Sophia1991
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
α οντως υψηλη βαση18.330 ειχε περυσι. Μαλλον αυτη θα ειναι η πρωτη μου επιλογη...
-----------------------------------------
δε σε καταλαβα γινε πιο συγκεκριμενη:iagree:Παιδια να ρωτησω κατι..Οι βαθμοι που μας δινουν στο σχολειο ειναι συμψηφισμενοι με τους προφορικους σωστα? Γιατι αλλα μορια μου εδωσαν στο σχολειο και αλλα στο φροντιστηριο....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sophia1991
Νεοφερμένος
Στο φροντιστηριο ομως που μας υπολογισαν και εκει τα μορια με βαση αυτους τους βαθμους, τους ξανασυμψηφίσαν με τους προφορικους.
Λαθος δεν καναν στο φροντιστηριο?
chris_90
Διάσημο μέλος
Ποιους βαθμους ξανασυμψηφισαν με τους προφορικους στο φροντιστηριο; Δεν καταλαβα.Στο σχολειο μας δωσαν καποιους βαθμους απο τους οποιους βγηκαν τα μορια μας, δηλαδη περιελαμβαναν και το γραπτο και τα προφορικα.
Στο φροντιστηριο ομως που μας υπολογισαν και εκει τα μορια με βαση αυτους τους βαθμους, τους ξανασυμψηφίσαν με τους προφορικους.
Λαθος δεν καναν στο φροντιστηριο?
Sophia1991
Νεοφερμένος
Ποιους βαθμους ξανασυμψηφισαν με τους προφορικους στο φροντιστηριο; Δεν καταλαβα.
Ξανασυμψηφισαν τους βαθμους του σχολειου για τα μορια(Προφορικα+Γραπτα) με τα προφορικα.
πχ.Μου δωσαν στο σχολειο για την ιστορια 19(18,6 γραπτα+20 προφορικα) και στο φροντιστηριο υπολογισαν 19,3(19 γραπτα+20 προφορικα).
Λενε δλδ οτι αυτο που μας δωσαν στο σχολειο δεν ειχε υπολογιστει και με τα προφορικα....
chris_90
Διάσημο μέλος
Sophia1991
Νεοφερμένος
Αμα εχεις γραψει 18,6 και εχεις προφορικο 20, γινεται 19. Και αυτος ο βαθμος μετραει. Τελος. Δεν ξανασυμψηφιζεται με τιποτε αλλο.
Το ξερω! Αλλα λεγαν οτι το 19 ειναι το γραπτο, οτι δεν μας τα δινουν λεει συμψηφισμενα!
KeepBreathing
Εκκολαπτόμενο μέλος
αντε ας ποσοτικοποιησω τις σκεψεις μου για τις φετινες βασεις στις υψηλοβαθμες ειναι η αποψη μου μην πεσετε να με σκοτωσετε με τη μια λοιπον ιατρικη αθηνας¨19350 θεσσαλονκης 19200 πατρας 19065 λαρισας 18945 ιωαννινων 18910 κρητης 18850 αλεξανδρουπολης 18800 οδοντιατρικες αθηνας 18895 φαρμακευτικες αθηνας 18710 θεσσαλονικης 18700 πατρας 18650 ηλεκτρολογοι εμπ 19100
:iagree::no1:Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λές και να μήν πάει ιατρική Θεσσαλονίκης πάνω απο 19250...
Alexia91
Εκκολαπτόμενο μέλος
:iagree::no1:Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λές και να μήν πάει ιατρική Θεσσαλονίκης πάνω απο 19250...
Και που να παει ρε παιδια στο Θεο?!?!?!ημαρτον δλδ!!!πειτε μου οτι κ με 19496 μενω εκτος να τα μαζευω για Γιαννενα!!!ε οχι δα!να ανεδει κ 50 μορια στη Θεσσαλονικη,πιο πολυ δεν πιστευω!
ezkallithea
Νεοφερμένος
Φυσικής Κατεύθυνσης : 19.1
Α.Ο.Δ.Ε. : 17.5
Μαθηματικά Γ.Π. : 19.6
ΑΕΠ : 18,1
ΕΚΘΕΣΗ : 17.5
ΑΟΘ :18.9
Συνολικα Μορια : 18.993 (2,4 πεδιο)
18.910 (5 πεδιο)
α ναι και κατι αλλο
οι σουπερ καθηγητες του σχολειου μου στερησαν κατι περισσοτερο απο 300 μορια
vista
Νεοφερμένος
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Κι αλλος στο κλαμπ. Κι εγω καπου τοσα εχασα απο τους καθηγητες...οι σουπερ καθηγητες του σχολειου μου στερησαν κατι περισσοτερο απο 300 μορια
Wolfie
Δραστήριο μέλος
Zod
Δραστήριο μέλος
Κι αλλος στο κλαμπ. Κι εγω καπου τοσα εχασα απο τους καθηγητες...
Στη θέση σας θα έπιανα ένα ένα τα αυτοκίνητά τους και θα τα έκανα γυαλιά καρφιά!
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
150 μορια πρεπει να εχασες που σου τα κανα μια μεραΚι αλλος στο κλαμπ. Κι εγω καπου τοσα εχασα απο τους καθηγητες...
evelin19
Εκκολαπτόμενο μέλος
μαθηματικα κατευ. 4
φυσικη κατ 7
αεππ 12
αοθ 11.6
αοδε 11
μαθηματικα γεν 11.2 αποτελεσμα 4ο πεδιο 8900 και 5ο 10022 μορια το τσακ και δεν περνουσα......
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Μαθηματικα κατευθυνσης: 9.7
Φυσικη κατευθυνσης: 6.4 (πολυ ευχαριστημενος,δεν ξερω τιποτα,περιμενα κατω απο 5 )
ΑΕΠΠ: 18.6(με 2 μερες διαβασμα θεωρια )
ΑΟΔΕ: 9.1
ΑΟΘ: 13.7 (ακομα αναρωτιεμαι γιατι κατω απο 15...)
Μαθηματικα γενικης: 15.1
12940 στο 5ο και 11880 στο 4ο (με βιασαν στους βαθμους των τετραμηνων)
Darkness
Περιβόητο μέλος
Κ τελικα πιανεις την σχολη που θελεις?Εκθεση: 11.2 (Περιμενα 14...Δεν ξερω τι δεν τους αρεσε...)
Μαθηματικα κατευθυνσης: 9.7
Φυσικη κατευθυνσης: 6.4 (πολυ ευχαριστημενος,δεν ξερω τιποτα,περιμενα κατω απο 5 )
ΑΕΠΠ: 18.6(με 2 μερες διαβασμα θεωρια )
ΑΟΔΕ: 9.1
ΑΟΘ: 13.7 (ακομα αναρωτιεμαι γιατι κατω απο 15...)
Μαθηματικα γενικης: 15.1
12940 στο 5ο και 11880 στο 4ο (με βιασαν στους βαθμους των τετραμηνων)
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
Κ τελικα πιανεις την σχολη που θελεις?
Αμε,ειναι πολλες σχολες που με ενδιαφερουν και τις πιανω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Αντικειμενικός
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.