Darkness
Περιβόητο μέλος
Μπραβο σου...!!!:bravo:Αμε,ειναι πολλες σχολες που με ενδιαφερουν και τις πιανω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maryactr
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Είμαι θεωρητική και έβγαλα 19.025.. Στη Θεσσαλονικη το Παιδαγωγικό έχει 18.780.. Απ' ότι καταλαβαίνω την πιάνω άνετα εκτός κι' αν εκτοξευθούν οι βάσεις.. Τι πιστεύεται?[/quote
ετσι πως εγραψες το πιστευετε,πιστευω οτι τα παιδια μας γραμματα δεν θα μαθουν...
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Είμαι θεωρητική και έβγαλα 19.025.. Στη Θεσσαλονικη το Παιδαγωγικό έχει 18.780.. Απ' ότι καταλαβαίνω την πιάνω άνετα εκτός κι' αν εκτοξευθούν οι βάσεις.. Τι πιστεύεται?[/quote
ετσι πως εγραψες το πιστευετε,πιστευω οτι τα παιδια μας γραμματα δεν θα μαθουν...
Και εσύ μάθε να βάζεις τόνους!!
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Και εσύ μάθε να βάζεις τόνους!!
δεν βαζω τονους για συντομια μονο οταν γραφω στον υπολογιστη
Iliaso
Περιβόητο μέλος
maryactr
Νεοφερμένος
alfisti
Νεοφερμένος
Προκοπης
Νεοφερμένος
don_aris91
Δραστήριο μέλος
Αμαν βρε, ένα λάθος έκανα.. Πέσατε να με φάτε.. Όσο για τα παιδιά σου arismeister γίνε εσύ δάσκαλος και δίδαξε τα εσύ ρε "μαγκα".. Α, iliaso χαίρω πολύ ότι πιάνω παιδαγωγικά.. Με φώτισες, τι να σου πω.. Ρώτησα την εκτίμηση σας για τη συγκεκριμένη πόλη (Θεσσαλον.) γιατί θέλω να είμαι κοντά στην πόλη μου (Βέροια).. Αυτό.. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια και καλή ανάρρωση και στους δυο.. Όταν μάθετε τι σημαίνει διάλογος, τηλεφωνήστε...!!!!
Οταν μαθεις να ξεχωριζεις την πλακα απο τη σοβαροτητα τα ξαναλεμε δεν θα βαζα την φατσουλα αν ηθελα να σε κατηγορισω ...βεβαια δικο μου το λαθος γιατι ισως να ημουν λιγο προκλητικος.Οσο για το παιδαγωγικο το πιανεις σιγουρα,μη φοβασαι.
Alexandros199106
Νεοφερμένος
Με 18.486 μορια που συγκέντρωσα, θα ήταν πιθανό, έστω και λίγο, να περάσω Νομική Θεσ/νικης?
Εκθεση 17,9
Βιολογια 19,1
Αρχαια 17,3
Λατινικα 17,8
Κειμενα 17,2
Ιστορια 19,5
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χαίρεται καταρχάς ( είμαι καινούριος στο φορουμ ).
Με 18.486 μορια που συγκέντρωσα, θα ήταν πιθανό, έστω και λίγο, να περάσω Νομική Θεσ/νικης?
Εκθεση 17,9
Βιολογια 19,1
Αρχαια 17,3
Λατινικα 17,8
Κειμενα 17,2
Ιστορια 19,5
Δήλωσε την και θα σου πούμε με σιγουριά τον Αύγουστο.
conundrum
Νεοφερμένος
λογοτεχνια 19,5
λατινικα 18,3(σκεψου να μην ηταν το καλυτερο μου!)
ιστορια18
εκθεση 16,5
ΑΟΘ 18,7
μαθηματικά 15,2
ελπιζω να περασω νομική κομοτηνης...με 18,452...
Inferno29278
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φυσική κατεύθυνσης 19,6
ΑΕΠΠ 19,3
ΑΟΔΕ 16,1
Έκθεση 17,5
Βιολογία 19.7
Με εξέπληξαν λίγο οι διαφορές των δυο βαθμολογητών, αφού στη φυσική πχ ο ένας μου είχε 20 και ο άλλος 19,2....
maryactr
Νεοφερμένος
Οταν μαθεις να ξεχωριζεις την πλακα απο τη σοβαροτητα τα ξαναλεμε δεν θα βαζα την φατσουλα αν ηθελα να σε κατηγορισω ...βεβαια δικο μου το λαθος γιατι ισως να ημουν λιγο προκλητικος.Οσο για το παιδαγωγικο το πιανεις σιγουρα,μη φοβασαι.
Δεν κατάλαβα ότι είπες "για πλάκα" πως τα παιδιά σου, αν γίνω δασκάλα, δεν θα μάθουν τίποτα.. ΟΚ...Δεν τρέχει τίποτα.. Απλά εγώ ήθελα να μου απαντήσει κάποιος "σοβαρά" την εκτίμηση του για το ερώτημα αυτό.. Στο τέλος μου απάντησες..(Οσο για το παιδαγωγικο το πιανεις σιγουρα,μη φοβασαι.)
Alexandros199106
Νεοφερμένος
1ος Βαθμολογητής 99 /100
2ος 80/100
3ος 70/100
Ο Χριστός και η μάνα του δηλαδή... απο το 20 σχεδον του ενός στο 15 του άλλου....
ΑΛΕΚΟΣ
Νεοφερμένος
Μαθ.Κατ 10.1
ΑΕΠΠ 13.4
Μαθ.Κατ 18
ΑΟΘ 17
Εκθεση 12.5
ΑΟΔΕΥ 17
LeF
Νεοφερμένος
Βιολογια:15
Λογοτεχνια:16,2
Ιστορια:10,9 !! (περιμενα τουλαχιστον 13..δεν ξερω τι εγινε...)
Αρχαια: 13,8
Λατινικα:14
μπλε=τα καλα *** κοκκινο=τα κακα
Σ.Σ
Νεοφερμένος
Βιολογια Κατ. 19,5
Φυσικη Κατ 19,3
Χημεια Κατ 19,3
Μαθηματικα Κατ 20
Εκθεση 18,3
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Αντικειμενικός
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.