Εκθεση: 13,4
μαθ/κα ΓΠ: 16,4
Βιολογια: 10,9 (περιμενα λιγο καλυτερα σνιφφ)
μαθ/κα κατ: 12,6
φυσικη: 17,1
χημεια: 17,8
15064
περιμενα κανα 12000-13500 εντωμεταξυ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maryline
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orlando
Δραστήριο μέλος
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
..rik@..
Νεοφερμένος
Proudqueen
Δραστήριο μέλος
απανταει στην ιδια ερωτηση
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε μπραβο βρε Κρου
Ευχαριστω πολυ :xixi:
nickzor
Νεοφερμένος
djimmakos
Διάσημο μέλος
19464, στο μόνο που παραξενεύτηκα είναι τα μαθηματικά γενικής παιδείας που έχασα 0,5 αλλά δεν μπορώ να καταλάβω απο που. Δεν θα κλάψω κιόλας μια χαρά είμαι με αυτά τα μόρια!
Μόνο μια χαρά! Άχ να βγάλω και εγώ τόσα. Όταν με το καλό δώσω...
chrisini
Νεοφερμένος
Επισης,ζηλευω.....Μόνο μια χαρά! Άχ να βγάλω και εγώ τόσα
Nymphetaminer
Νεοφερμένος
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
PIL
Πολύ δραστήριο μέλος
timteam
Νεοφερμένος
Καλά εγώ είχα αφήσει ένα κενό περίπου 9 σελίδων(με την σκέψη να τη δηλώσω αυτή ως πρόχειρο και μετά να τη μεταφέρω στο καθαρό, αλλά δεν πρόλαβα), αλλά λέτε να είναι τόσο μλκς; Το θεωρώ πολύ πιθανό πάντως γιατί μόλις βγήκα από την εξέταση και είπα τι ανέφερα στην περίληψη στον καθηγητή μας, μου είπε ότι το πολύ να έχανα 5/100 μονάδες από την περίληψη. Δηλαδή οι μονάδες που περίμενα εκτός της έκθεσης ήταν 40... Τόσο άθλια ήταν η έκθεσή μου και βαθμολογήθηκε με 2/100->0,4 Έλεος... Δύο πράγματα μπορεί συμβαίνουν: ή ο φιλόλογός μας δεν είναι και από τους καλύτερους και πίστευε ότι μόνο 5/100 θα μου έκοβαν στην περίληψη ή δεν την είδαν...
Για πείτε, υπάρχει τέτοια περίπτωση; Και τέλος πάνων τι θα μπορούσα να κάνω για να μάθω αν βαθμολογήθηκε και η έκθεση; Τίποτα μάλλον, ε...;
Δε θα με πείραζε να έπαιρνα και 0 αρκεί να ήξερα ότι τόσο έγραψα (δηλ δεν έγραψα...), το να έχω την αμφιβολία ότι μία στο εκατομμύριο δεν την είδαν με εξοργίζει!:mad2::mad2::boom::boom:
xasma
Νεοφερμένος
στο δικο μας το @@ το σχολειοδεν μας τους εδιναν χθεσ :S
μακαρι να εχω βγαλει 16100 να περασω στο csd στην κρητη
HearTEyeD
Εκκολαπτόμενο μέλος
[...] το να έχω την αμφιβολία ότι μία στο εκατομμύριο δεν την είδαν με εξοργίζει!:mad2::mad2::boom::boom:
Είπες στους επιτηρητές να υπογράψουν εκεί που τελείωνε η έκθεσή σου ή υπόγραψαν πρίν την έκθεση;;
Ωχ... Πού να θυμάμαι μετά από 1μήνα+, γιαυτό ανησυχώ...Είπες στους επιτηρητές να υπογράψουν εκεί που τελείωνε η έκθεσή σου ή μήπως υπόγραψαν πρίν την έκθεση;;
Πληροφορική;
---
Πάντως παδιά εύχομαι σε όλους σας να έχετε καλά αποτελέσματα και αύριο και τον Αύγουστο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Αντικειμενικός
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.