paganini666
Δραστήριο μέλος
Τι ακυρη και ακαιρη προταση ειναι αυτη;Δηλαδη αν δε σε εκφραζειτο κομμα που κυβερνα φευγεις απτη χωρα;Αναγκαζεσαι να το υποστεις γιατι σε αναγκαζει το συστημα.Αν δηλωσω αποχη θα μεινω...ανεργος.Rinaki έχεις παραπονάκι? Αφού τόσο πολύ το θέλεις δεν θα σε απογοητεύσω!Είχα μέρες να κοιτάξω το thread.Τι άλλο να πω rinaki?Ό,τι έγραψα για 'σένα, ( https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=45472&highlight=%E5%F0%E9%F4%DE%F1%E7%F3%E7&page=2 ) +( https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=45472&highlight=%E5%F0%E9%F4%DE%F1%E7%F3%E7&page=3 )ισχύει και για όσους κάνουν κάτι αντίστοιχο με 'σένα στις Πανελλήνιες. Τώρα, επειδή βαριέμαι να γράφω πολλά, απλά θα συνεχίσω να κάνω παραθέσεις... Και για το τέλος... Μάλλον ήθελες να πεις αδιάβλητο.Κάνε κι ένα λεξικό σμίκρυνση next time...μάλλον το μπέρδεψες με το αδιάβαστο... Φιλάκια!
-----------------------------------------
Τώρα όλο αυτό το ''ελάτε να χτυπήσουμε το σύστημα με τα σκονάκια μας'' που προτείνει ο paganini666 δε θα το σχολιάσω...θα βγει εντελώς offtopic.Ένα ερώτημα θα θέσω μόνο:αφού δεν σε αντιπροσωπεύει το σύστημα και θες να το χτυπήσεις, γιατί δεν διαμαρτύρεσαι με αποχή?Να υποθέσω πως δεν σε συμφέρει και προτιμάς με τα μέσα που χρησιμοποιείς για το όφελος-βόλεμά σου να γίνεις κομμάτι του σάπιου μέρους του?
Για το αρχειο ειμαι διαβαστερος μαθητης και εμαθα καλα και τη βιολογια μου και τα ποιηματακια μου.
Απλως ειμαι αγανακτισμενος με τον τροπο που ΕΠΡΕΠΕ να προσβαλω τον εαυτο μου.
Ετσι κι αλλιως η θεωρια δεν ειναι ουτε το δυσκολο κομματι του μαθηματος ουτε αυτο που κρινει την εισαγωγη.Τη θεωρια ολοι την γραφουν.Μαυτο υποψην ΔΕΝ ΑΔΙΚΩ ΚΑΝΕΝΑΝ,αλλα οπως ξαναειπα ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΩ τη διαδικασια της αποστηθισης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vas564
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Parapan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sapienzia
Νεοφερμένος
Zod
Δραστήριο μέλος
οταν γραφαμε ιστορια ενα παιδι φωναξε την επιτηρητρια και την ρωτησε αν στα "σωστο λαθος" τ ειχε σωστα..και εκεινη περασε πανω απο τα γραπτα μας και ειδε τις απαντησεισ κι του ειπε..δεν νομιζω να τους ακουσε αλλος ,αλλα ειμαι βεβαιη γιατι ημουν στο διπλανο θρανιο..
Πως φαίνεται ότι έχει μέσο το συγκεκριμένο παιδί...! Στάνταρ τον ήξερε η επιτηρήτρια και ήταν φίλη της μάνας του ή συγγενής του... αλλιώς δεν δικαιολογείται κάτι τέτοιο! Ότι ναναι!
Πάνω απ' όλα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΕΟ!
Καλά αν έπεφτε εμένα κάτι τέτοιο στην αντίληψη μου ότι συνέβαινε μέσα στην τάξη θα τους έκανα ρόμπα κυριολεκτικά.
fragl
Εκκολαπτόμενο μέλος
rinaki
Νεοφερμένος
για χαμηλωσε ομως τους τονους σου...και πρεπει να μαθεις ως καθηγητρια που εισαι (τρομαρα σου)να μην απευθυνεσαι προσωπικα σε παιδια.....
που παει το εκπεδευτικο συστημα ρεεεεεεεεεεεεε......
fragl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πριν γράψω ό,τι γράψω, κοίταξα την ηλικία σου.Σε ένα μήνα ψηφίζεις.Η λέξη ''παιδί'' δεν είναι ασπίδα ώστε να τη χρησιμοποιείς όποτε σου αρέσει.Επομένως όλο αυτό το επιχείρημα περί εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικού συστήματος δεν στέκει.Ο σκοπός μου δεν ήταν όπως λες να σου ''κάνω τη μούρη κρέας''.Δεν σου απέδωσα προσωπικά κανέναν χαρακτηρισμό.Αντίθετα, φράσεις όπως οι παραπάνω ΄΄(τρομάρα σου)΄΄ θα μπορούσαν να σε χαρακτηρίσουν.Η πράξη σου είναι αυτή που έκρινα.Και όπως είδες, στο τελευταίο μήνυμα, δικά σου λόγια παρέθεσα.Κάποια στιγμή θα καταλάβεις αυτά που έγραψα, είτε το παραδεχτείς είτε όχι.Καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη στη ζωή σου!aliki 123 μου εχεις κανει την μουρη κρεας...τρεμω που συνεχιζεις και ασχολεισαι μαζι μου...τεσπα....περι ορεξεως.....
για χαμηλωσε ομως τους τονους σου...και πρεπει να μαθεις ως καθηγητρια που εισαι (τρομαρα σου)να μην απευθυνεσαι προσωπικα σε παιδια.....
που παει το εκπεδευτικο συστημα ρεεεεεεεεεεεεε......
rinaki
Νεοφερμένος
fragl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τη νοημοσύνη σου δεν την έκρινα.Τα λάθη έκφρασης δεν οφείλονται παρά ελάχιστες φορές σ' αυτή.Ένα λάθος επεσήμανα, κι αυτό για να τονίσω πως τα σκονάκια δεν σου προσφέρουν γνώσεις.Κι όταν έκανα τη σύγκριση με τον paganini666 εννοούσα τον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκε ο καθένας από πλευρά συμπεριφοράς.
rinaki
Νεοφερμένος
megas kotsos
Νεοφερμένος
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
Zod
Δραστήριο μέλος
σ'εμας παιδια χαμος..............ενα παιδι στην ιστορια μου ζητησε να της πω ολοκληρη πηγη........ε και τι να εκανα???το εκανα!
2 φορές με ρώτησε η πισινή μου να της πω Σ-Λ/πολλαπλής αλλά δεν ανταποκρίθηκα καθόλου. Όποιος θέλει να γράψει ας διάβαζε, εγώ ρίσκο δεν παίρνω... και αν της τα έλεγα θα αδικούσα όλους τους υπόλοιπους υποψηφίους.
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
megas kotsos
Νεοφερμένος
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος
Zod
Δραστήριο μέλος
Αν χάρη στη βοήθεια που του πρόσφερες, περάσει σε μια σχολή και στη συνέχεια γίνει μεγαλοστέλεχος σε εταιρία ή αφεντικό κάπου και του ζητήσεις δουλειά, θα σε λυπηθεί;
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΕΤΣΙ! ΑΝΕΛΕΕΙΤΟΣ! NO MERCY FOR THE WEAKLINGS!
'Ερικα
Εκκολαπτόμενο μέλος
λυπηθηκα γι'αυτο!!!!!!!!
Ενα θα σου πω!!!:ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!Πραγματα ειναι αυτα??:nono:
Εγω παλι ελεγα στην κοπελα πυ καθοταν πισω μου,μου ειπε μια αλλη κοπελα παραδιπλα οτι η επιτηρητρια μας ειδε,αλλα δεν ειπε τπτ!
Πεφταμε ομως σε καλους!Ε megakotse(πως με βρισκεις?)?:xixi:
megas kotsos
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.