HearTEyeD
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε, και να μην πάρουν μετεγγραφή από το ΑΠΘ θα φάνε την θέση κάποιου στην Πάτρα κοκ. Δεν κατάλαβα γιατί εσύ είσαι τόσο special που θα σε λυπηθούν
Δε κατάλαβα...
Είναι ο mitsos_312, και όχι κανένας κοινός θνητός "Μήτσος" :nono:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konask
Νεοφερμένος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
Λυσ' τα πρώτα αυτά γαμώ την τύχη μου τη συφιλιάρα και μετά έλα να μας μιλήσεις για σχολές και πολυτεχνεία. Είπες στο άλλο thread ότι οι Ηλεκτρολόγοι έχουν τα καλύτερα μαθηματικά μυαλά... Εσένα εννοείς;!
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε Μήτσο απ' αυτά που λες και μόνο είσαι γι' αποκεφαλισμό στο Σύνταγμα γαμώ το κεφάλι μου, κοίτα λίγο τα posts σου, κοίτα λίγο πως γράφεις. Δεν έχεις ιδέα τι είναι λογική, λογισμός, σκέψη, επαγωγή. Είσαι ένα κακόμοιρο παπαγαλάκι που έβγαλε 19 χιλιάδες και χαίρεται, το βάζει ταμπέλα στη ζωή του και καθάρισε.
Λυσ' τα πρώτα αυτά γαμώ την τύχη μου τη συφιλιάρα και μετά έλα να μας μιλήσεις για σχολές και πολυτεχνεία. Είπες στο άλλο thread ότι οι Ηλεκτρολόγοι έχουν τα καλύτερα μαθηματικά μυαλά... Εσένα εννοείς;!
Κοίτα να δεις αγορίνα δε σε ξέρω δε με ξέρεις γιαυτό άσε να ξέρω λίγο καλύτερα αν είμαι κάνα παπαγαλάκι ή όχι!!!!
Είμαι σίγουρος ότι είμαι 10 φορές πιο συνειδητοποιημένος μαθητής και το ίδιο πιο συνειδητοποιημένος θα είμαι και σαν φοιτητής από σένα!!!!
Και σίγουρα έχω πολύ καλύτερη εικόνα για τη σχολή από σενα!!!
Αφού διαβασες και το άλλο topic θα κατάλαβες φαντάζομαι!!!!
και αν το ότι έβγαλα 19000 θα το βάλω ταμπέλα στη ζωή μου θα φανεί στη σχολή και μετά!!!!
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
beautiful loser
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι να πώ?Τα μηχανογραφικά έχουν συμπληρωθεί σταμάτα την γκρίνιαΚοίτα να δεις αγορίνα δε σε ξέρω δε με ξέρεις γιαυτό άσε να ξέρω λίγο καλύτερα αν είμαι κάνα παπαγαλάκι ή όχι!!!!
Είμαι σίγουρος ότι είμαι 10 φορές πιο συνειδητοποιημένος μαθητής και το ίδιο πιο συνειδητοποιημένος θα είμαι και σαν φοιτητής από σένα!!!!
Orlando
Δραστήριο μέλος
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτα που λεει ο Mitsos περι το "φαγωμα" των θεσεων ειναι πραγματικοτητα.Οι πανελληνιες ειναι καθαροςανταγωνισμος.Απο κει και περα ο καθενας δηλωνει οποια σχολη του γουστερνει και σε οποια πολη του γουστερνει.Δε γινεται να καθεται κανεις να κλαιγεται γιατι μπορει να μην πιασει την 1η του επιλογη.Ας εγραφε καλυτερα.
Thank you.Τώρα συνεννοούμαστε!!
Από του χρόνου πρέπει να βάζει ανακοινώσεις ο καθένας τι σχολή θέλει για να μην τη δηλώσει κανείς αλλος.Και όποιος δηλώσει την ίδια να δολοφονείται με drive by.
Προτιμώ γκιλοτίνα!!!!
Quick and painless!!!
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εδώ μιλάμε για gangsta καταστάσεις.Thank you.Τώρα συνεννοούμαστε!!
Προτιμώ γκιλοτίνα!!!!
Quick and painless!!!
Seitjo90
Νεοφερμένος
Έδινα φέτος Τεχνολογική Κατεύθυνση άλλα ήμουν στον πρώτο κύκλο(παραγωγής και τεχνολογίας)
Έκθεση : 16,8
Φυσική Γεν : 19,8
Μαθημ Κατ : 20
Φυσική Κατ : 20
Ηλεκτρολογία : 20
Χημεία-Βιοχημεία : 19,8
Συνολικά 19624 μόρια στο 2ο και 4ο πεδίο
chris_90
Διάσημο μέλος
Εισαι το πρωτο ατομο που ακουω οτι εδωσε απο αυτον τον κυκλο της τεχνολογικης! Εγινε τμημα στο σχολειο σας; Ποσα ατομα ησασταν; Συγχαρητηρια κιολας!Έδινα φέτος Τεχνολογική Κατεύθυνση άλλα ήμουν στον πρώτο κύκλο(παραγωγής και τεχνολογίας)
Συγχαρητήρια Seitjo90!!
Seitjo90
Νεοφερμένος
το τμήμα έγινε γιατί απλά γίνεται κάθε χρόνο στο σχολείο μας.
το μοναδικό σε όλο τον νομό της καβάλας
konask
Νεοφερμένος
Μαθηματικά Γεν.:19
Μαθηματικά Κατ.:15.4
Βιολογία:17.6
Φυσική:19.9
Χημεία:20
Σύνολο:18630 στο 3ο πεδίο
Συγχαρητήρια Seitjo90!
Ακόμα και γι' αυτό να το έκανε μην κρίνετε ρε παιδιά.
Scandal
Διαχειριστής
nfk
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελπίζω να πιάσω κι' εγώ 19.000++ μόρια σε 3 χρόνια για να περάσω στην πολυπόθητη σχολή των ΗΜΜΥ του ΕΜΠ...
Ρε παιδιά ... Όλοι οι αριστούχοι εδώ μαζεύτηκαν?? Τουλάχιστον το 1/3 όσων postaran έβγαλαν 18.000 +++
Τόσο καλά πήγαν οι πανελλήνιες φέτος???
Πάντως στο δικό μας λύκειο ο μέσος όρος γραπτών ήταν 11 νομίζω... Θεωρούμαστε εξαιρετικό λύκειο , εδώ και χρόνια..
Νομίζω , το μεγαλύτερο γραπτό ήταν 19.500 μόρια και όλοι οι άλλοι κάτω από 12...
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
ΤΑΣΟΣ6123
Νεοφερμένος
ΜΑΘ ΓΕΝ. 17
ΜΑΘ ΚΑΤ. 15,5
ΑΟΔΕ 18,8
ΦΥΣ ΚΑΤ. 17,6
ΑΕΠΠ.17,1
Βγαζω 16.367 μορια και περναω μαθηματικο πατρας (μαλλον) γιατι την αθηνα δεν την πιανω -----> βαση α8ηνας 16.578
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Αντικειμενικός
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.