jorge41
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nick29
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έκθεση: 16,8 (περίμενα παραπάνω!!)
Μαθηματικά Κατεύθυνσης: 18,8
Φυσική Κατεύθυνσης: 20
Μαθηματικά Γενικής: 19,8
ΑΟΔΕ: 20
ΑΕΠΠ: 19,5
ΑΟΘ: 20
4ο Πεδίο: 19.464
5ο Πεδίο: 19.561
Το τέταρτο πεδίο μ' ενδιαφέρει, το ΑΟΘ έτσι το πήρα, για να μου ανεβάσει το βαθμό!
Καλά αποτελέσματα στους υπόλοιπους!
Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις.να ρωτησω κατι?αοδε και αοθ μου εβαλαν 72 ενω και στα 2,αφου ειχα δει τις απαντησεις και στο ιντερνετ και σε διαφορα sites,περιμενα τουλαχιστον γυρω στο 82.Τι μπορω να κανω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vorbulon
Νεοφερμένος
orestis17
Νεοφερμένος
Εμένα με χαντάκωσαν όλοι, ένα ΤΕΙ λογιστικής ήθελα να περάσω.
Βγάζω Γενικό Βαθμο Πρόσβασης 9.505 και μόρια 5ο πεδίο 9.888
Πέρνάω σε κάμια σχολή που έχει κάτω απο 9888 ;(π.χ. η Τηλεπληροφορική Άρτας είχε πέρυσι 9.620 )
san_zoulapi
Νεοφερμένος
Μαθ κατ : 19.5
Μαθ γεν : 20
Φυσ κατ: 19.4 ( 100 1ος και 94 ο 2ος. Δε ξερω που βρηκε και εκοψε 6!!! μορια)
Χημεια κατ: 20
Βιο κατ: 19.2
Εκθεση : 17.1 !!!!!!!!!!!
19437 στο 4ο που με ενδιαφερει....
Παντως παιδια αυτο π εχω να σχολιασω ειναι οτι οι βαθμολογιση της εκθεσης ηταν εξαιρετικα επιηκης....Στο σχολειο μου κοντα 7 παιδια γραψαμε πανω απο 17 που το θεωρω παρα πολυ...Καλη σταδιοδρομια σε ολους μας παιδες!!!!!! Εγω μηχανικος του χρονου
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
βιολογια 17.1
λατινικα 15.7
εκθεση 14.1
αρχαια 12.9
λογοτεχνια 12.5
ιστορια 9.9
τωρα τα μορια μου ειναι στο περιπου 1ο πεδιο 13.000 κατι και για 3ο 13.000 παρα κατι..
(εχω χασει τον ελεγχο και δεν ξερω τους προφορικους ακριβως -οτι θυμαμαι-)
αυριο θα ξερω αναλυτικα
Καλησπέρα
Εμένα με χαντάκωσαν όλοι, ένα ΤΕΙ λογιστικής ήθελα να περάσω.
Βγάζω Γενικό Βαθμο Πρόσβασης 9.505 και μόρια 5ο πεδίο 9.888
Πέρνάω σε κάμια σχολή που έχει κάτω απο 9888 ;(π.χ. η Τηλεπληροφορική Άρτας είχε πέρυσι 9.620 )
Νομιζω οτι αν δεν εχεις ειτε ΓΒΠ 10+ ειτε 10000+ μορια δε μπορεις να δηλωσεις πουθενα...
leftkox
Εκκολαπτόμενο μέλος
(Λεφτέρη τι σχολή θα βάλεις? Βασικά περνάς όπου θες....)
ΗΜΜΥ θα βάλω πρώτη επιλογή, μετά θα βάλω πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών. Βασικά θέλω κυρίως ΗΜΜΥ γιατί δεν είμαι και σίγουρος για το αν θέλω να ασχοληθώ με πληροφορική καθαρά, προτιμώ να έχω αρκετές εναλλακτικές επιλογές.
D|m|tr|
Νεοφερμένος
Έχω ένα φίλο όμως, που έχει βαθμό πρόσβασης 9.6 - μπορεί να δηλώσει καμια σχολή; Ο διευθυντής εδώ είπε οτι με 9.5 και πάνω μπορεί, αλλά αναρωτιόμαστε για την βάση του 10... τελικά είναι 10 ή 9.5;
san_zoulapi
Νεοφερμένος
ΗΜΜΥ θα βάλω πρώτη επιλογή, μετά θα βάλω πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών. Βασικά θέλω κυρίως ΗΜΜΥ γιατί δεν είμαι και σίγουρος για το αν θέλω να ασχοληθώ με πληροφορική καθαρά, προτιμώ να έχω αρκετές εναλλακτικές επιλογές.
κ εγω για αυτο ακριβως θα παω εκει...Ειναι η σχολη με τις περισσοτερες δυνατες κατευθυνσεις και δε θελω να κανω ξεκαθαρη επιλογη ακομα
Σκεφτόμουν ή Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, αλλά πρέπει να πέσουν οι βάσεις κατά 1200 και 750 περίπου μόρια αντιστοίχως. Δε θα με πείραζε να πάω στο Ηράκλειο, αρκεί να ήταν δική μου επιλογή. Το να περάσω όμως αναγκαστικά με ενοχλεί αφάνταστα. Και με ενοχλεί περισσότερο που αυτό γίνεται λόγω Έκθεσης... Και ακόμη περισσότερο το ότι είναι πολύ πιθανό να μην είδαν καθόλου την έκθεση!Exc, τις σχολες φυσικης σε αλλη πολη δε τις σκεφτεσαι? Στο ηρακλειο ειχε βαση 15259 περυσι και ακουω πολυ καλα λογια. Απο το να δωσεις παλι δεν προτιμας να περασεις σε αλλη πολη εκτος της αθηνας? (για την οποια δεν ακουω καλα σχολια απο φοιτητες)
vamou90
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάλι βλέπω ότι το δείγμα δεν είναι και πολύ αντιπροσωπευτικό..... Βάζουν τους βαθμούς τους μόνο οι αριστούχοι..... Στο σχολείο μου πάντως που θεωρείται το πιο δυνατό στην πόλη μου είδα χάλια βαθμούς.... κάτι μου λέει πως οι βάσεις πέφτουν.... Άντε ανοίξτε ένα post με εκτιμήσεις των βάσεων που ακούμε γιατί αυτά μας καίνε τώρα.....
εγω δεν ειμαι αριστουχος παντως
εδω υπαρχει ενα τοπικ
leftkox
Εκκολαπτόμενο μέλος
jolaz
Νεοφερμένος
μαθ κατ 6,6
φυσ κατ 10,5
αοθ 18,5
αοδε 20
εκθεση 15,7 (απροσμενα!!!)
προγραμματισμο 16,6
μαθ γενικης 19
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! απο φετος ειμαι και οργανο της ταξης και του νομου !!!
Scandal
Διαχειριστής
(Μάθημα - 1ος βαθμολογητής - 2ος βαθμολογητής - 3ος βαθμολογητής - Τελικός σε κλίμακα 20)
Μαθηματικά Κατεύθυνσης: 48 - 55 --> 10,3 (περίμενα 9-10)
Φυσική Κατεύθυνσης: 48 - 51 --> 9,9 (περίμενα 8-9)
Αρχές Οικονομίας: 83 - 89 --> 17,2 (περίμενα 18-18,5 )
Ανάπτυξη Εφαρμογών: 92 - 98 --> 19 (περίμενα 17-17,5 )
Έκθεση: 72 - 57 - 64 --> 13,6 (περίμενα 10-11 δεδομένου ότι είχα πάει άγρυπνος )
Μαθηματικά Γενικής: 96 - 91 --> 18,7 (τόσο περίμενα)
Οργάνωση Επιχειρήσεων: 94 - 93 --> 18,7 (περίμενα 19 )
Περίμενα maximum (μα πολύ maximum) 16.000 στο 5ο και τελικά έβγαλα 16.125. (χθες με έπιασε και μια φοβία ότι δεν έπιασα ούτε τα standard 15.700 που περίμενα)
Στόχος επιτευχθεί I think.
-petros
andreas157
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαθηματικά Γ -> 19,9
Έκθεση -> 17,1
Μαθηματικά Κ -> 15 εδώ και αν θέλει
ΑΟΔΕ -> 18,4
Προγραμματισμό -> 18,7
Φυσική -> 19,3
18153 μόρια. 2ο - 4ο πεδίο.
Flaky
Νεοφερμένος
τεχνολογικη κατευθυνση 2ο κ 4ο πεδιο
ΑΕΠΠ 16,4
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ 10,5
ΦΥΣΙΚΗ 16,4
ΑΟΔΕ 16,1
ΕΚΘΕΣΗ 15,3
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ 18
15409 μορια
14500 - 15500 μορια πιστευα οτι θα βγαλω
:no1:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Αντικειμενικός
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.