Chris1993
Περιβόητο μέλος
Οτι και να πω ειναι λιγο. Συγχαρητηρια και σου ευχομαι να εισαι γερος και δυνατος. Ολα τα αλλα ερχονται σε δευτερη μοιρα. Ευχομαι καποια στιγμη να τα πουμε ...κανεις δεν ξερει. Καλο καλοκαιρι να εχεις
Συγχαρητήρια!
Καλα,το εκανες ολο αυτο για εμας;.Μπραβο για την καλη δουλεια και τις ωραιες αναλυσεις σου!
Σας υπερευχαριστώ!
Εντωμεταξύ, βλέπω 1171 κατεβάσματα σε 4 ώρες!!!
Και 263 views sto scribd!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valous
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θα ήθελα σε ευχαριστήσω Χρήστο για την προσπάθειά σου. Επειδή ενδιαφέρομαι για τις ιατρικές διάβασα τις εκτιμήσεις σου και θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις λάβει υπόψη σου ότι οι μαθητές με το νέο σύστημα διαγωνίστηκαν για το 86% των θέσεων. Οι ιατρικές στο σύνολο τους είναι 912 και οι στρατιωτικές 28. Οι εκτιμήσεις σου βασίζονται σε αυτές τις θέσεις? Επειδή μου φαίνονται χαμηλές. Ευχαριστώ πολύ
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Καλησπέρα σε όλους
Θα ήθελα σε ευχαριστήσω Χρήστο για την προσπάθειά σου. Επειδή ενδιαφέρομαι για τις ιατρικές διάβασα τις εκτιμήσεις σου και θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις λάβει υπόψη σου ότι οι μαθητές με το νέο σύστημα διαγωνίστηκαν για το 86% των θέσεων. Οι ιατρικές στο σύνολο τους είναι 912 και οι στρατιωτικές 28. Οι εκτιμήσεις σου βασίζονται σε αυτές τις θέσεις? Επειδή μου φαίνονται χαμηλές. Ευχαριστώ πολύ
Φυσικά, λες με τέτοια ανάλυση να μην το έχω συνεκτιμήσει?
Πάνω από 18.700 δεν έχουν ούτε 950 άτομα για να τις καλύψουν. Γιατί σου φαίνονται χαμηλές?
Εκτίμηση για το 10% πουθενά ρε παιδιά; ; βάλτε κάνα λινκ... οικονομικό ΑΠΘ/παμακ και ΟΔε παμακ με το 10%;; με 15336 ειμαι μεσα;;
Το 10% δεν προβλέπεται.
Εκτίμηση για το 10% πουθενά ρε παιδιά; ; βάλτε κάνα λινκ... οικονομικό ΑΠΘ/παμακ και ΟΔε παμακ με το 10%;; με 15336 ειμαι μεσα;;
Πάντως, από την μέχρι τώρα εμπειρία μου ΟΔΕ ΠΑ.ΜΑΚ είσαι μέσα εκτός απροόπτου. Για τα άλλα ελπίζεις.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Από 18500-19000 άτομα 960. Που βρίσκεται η πύκνωση? Δηλαδή με 18640 μόρια περνάς ιατρική? Να χαρώ τότε?
Είναι 462 άτομα στα 19.000+ και 960 άτομα στα 18.500-18.900.
Όμως, βάσει της κατανομής η πύκνωση υπάρχει στο κάτω άκρο μιας κλάσης καθώς κατευθυνόμαστε από πάνω προς τα κάτω προς την μέση τιμή των βαθμολογιών. Άρα, κάτω από 500 άτομα είναι στην υποκλάση 18.700-19.000. Συνεπώς, κάτω από 960 άτομα έχουν πάνω από 18.700, διεκδικόντας 940 θέσεις Ιατρικών και Στρατιωtικών. Άρα Ιατρική ΔΠΘ σίγουρα κάτω από 18.700!!!
Αν συμπεριλάβουμε ότι αρκετά άτομα θα δηλώσουν άλλες σχολές (οδοντ, κτην, φαρμ, βιολογ) αλλά και σε μικρότερο βαθμό πολυτεχνικές σχολές, τότε η βάση της Ιατρικής ΔΠΘ υπολογίζεται γύρω στα 18.570! (+-50)
Άρα, νομίζω ότι πρέπει να βάλεις μερικές δόσεις χαμόγελου!
SpirosRonto
Νεοφερμένος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Πολλα μπραβο Χρηστο,συγχαρητηρια! Μια ερωτησουλα επειδη δεν ηταν στην λιστα των βασεων,το διοικησης Πειραια λες να το πιασω με 12223 ? (12497 εχει)
Λογικά το ΑΤΕΙ Πειραιά θα λες Διοίκησης Επιχειρήσεων και ναι περνάς
Σε ευχαριστώ πολύ!
xatzakis159
Νεοφερμένος
πολλά συγχαρητήρια για την δουλειά σου, νομίζω ότι είναι η πιό αξιόπιστη και τεκμηριωμένη από όλους τους υπόλοιπους
η κόρη μου έχει πιάσει 18079 μόρια κ έχει δηλώσει βιολογικό αθήνας και μετά κρήτης,
λες να το πιάσει οριακά?
σε ευχαριστώ πολύ
Chris1993
Περιβόητο μέλος
καλησπέρα φίλε χρήστο
πολλά συγχαρητήρια για την δουλειά σου, νομίζω ότι είναι η πιό αξιόπιστη και τεκμηριωμένη από όλους τους υπόλοιπους
η κόρη μου έχει πιάσει 18079 μόρια κ έχει δηλώσει βιολογικό αθήνας και μετά κρήτης,
λες να το πιάσει οριακά?
σε ευχαριστώ πολύ
Βιολογικό Αθήνας είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό το σενάριο.
Σίγουρα όμως είναι στο Βιολογικό Κρήτης!
ysemer
Νεοφερμένος
tsouper
Νεοφερμένος
Εχω 14625 και και το χημικο ηρακλειο 15000.... υποψιαδομαι οτι ειμαι οριακα εξω.... τι λες??
dragon2097
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, απολύτως σωστό. Ας ελπίσουμε όμως στο άλλο σενάριο. Εξάλλου μόνο το 15-20% των αριστούχων της θετικής επιλέγει Πολυτεχνικές και είναι και λίγοι υποψήφιοι γενικά.
Το τμημα πληροφορικης και τηλεπικοινωνιων του ΕΚΠΑ ποσο περιπου μπορει να φτασει?? Είναι κατι αντιστοιχο με τους πολιτικους μηχανικους ΕΜΠ??
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Μπραβο χρηστο!!!! να εισαι καλα και οτι καλυτερο στην ζωη σου. πολυ καλη η προσπαθεια σου.
Εχω 14625 και και το χημικο ηρακλειο 15000.... υποψιαδομαι οτι ειμαι οριακα εξω.... τι λες??
Ναι, είσαι οριακά. Στο κάτω άκρο της πρόβλεψής μου, αλλά αυτό είναι καλό γιατί έχεις κάποιες πιθανότητες!
tsouper
Νεοφερμένος
Καλησπέρα Χρήστο και συγχαρητήρια για την ανάλυτική δουλειά σου.
Θέλω να ρωτήσω ( επειδή δεν αναφέρονται) πως θα είναι οι βάσεις για το α) Φυσικό ΠΑΤΡΑΣ και β) Εφαρμ Μαθηματικών φυσικών ΣΕΜΦΕ του ΕΜΠ. Που θα κινηθούν ? Θα εκτιμήσω ιδιαιτέρως την απάντηση σου και πάλι ευχαριστούμε....Έχω μια αγωνία γιατί ο γιός μου έπιασε 14.998 μόρια...υπάρχει περίπτωση να πέσει το ΣΕΜΦΕ που είναι Αθήνα ή οδηγείται προς Πάτρα ? Θα περιμένω με αγωνία το σχολιασμό σου !!!
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Καλησπέρα Χρήστο και συγχαρητήρια για την ανάλυτική δουλειά σου.
Θέλω να ρωτήσω ( επειδή δεν αναφέρονται) πως θα είναι οι βάσεις για το α) Φυσικό ΠΑΤΡΑΣ και β) Εφαρμ Μαθηματικών φυσικών ΣΕΜΦΕ του ΕΜΠ. Που θα κινηθούν ? Θα εκτιμήσω ιδιαιτέρως την απάντηση σου και πάλι ευχαριστούμε....Έχω μια αγωνία γιατί ο γιός μου έπιασε 14.998 μόρια...υπάρχει περίπτωση να πέσει το ΣΕΜΦΕ που είναι Αθήνα ή οδηγείται προς Πάτρα ? Θα περιμένω με αγωνία το σχολιασμό σου !!!
Δεν είχα δει το μήνυμά σου!
Θαρρώ ότι πάμε προς την Πάτρα!
Καλή επιτυχία!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.