολιτικών" κι επειδή δε ξέρανε το τμήμα μου με έβγαζαν "πολιτικών μηχανικών"
3)-τι πέρασες;
-πολιτικών επιστημών!
-α δηλαδή θα γίνεις δήμαρχος!!
φέτος:
- που σπουδάζεις κοπέλα μου;
- Τμήμα Πολιτικών Επιστημών!!
και οι περισσότεροι με κοιτάνε λες και τους έχω κλέψει το σπίτι, ή τους έχω επιβάλλει εγώ φορολογία και υπέγραψα το μνημόνιο!!!
το καλύτερο περιστατικό όμως (που μου την έδωσε αφάνταστα) ήταν σε ένα μουσείο. μπαίνω, πηγαίνω στη ρεσεπιόν για εισητήριο, λέω ότι είμαι φοιτήτρια, δείχνω το πάσο και ακολουθεί ο εξής διάλογος:
-που σπουδάζεις;
-Κομοτηνή!
-α!! Νομική; (λες και υπάρχει μόνο η Νομική στην Κομοτηνή)
-όχι, Πολιτικές Επιστήμες!
-α θα μας σώσετε δηλαδή... (συνοδεύεται από ξινισμένο ύφος και ειρωνικό τόνο στη φωνή)
κι επειδή τα έχω πάρει πρωινιάτικα, της κάνω μία "θα το προσπαθήσουμε, μην ανησυχείτε!"
Iliaso
Περιβόητο μέλος
challenger
Επιφανές μέλος
~Dida~
Δραστήριο μέλος
Λέω όχι ΑΕΙ !! (υποχωρεί κάπως το ύφος)
2η ερώτηση: Που; Αθήνα; (Μόνο η Αθήνα είναι Ελλάδα εν τω μεταξύ)
Απαντάω: ΟΧΙ στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη ΧΙΟ! (επανέρχεται -.-)
και πήγες τόσο μακριά; γιατί δεν ξαναέδωσες; τι να το κάνεις; όλοι οικονομικά πάνε.. grrr
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
αν εσενα σου αρεσει απλα αστους να λενεΌταν λέω Διοίκηση Επιχειρήσεων η 1η ερώτηση: ΤΕΙ;; (συνοδευόμενη απ'το αντίστοιχο υποτιμητικό ύφος)
Λέω όχι ΑΕΙ !! (υποχωρεί κάπως το ύφος)
2η ερώτηση: Που; Αθήνα; (Μόνο η Αθήνα είναι Ελλάδα εν τω μεταξύ)
Απαντάω: ΟΧΙ στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη ΧΙΟ! (επανέρχεται -.-)
και πήγες τόσο μακριά; γιατί δεν ξαναέδωσες; τι να το κάνεις; όλοι οικονομικά πάνε.. grrr
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 32 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 173 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- ilias.
- tomftw
- giorgos5002
- Reader
- Hased Babis
- despoina13
- nearos
- Ryuzaki
- ifikis
- Than003
- kost28
- Τρελας123
- johanio
- g59
- BatGuin
- Aggel0sss
- Πύρος
- elevag
- phleidhs
- Wonderkid
- dsmir
- ένας τυχαίος
- penelopenick
- Claire05
- Pharmacist01
- hello1234
- angies
- Dionyshs1
- EllieKal
- Alessandra Eliza
- dmav
- Frozensun
- tsiobieman
- Unboxholics
- fockos
- Nala
- iew
- constansn
- Pierre Bezukhov
- Leo komm
- Joji
- Scandal
- AggelikiGr
- VouDou
- rafaela11
- suaimhneas
- aggorf
- Νικολινα
- Drglitterstar
- panaman
- xristarac
- Paragontas7000
- Totreno
- Μιχαήλ
- dimitris_eee
- Giii
- asia
- ggl
- Marianna.diamanti
- Abiogenesis
- Dafney
- Steliosgkougkou
- GeorgePap2003
- hirasawayui
- carnage
- _baddie__
- iiTzArismaltor_
- Helen06
- χημεια4λαιφ
- Nick_nt
- charmander
- xanthippiad
- Meow
- Athens2002
- kiyoshi
- nicole1982
- eukleidhs1821
- giannhs2001
- guest24440
- Giorgkalo
- panagiotis23
- Χρήστος2006
- V@Per
- Ωχ ωραίο σύστημα
- Obi-Wan Kenobi
- angeloskar
- Rene2004
- Mary06
- CrusaderKingsIII
- estrela
- thecrazycretan
- Maynard
- ilias_21
- NeosUser2023
- Γιώργος μεγ
- flaura
- nucomer
- Appolon
- Ksenia. Ksenia77
- Freddys
- goingtothestore
- Soleil
- Arvacon
- Schlimazel
- yoef
- Ada ada
- roud
- Jimmy20
- Libertus
- Depi1996
- Κλημεντίνη
- Fanimaid
- St11
- J.Cameron
- Rk15
- hecktors
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.