Orlando
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raziel
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nick29
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ισχύει πάντα αυτό, τις περισσότερες φορές όμως ναι.οι πολυ κακοι μαθητες αμφιβαλω αν γνωριζουν πως λειτουργει ενας υπολογιστης. εκτος απο αυτους που παιζουν συνεχεια στα ιντερντετ cafe.
Αλλά είναι όπως είπατε, οι "κακοί" μαθητές δεν έχουν και πολλούς λόγους να συμμετέχουν στο forum, πόσο μάλλον να ποστάρουν τα αποτελέσματά τους.
Orlando
Δραστήριο μέλος
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος
gregoire
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.mixanografiko.gr/metegrafes_08.pdf
xalastras
Νεοφερμένος
Demand
Νεοφερμένος
Ειχαμε παντως και δυο μαθητες της θετικης που αριστευσαν.Μια κοπελα που πηρε σ'ολα 20 πλην της εκθεσης που πηρε 15 (εβγαλε 19427) κι ενα αγορι (μιλαμε για μεγαλο φυτο),που πηρε σ'ολα 20 πλην της εκθεσης που πηρε 19,8!Εννοειται πως βγηκε πρωτος στο σχολειο με...19976!
Πρέπει να είναι το μεγαλύτερο από ποτέ! Πέρσι , η πρώτη είχε 19928 και φέτος κάπου διάβασα ότι η πρώτη ήταν μάλλον μια με 19888.
Αλλά έκαναν λάθος προφανώς...
Σε ποια σχολή θα πάει , ξέρουμε;
01011001
Δραστήριο μέλος
μαλλον παντως αρκετοι λετε βλακειες και βλεπω αρκετες μουφες.. Ο μικροτερος βαθμος που μπορει να παρει καποιος που εχει δοσει ενα νορμαλ γραπτο (εννοω που δεν παρεβει τους κανονες [δεν εχει μηδενιστει λογω υβρεων η αντιγραφης η οτιδηποτε αλλο] ) ειναι 1/100 , δλδ 0,2/20 τωρα πως εαν βεβαια εχει απαντησει καποιο ερωτημα που πιανει 1/100 , τοτε και παλι βαθμολογηται με 1/100 .. απλα ρε παιδι μου η λευκη κολλα ειναι 1/100 ... τωρα πως γινεται καποιοι να χουν 0.02 και 0.09 ειναι ομολογουμενως περιεργο.. τεεεσπα.. τι να πω..
ότι αρκετοί λένε βλακείες, λένε, αλλά αυτό δεν γίνεται μόνο εδώ μέσα αλλά παντού, τώρα το έμαθες και εσύ..
όμως η βαθμολογία αυτή είναι αληθινή αφού 2 παιδιά και στο δικό μου σχολείο είχαν στα μαθκατ 0.08 και 0.09. Δεν πρόσεξα τι βαθμούς τους έβαλε ο κάθε βαθμολογητής, μου φάνηκε και εμένα παράξενο. Panellinies' believe it or not.
Guest 292010
Επισκέπτης
Ειχαμε παντως και δυο μαθητες της θετικης που αριστευσαν.Μια κοπελα που πηρε σ'ολα 20 πλην της εκθεσης που πηρε 15 (εβγαλε 19427) κι ενα αγορι (μιλαμε για μεγαλο φυτο),που πηρε σ'ολα 20 πλην της εκθεσης που πηρε 19,8!Εννοειται πως βγηκε πρωτος στο σχολειο με...19976!
Στη πολη μου δυο κοριτσια τα ειχα ολα 20!
(απο οτι μου ειπαν δηλαδη...δεν το ειδα με τα ματια μου)
Guest 292010
Επισκέπτης
Αν έτσι αισθάνεται ωραία, μαγκιά του.
+100
Εξαλλου δεν επαθε και τιποτα που ηταν καλος μαθητης
εκτος κι αν ''χαζεψε''....τουλαχιστον θα τον πετυχε τον στοχο του.....
gregoire
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελπίζω να σας φώτισα.
nickzor
Νεοφερμένος
Στη πολη μου δυο κοριτσια τα ειχα ολα 20!
(απο οτι μου ειπαν δηλαδη...δεν το ειδα με τα ματια μου)
Βασικά μην γράφετε τι βαθμούς βγάλανε άλλοι μαθητές γιατί έχει καταντήσει σπαστικό. Δεν πιστεύω οτι πήρανε σε όλα 20 αλλά και να πήρανε δεν με συγκινεί καθόλου, αμα γράφουνε εκθέσεις για 20 ας πάνε να γίνουνε αρθρογράφοι.
Απλά βάλτε τους δικούς σας βαθμούς που τους έχετε δει κιόλας
hollaback
Νεοφερμένος
Vorbulon
Νεοφερμένος
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος
Εμενα μια φιλη μου εγραψε 34 στα αρχαια, 58 στη λογοτεχνια και 31 στα λατινικα. εκθεση πηγε μετρια, εγραψε μονο 26. συνολικα εβγαλε καπου στα 37.000 μορια. τωρα δεν ξερει αν περναει εκει που θελει και προσπαθω να την παρηγορησω..
πως γινεται να εβγαλε 37000 μορια οταν το ανωτερο χωρις μαθηματα επιλογης ειναι 20000??
potentilla.anserina
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ στη φυσική είδα 0.9 και στο ΑΟΔΕ ΜΗΔΕΝ απο αντιγραφή
demerlad
Εκκολαπτόμενο μέλος
πως γινεται να εβγαλε 37000 μορια οταν το ανωτερο χωρις μαθηματα επιλογης ειναι 20000??
Ε...Για πλακα το ειπε...:what:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 125 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- thepigod762
- MR WHITE
- Τρελας123
- Γιώργος Ζ
- eukleidhs1821
- Kitana
- Nickymtss
- Hased Babis
- SlimShady
- Maria1743
- Nikoleta_Giann
- GTS
- το κοριτσι του μαη
- Specon
- Lia 2006
- Marios2020
- diamag
- marianna04
- mickie
- St11
- kostas83
- Thanos_D
- danai241
- Unseen skygge
- EiriniS20
- ioannaion
- Έμμα
- Dimitris9
- Κλημεντίνη
- Vkvkvk
- tsiobieman
- uni77
- DimitraA.
- tslef8
- Kostakis45
- Athens2002
- the purge
- Meow
- eri548
- PanosCh002
- Panagiotis849
- Μάρκος Βασίλης
- Memetchi
- tasost
- tymvorixos
- MarcoReus
- kiyoshi
- Alexandros973
- Αντικειμενικός
- Steffie88
- Makis7
- UncleJ
- Viedo
- jimis2001
- Zetakallipidou
- ΘανάσοςG4
- Αριάνα123
- Kamelan
- Parrot
- jul25
- valantis21
- GiwrgosLxs
- Άρτεμις Α.
- Jocaste
- TonyMontanaEse
- Pharmacist01
- Revekka
- george777
- χημεια4λαιφ
- Vold
- Ststst02
- gwgw_5
- Mary98
- igeorgeoikonomo
- don_vito
- Alma Libre
- Νομικάριος13
- Πα.Κ
- NikosGer
- barkos
- suaimhneas
- Eleni54
- Power-13
- aggelosst9
- hirasawayui
- Scandal
- charmander
- TigerHunt
- Adolfo valencia
- American Economist
- roud
- Livaja10
- CELTICS FAN
- efi25
- stamoul1s
- jj!
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.