Superhuman
Δραστήριο μέλος
Ενα τζίνι που θα μου εκπληρώνει οτιδήποτε του ζητήσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
(να γλιτώνω και το ενοίκιο σε λίγα χρόνια...)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
girly14
Εκκολαπτόμενο μέλος
και μιας και το εφερε η κουβεντα, πού μπορουμε να βρουμε αυτες τις ΥΠΕΡΟΧΕΣ σοκολατες εκτος απο τα duty free???
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
Όντως είναι καταπληκτικές αυτές οι σοκολάτες!Και εγώ θα ήθελαποιος θα ηθελε ενα ολοκληρο σετ με ολες τις γευσεις απο τις παρακατω για δωρακι;;
+ ορεο
και μιας και το εφερε η κουβεντα, πού μπορουμε να βρουμε αυτες τις ΥΠΕΡΟΧΕΣ σοκολατες εκτος απο τα duty free???
Έχω την εντύπωση πως μπορείς να τις βρείς και στα περιπτέρα.Στις μεγάλες πόλεις θα έχει σίγουρα,
girly14
Εκκολαπτόμενο μέλος
μονο σε ενα περιπτερο τις εχω βρει κι εκει οχι σε γιγα σαιζ! χαχαχαχαΌντως είναι καταπληκτικές αυτές οι σοκολάτες!Και εγώ θα ήθελα
Έχω την εντύπωση πως μπορείς να τις βρείς και στα περιπτέρα.Στις μεγάλες πόλεις θα έχει σίγουρα,
Italian dream...
Διάσημο μέλος
The nerd is here
konstantinab199
Εκκολαπτόμενο μέλος
και καλη δυναμη για την εξεταστικη...
ομως πιο πολυθα ηθηλα να παερνουσα ομορφα τις διακοπες....εμενα με πιανει μελαγχολια παντα..
Lilla My
Εκκολαπτόμενο μέλος
nipiagogos
Νεοφερμένος
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Σε γιγας μόνο στο εξωτερικό έχω δει.ποιος θα ηθελε ενα ολοκληρο σετ με ολες τις γευσεις απο τις παρακατω για δωρακι;;
+ ορεο
βιβλια, πολλα βιβλια και μια tassimo (για να πινω καφε με τα βιβλια).
The nerd is here
ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ TASSIMO. Είναι μαπα. Τελείως. Κάνει όλα τα ροφήματα σε μισό φλιτζάνι και αν το γεμίσεις είναι σαν να πίνεις νεροζούμι και επίσης αναλογικά με την ποιότητα τους είναι πολύ ακριβά.
Italian dream...
Διάσημο μέλος
ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ TASSIMO. Είναι μαπα. Τελείως. Κάνει όλα τα ροφήματα σε μισό φλιτζάνι και αν το γεμίσεις είναι σαν να πίνεις νεροζούμι και επίσης αναλογικά με την ποιότητα τους είναι πολύ ακριβά.
Σοβαρα? Και την φλερτάρω από την άνοιξη
Μία φίλτρου θα πάρω
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος
Σοβαρα? Και την φλερτάρω από την άνοιξη
Μία φίλτρου θα πάρω
Ναι δεν αξίζει μια για μενα. Και γω για φίλτρου είχα πάει και μας έπιασε η πωλήτρια και μας εκθείαζε την τασιμο που την είχαν και καλά σε προσφορά και τσιμπήσαμε. Φίλτρου με τα χίλια!
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
ποιος θα ηθελε ενα ολοκληρο σετ με ολες τις γευσεις απο τις παρακατω για δωρακι;;
+ ορεο
Εγώ προσωπικά τις έχω βρει σχεδόν όλες τις γεύσεις της Μίλκα σε γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα (δεν χρειάστηκε ποτέ να πάω στο αεροδρόμιο για να φάω μία Μίλκα )
Πάντως κι εγώ πιστεύω πως ένα πακέτο γεμάτο με σοκολάτες όλων των γεύσεων θα ήταν το πιο γλυκό δώρο που θα είχα λάβει ποτέ!!!!!Α,και όλες οι Λάκτα,Ίον,Μίλκα,.... και δε συμμαζεύεται δεν μπορούν να συγκριθούν με την Ελβετική Schmidt (έτσι νομίζω πως την έλεγαν-είναι μία μάρκα που δοκίμασα πρόπερσι στη Γαλλία,αλλά δυστυχώς δεν πουλιέται στην Ελλάδα,αλλά και να πουλιόταν ποιος θα την αγόραζε 2,5Ε τη μικρή???)
girly14
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι γνωμη εχεις για τις Lyndt (ελβετικες επισης); Μονο 8 ευρω τα 300 γραμμαρια!!! Ααα και σε ποια σουπερμαρκετ ακριβως εχεις βρει τις μιλκα;Εγώ προσωπικά τις έχω βρει σχεδόν όλες τις γεύσεις της Μίλκα σε γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα (δεν χρειάστηκε ποτέ να πάω στο αεροδρόμιο για να φάω μία Μίλκα )
Πάντως κι εγώ πιστεύω πως ένα πακέτο γεμάτο με σοκολάτες όλων των γεύσεων θα ήταν το πιο γλυκό δώρο που θα είχα λάβει ποτέ!!!!!Α,και όλες οι Λάκτα,Ίον,Μίλκα,.... και δε συμμαζεύεται δεν μπορούν να συγκριθούν με την Ελβετική Schmidt (έτσι νομίζω πως την έλεγαν-είναι μία μάρκα που δοκίμασα πρόπερσι στη Γαλλία,αλλά δυστυχώς δεν πουλιέται στην Ελλάδα,αλλά και να πουλιόταν ποιος θα την αγόραζε 2,5Ε τη μικρή???)
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
τι γνωμη εχεις για τις Lyndt (ελβετικες επισης); Μονο 8 ευρω τα 300 γραμμαρια!!! Ααα και σε ποια σουπερμαρκετ ακριβως εχεις βρει τις μιλκα;
Ναι,δίκιο έχεις,Lindt ήθελα να γράψω.
Δε θυμάμαι από ποιο σούπερ μάρκετ τις παίρνουν οι δικοί μου αλλά άμα κάνεις καλό ψάξιμο νομίζω τις βρίσκεις παντού.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος
damn
Πολύ δραστήριο μέλος
panagiotists13
Πολύ δραστήριο μέλος
Παρατηρω οτι ολοι ζηταμε απο κατι... Στον Αη Βασιλη θα παρει Κανεις τιποτα;
Μία συσκευασία τσίχλες!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.