george_k214
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
φιλε μου τα μορια σου ειναι παραπανω εχεις κανει λαθοςΛοιπον, ας πω κι εγω ο αποφοιτος :
Εκθεση: 15,8
Βιολογια γενικης: 19,3
Μαθηματικα: 19,4
Βιολογια κατευθυνσης: 18
Φυσικη: 17,4
Χημεια: 20
3ο πεδιο: 18.621
2ο/4ο πεδιο: 18.560
Τελικα η δυσαρεστη εκπληξη που διαισθανομουν ηταν η Εκθεση.
Μαθηματικα δεν μπορω να βρω απο που μου κοψανε, αλλα δε θα σκασω κιολας.
Το σημαντικο ειναι ενα: ΤΕΛΟΣ οι πανελληνιες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bill12
Νεοφερμένος
Έκθεση:90-92-18,2
Φυσικήγεν:100-100-20
Μαθηματικά κατ:98-100-19,8
Φυσική κατ:100-99-19,9
Χημεια κατ:94-94-18,8
Βιολογία κατ 99-90-18,9 (τ να πεισ)
3ο: 19424
2-4. 19564
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
ολοι αριστουχοι μιλαμε φετος εγινε οτι και το 2000 με αυτα που ακουω απο χτες δεν ξερω οι βασεις που θα φτασουν:iagree:Αντε να πω και εγώ
Έκθεση:90-92-18,2
Φυσικήγεν:100-100-20
Μαθηματικά κατ:98-100-19,8
Φυσική κατ:100-99-19,9
Χημεια κατ:94-94-18,8
Βιολογία κατ 99-90-18,9 (τ να πεισ)
3ο: 19424
2-4. 19564
bill12
Νεοφερμένος
Φίλε Ζοd, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου..Μην απελπίζεσαι εγώ πιστεύω ότι την έχεις πιάσει την ιατρική θεσσαλ..Μαθ. Κατ. 20
Μαθ. Γεν. 20
Φυσική Κατ. 19.9
Βιολογία Κατ. 18.8
Χημεία Κατ. 20
Έκθεση 15.2 <--- πολύ ωραία... απορώ σε πιο κέντρο έστειλαν τα γραπτά γιατί ο μεγαλύτερος βαθμός ήταν 16.8 και ο δεύτερος μεγαλύτερος ήταν 15.7 στο σχολείο μου...
Τέσπα, 19166 στο 3ο και 19289 στο 4ο...
Ιατρική Θεσσαλονίκης πλέον άπιαστο όνειρο
Το πιο σπαστικό μεν είναι το 19 βιολογία κατ. που με έβαλε στο 1ο τετράμηνο ο μπ******ς του σχολείου και χάνω 50 μόρια... αν μου έβαζε 20 θα έπιανα 19216 και θα ήμουν σίγουρα μέσα, όλα υπολογισμένα.
Δεν θα κλαίω κιόλας απλά ντάξει αν είναι να μην περνάμε εκεί που θέλουμε για κάτι τσουτσέκια του δημόσιου σχολείου είναι απλά τραγικό το όλο θέμα.
Καλή επιτυχία στους υπόλοιπους, μακάρι να περάσατε εκεί που θέλατε
rolingstones
Πολύ δραστήριο μέλος
απο οτι ακουγεται απο το μεσημερι παντως οι ιατρικες του κεντρου ειδικα θα ανεβουν τωρα βεβαια ειναι πρωιμο αυτο εχει δρομο ακομα η ιστορια εισαι πιο πανω απο περσινη βαση οποτε μπαινειςΦίλε Ζοd, συγχαρητήρια για τους βαθμούς σου..Μην απελπίζεσαι εγώ πιστεύω ότι την έχεις πιάσει την ιατρική θεσσαλ..
mi3s
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φυσ.Γεν :17,6
Μαθ.Κατ:9,8
Φυσ.Κατ:14,4
Α.Ε.Π.Π:18,4
Α.Ο.Δ.Ε:19,6
15426 και αντε γεια!
Zangetsu18
Νεοφερμένος
jac
Νεοφερμένος
αλλά δεν ξέρω αν θα πρέπει να υπολογίσω τους προφορικούς μου ή όχι έδωσα πρώτη φορά το 2006
AlexTheGood
Νεοφερμένος
Προφανως για να γραφεις τετοιους βαθμους, δεν σε ενδιεφερε να περασεις. Εκτος αν περιμενες να ερθουν τα μορια ουρανοκατεβατα.
Με ενδιεφερε... Δηλαδη θα μου αρεσε να περνουσα σε καποια σχολη, αλλα οσο και να διαβαζα δεν θα καταφερνα τιποτα. Ολη χρονια δεν καταλαβα γρι Μαθηματικα και Φυσικη, και δεν περιμενα παραπανω...
Δηλαδη πηγα χυμα, και ειμαι χαλαρος γιατι το περιμενα...
Του χρονου παλι...
chris_90
Διάσημο μέλος
Γιατι, καταρχην ξερεις τους προφορικους μου;φιλε μου τα μορια σου ειναι παραπανω εχεις κανει λαθος
Τελος παντων, μαλακια μου που καθομαι και ασχολουμαι μαζι σου.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Χρηστο, εντελως ακυρο, αλλα στο τμημα που περασες περυσι περναω και γω φετος που ειμαι απο θεωρητικη...Ελεος!! Λες και αν πηγαινα θα καταλαβαινα τιποτα...Γιατι, καταρχην ξερεις τους προφορικους μου;
Τελος παντων, μαλακια μου που καθομαι και ασχολουμαι μαζι σου.
chris_90
Διάσημο μέλος
Εβγαλες παραπανω στο 3ο απ' οτι εγω περυσι που ειμαι και απο Θετικη.Χρηστο, εντελως ακυρο, αλλα στο τμημα που περασες περυσι περναω και γω φετος που ειμαι απο θεωρητικη...Ελεος!! Λες και αν πηγαινα θα καταλαβαινα τιποτα...
jbasm
Νεοφερμένος
Μαθηματικα 19,7
Φυσικη Κατ 20
Ηλεκτρολογια 19,9
Χημεια-Βιοχημεια 19,9
Φυσικη Γενικης 20
και η χαζοεκθεση 14,7
Συνολο 19085...Αυτα απο εμενα!
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Ο,τι ξερεις ξερω... θα δουμε.χρηστο τελικα την πιανεις τη φαρμακευτικη?
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Με βαση τους βαθμους σου και την περσινη βαση πρεπει να την πιανεις!! Παντως σου το ευχομαι, γιατι εκανες πολυ μεγαλη προσπαθεια...Ο,τι ξερεις ξερω... θα δουμε.
Υ.Γ Περισσοτερο αποκλειεται να εβγαλα (17103 εχω στο τριτο), αλλα και παλι δεν εχει καμια σημασια, γιατι εξεταστηκα σε εντελως αλλα μαθηματα!!
stefa_1
Εκκολαπτόμενο μέλος
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος
θες κατι?υπαρχει προβλημα?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Αντικειμενικός
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.