takis7
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mic91
Νεοφερμένος
Λοιπον πηρα το fujitsu.Και εξηγω αυτο που ρωτας επεξεργαστες ακριβως τα ιδια εχουν.Ram ιδια σε ποσοτητα αλλα το HP καλυτερης τεχνολογιας DDR 3 εναντι DDR2 του fujitsu.Καρτα γραφικων ομως το Futjitsu εχει την διπλασια αν αυτο σου λεει κατι και οχι καμια τυχαια.Τα τωρινα παιχνιδια θα σου τα παιζουν και τα 2 laptop αργοτερα ομως θα δεις την διαφορα οταν θα βαζουν ακομα περισσοτερα γραφικα στα παιχνιδια.Δεν αναφερει το HP αν εχει εξοδο hdmi ωστε να μπορεις να το συνδεσεις με μια plasma και ακομα δεν αναφερει την καρτα ηχου(ενα που εχουμε σπιτι και το αγορασαμε τον ιουνιο εχει μονο 2 εξοσους) ενω το fujitsu παιρνει και 5,1 συστημα.Ακομα η οθονη του fujitsu ειναι ελαχιστα μεγαλυτερη αν και δεν ειναι τπτ το σοβαρο.Τελος η τιμη ειναι μεγαλυτερη διοτη η ΗΡ εχει κανει ηδη καποιο ονομα και οπως εχω ακουσει (ελπιζω να μην το ζησω ποτε) εχει καλυτερο service.Αλλα και τo design των ΗΡ ειναι λιγο κομψοτερο.Οπως αναφερα και πριν εγω αγορασα το FUjitsu και δεν το μετανιωνω απο αποψη τιμης και χαρακτησριστικων.και εγω σε αυτα ειμαι αλλα δν μπορω να καταλαβω γιατι το hp ειναι ακριβοτερο απο το fujitsu ενω το hp εχει πιο χαμηλα χαρακτηριστικα....
ΥΓ το ΗΡ δεν αναφερει αν τα windows ειναι 64 bit αν δεν ειναι σου αχρηστευουν αμεσως 1Giga ram.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
takis7
Νεοφερμένος
mic91
Νεοφερμένος
Μπα φιλε δεν ξερω και πολλα απλα εψαξα λιγο στο google πριν αγορασω το δικο μου.Τα παιδια που σπουδαζουν πληφορορικη θα επρεπε να βοηθησουν παραπανω στο συγκεκριμενο thread.Τεσπα το αφηνω στην ακρη αυτο.Το συγκεκριμενο εχει 6 Giga Ram η ερωτηση μου ειναι αν πραγματικα θα σου χρειαστουν τοσα πολλα Αν σπουδαζεις σε πολυτεχνειο και χρησιμοποιεις AutoCad και κατι τετοια περιεργα (που νομιζω οτι χρειαζονται αρκετες δυνατοτητες).Γενικα εισαι σε σχολη που θα χρησιμοποειες βαρια προγραμματα;Για την γραφικων δεν γνωριζω γιατι παντα ειχα nvidia.Ακομα εχει αρκετες θυρες usb αρκετα σημαντικο κατα την γνωμη μου.Παντως για τα χρηματα του αρκετα καλος μου φαινεται.σε ευχαριστω παρα πολυ για τις τοσες πολλες και καλες πληροφοριες...θα μπορουσες ομως να μου πεις και μια γνωμη για το λαπτοπ hp..... https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.900528 ...στο λεω επειδι απο οτι φαινεται ξερεις πολλα απο Η/Υ...
takis7
Νεοφερμένος
mic91
Νεοφερμένος
Καλο κααααψψψιιιιμμμμοοοοοοκ σε ευχαριστω πολυ για ολα....μαλλον αυτο θα παρω...και εγω πηγα να παρω το fujitsu αλλα μ κανει εχει εξαντλιθει και θα το φερει με τις 5 του νεου χρονου και λεω καλα αντε γεια και βρηκα αυτο σχετικα καλιτερο και σε καλητερη τιμη....
takis7
Νεοφερμένος
aelaras
Νεοφερμένος
Από τους υπόλοιπους καλά λόγια έχω ακούσει για τους lenovo και τους asus.
Οι sony είναι καλοί,αλλά πανάκριβοι για αυτό που προσφέρουν.
Οι fujitsu έχουν καλή φήμη,αν και για τη νέα σειρά που βγάλαν λένε ότι δεν αντέχουν όσο οι παλιότεροι.
Οι acer και οι hp έχω ακούσει ότι δεν τα πάνε και πολύ καλά από απόψεως αξιοπιστίας.
Ελπίζω να βοήθησα,αν και μόνο μια μέρα έμεινε ακομα...
ΥΓ. Για να κρατάει η μπαταρία πρέπει να την αφήνετε να ξεφορτίζει τελείως που και που. Όχι συνέχεια στο ρεύμα.
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Εγώ πήρα αυτό και μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένη(2 εβδομάδες το έχω).
-----------------------------------------
Καλή χρήση σε όσους πήραν.
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος
κάνοντας χρήση του 10% πέρασα σε μια σχολή και αγόρασα laptop κάνοντας χρήση της επιδότησης, καθώς ήμουν στους δικαιούχους.
πριν λίγες μέρες με πήρε κάποιος τηλ. στο κινητό μου (από νούμερο που ξεκινούσε με 2310) και μου είπε ότι είναι από το "δες την ψηφιακά" και ότι πρέπει κάποια στιγμή να περάσουν από το σπίτι μου να ελέγξουν ότι όντως έχω το laptop στην κατοχή μου.
Εσείς έχετε ακούσει τίποτα για τέτοιο έλεγχο; Σας έχει πάρει κανένας τηλέφωνο για αυτό το λόγο;
nibakou
Νεοφερμένος
ορίστε; άλλο πάλι και τούτο. εμένα δεν με έχουν πάρει κανένα τηλέφωφνο.γεια.
κάνοντας χρήση του 10% πέρασα σε μια σχολή και αγόρασα laptop κάνοντας χρήση της επιδότησης, καθώς ήμουν στους δικαιούχους.
πριν λίγες μέρες με πήρε κάποιος τηλ. στο κινητό μου (από νούμερο που ξεκινούσε με 2310) και μου είπε ότι είναι από το "δες την ψηφιακά" και ότι πρέπει κάποια στιγμή να περάσουν από το σπίτι μου να ελέγξουν ότι όντως έχω το laptop στην κατοχή μου.
Εσείς έχετε ακούσει τίποτα για τέτοιο έλεγχο; Σας έχει πάρει κανένας τηλέφωνο για αυτό το λόγο;
πάντως μου μυρίζει για φάρσα, δεν μου φαίνεται και πολύ εντάξει να γυρίσουν όλη την Ελλάδα βλέποντας αν έχουμε πάρει πραγματικά λάπτοπ.
Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
petran_r21
Δραστήριο μέλος
Δεν ξέρωΓεια την νεα χρονια ανκοινωθηκε επιδοτηση?
Ένα παιδί που είπε ότι το έψαξε είδε ότι το πρόγραμμα ισχύει μέχρι το 2013, δεν έχω δει κάτι. Εμείς πάντως πέρυσι αναρωτιόμασταν αν θα ισχύει το πρόγραμμα και δεν είδαμε κάτι που να καθορίζει ως πότε θα ισχύει.
petran_r21
Δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω
Ένα παιδί που είπε ότι το έψαξε είδε ότι το πρόγραμμα ισχύει μέχρι το 2013, δεν έχω δει κάτι. Εμείς πάντως πέρυσι αναρωτιόμασταν αν θα ισχύει το πρόγραμμα και δεν είδαμε κάτι που να καθορίζει ως πότε θα ισχύει.
Ναι αλλα αν ειναι να περιμενουμε μεχρι τα χριστουγεννα ειναι προβλημα.Και η επιδοτηση ειναι για συγκεκριμενα λαπτοπ?ειχα ακουσει οτι γενικα στους φοιτητες γινεται εκπτωση στα λαπτοπ,ανεξατρητα αν ειναι στους πρωτους των σχολων,ισχυει?
Τι να πω, δεν ξέρω. Πέρυσι τα περιθώρια παραλαβής ήταν Δεκέμβριο με Ιανουάριο και μάλιστα κάποιοι γνωστοί μου μου είπαν πως εμείς τους πήραμε νωρίς σε σχέση με αυτούς.Ναι αλλα αν ειναι να περιμενουμε μεχρι τα χριστουγεννα ειναι προβλημα.Και η επιδοτηση ειναι για συγκεκριμενα λαπτοπ?ειχα ακουσει οτι γενικα στους φοιτητες γινεται εκπτωση στα λαπτοπ,ανεξατρητα αν ειναι στους πρωτους των σχολων,ισχυει?
Τώρα για έκπτωση πέρα από την επιδότηση δεν ξέρω αν είναι μέσα στα προνόμια του πάσο. Μπορείς να ρωτήσεις στο αντίστοιχο θέμα.
petran_r21
Δραστήριο μέλος
Τι να πω, δεν ξέρω. Πέρυσι τα περιθώρια παραλαβής ήταν Δεκέμβριο με Ιανουάριο και μάλιστα κάποιοι γνωστοί μου μου είπαν πως εμείς τους πήραμε νωρίς σε σχέση με αυτούς.
Τώρα για έκπτωση πέρα από την επιδότηση δεν ξέρω αν είναι μέσα στα προνόμια του πάσο. Μπορείς να ρωτήσεις στο αντίστοιχο θέμα.
Υπαρχει αντιστοιχο θεμα?
Το ΠΑΣΟ και τα πλεονεκτήματα του κατόχου του
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.