Muxu Su
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 019112
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος
χαχα, μία απ' τα ίδια!Τίποτα δεν θα ξεχάσω γιατί το λύκειο είναι ακριβώς δίπλα στο γυμνάσιο..
πλάκα πλάκα τι μπορείς να ξεχάσεις άμα βλέπεις κάθε μέρα τις μουράκλες τους
δεν θα ξεχάσω ποτέ τις ανεπανάληπτες ατάκες, τους καθηγητές, τις βλακείες που κάναμε στην τάξη...
Matthaios
Νεοφερμένος
KeepOnDreaming
Εκκολαπτόμενο μέλος
(Ειδικα για μενα ηταν αθλος αυτό , γιατι δεν σκαμπάζω απο τετοιου είδους μαθήματα , τα βαριεμαι και μου φαινονται ''βουνό''.. Είμαι του Θεωρητικου περισσότερο )
Βλα
Πολύ δραστήριο μέλος
Και όταν έφτασε πάνω έπεσε πάνω σε μια καθηγήτρια και την έκανε μούσκεμα! <--> αποβολή!
KeepOnDreaming
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχαχα ! Ωραίος .. Εντάξει δεν το ηθελες.. αλλά ειναι απο αυτα που περιμενεις την αποβολή οταν συμβουν .. Αναγκαιο κακό που λενε.. Τουλαχιστον αξιζε τον κοπο ; Ηταν στρίγκλα αυτη η καθηγητρια;Εμένα μου έχει μείνει ένα συμβάν. Που ήταν ένας συμμαθητής στον δεύτερο όροφο του σχολείου, μου πετάει ένα μπουκάλι για να το γεμίσω. Ε, το γεμίζω και παω να του το πετάξω.Το πετάω μια φορά και χτυπάει στον τοίχο. Την δεύτερη φορά έφτασε πάνω αλλά με το πρώτο χτύπημα στον τοίχο είχε ανοίξει στον αέρα!
Και όταν έφτασε πάνω έπεσε πάνω σε μια καθηγήτρια και την έκανε μούσκεμα! <--> αποβολή!
ΑmyC
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofia10
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
sofia10
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι οχι τωρα ειμαι καλα στο λυκειο αλλαξα σχολειο και ειχα την ευκαιρια να δω τ πραγματα αλλιωςΜην δίνεις σημασία εσύ να κανείς αυτο που θέλεις .
American Economist
Επιφανές μέλος
Guest 209912
Επισκέπτης
American Economist
Επιφανές μέλος
Nick890
Επιφανές μέλος
American Economist
Επιφανές μέλος
Guest 190013
Επισκέπτης
palio_melos
Διάσημο μέλος
- Το γυμναστή που έπιανε και λίγο μπουτάκι δείχνοντας πως γίνεται η πάσα στο βόλει
- Τη γωνία εκεί πίσω που πήγαιναν τα αλάνια και κάπνιζαν-φασώνονταν
- Τις πρώτες μέρες που από το δημοτικό στο τμήμα μου ήταν μόνο δυο κορίτσια
- Τα παγωτά που έβαζε ο κυρ Χάρης στο κυλικείο τα καλοκαίρια (και τα βάραγε) και το χαρτάκι για τα μάτια του κόσμου που είχε κολλήσει στο ψυγείο με τα αναψυκτικά "ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ"
- Τα κάγκελα που ενίοτε πηδάγαμε για να πάρουν άλλοι τσιγάρα και άλλοι παγωτά σε χαμηλότερη τιμή απ' τον Κυρ Χάρη
- Το μπουρδέλο που γινότανε με τον καθηγητή Κοινωνική και Πολιτική Αγωγή(?). Κάποιοι (είχαμε/είχαν, αυτό δεν το θυμάμαι) φάει μονοήμερη επειδή είχε ανέβει video στο youtube από το μάθημά του
-
Τη γκωλάρα της Μαρίνας
- Τη διήμερη που πήγαμε (ούτε καν τριήμερη ρε φίλε) στην Πάτρα όπου γνωριστήκαμε με τον καφέ φίλτρου και το ημίγλυκο
- Το πόσο σκράπας ήμουν στα μαθήματα στην 3η
- Τις απουσίες που συνήθως έκανα μαζεμένες στο τέλος της σεζόν (ποτέ δεν αφήναμε υπόλοιπα)
- Το crush μου
- Τον μαθηματικό της 1ης που όλοι τον δουλεύαμε και όσο ήμασταν στην δευτέρα μάθαμε ότι έπαθε εγκεφαλικό και τον λυπόμασταν
- Τη γαλλικού που ήθελε ντε και καλά να τα λέμε με προφορά και εμείς σκαλώναμε στην αρχή
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.