Eugen
Νεοφερμένος
Αυτό το χαρτί πρέπει να το πάρεις από την σχολή στην οποια είσαι γραμμένος. Εγώ ζήτησα να μου το στείλουν με email και μου το εστειλαν .
Όταν ήμουν στην σχολή ρώτησα αν θα χρειαστώ κάτι για την μετεγγραφή από αυτούς και μου είπαν απολύτως τίποτα!Βέβαια στην βεβαίωση που μου δώσανε αναφέρει πως ο τρόπος εισαγωγής στο πανεπιστήμιο είναι οι πανελλαδικές εξετάσεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Puking76
Νεοφερμένος
Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες.
Εννοείς να βάλω το ε9 :;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
constansn
Δραστήριο μέλος
Εννοείς να βάλω το ε9 :;;;;
όχι καλέ. Ρωτάς αν δικαιούσαι μετεγγραφή για οικονομικούς λόγους. Υπάρχει εγκύκλιος που προσδιορίζει τα οικονομικά κριτήρια και πόσα μόρια δικαιούσαι ανάλογα με το εισόδημα. Την κοίταξες; έχεις υπολογίσει πόσα μόρια έχεις; Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι; Προφήτης δεν είναι κανένας αλλά από τα μόρια που συγκεντρώνεις και τα περσινά μόρια για την εισαγωγή στην σχολή που σε ενδιαφέρει μπορεί να γίνει μια υπόθεση.
Puking76
Νεοφερμένος
όχι καλέ. Ρωτάς αν δικαιούσαι μετεγγραφή για οικονομικούς λόγους. Υπάρχει εγκύκλιος που προσδιορίζει τα οικονομικά κριτήρια και πόσα μόρια δικαιούσαι ανάλογα με το εισόδημα. Την κοίταξες; έχεις υπολογίσει πόσα μόρια έχεις; Για ποια σχολή ενδιαφέρεσαι; Προφήτης δεν είναι κανένας αλλά από τα μόρια που συγκεντρώνεις και τα περσινά μόρια για την εισαγωγή στην σχολή που σε ενδιαφέρει μπορεί να γίνει μια υπόθεση.
Ευχαριστώ φίλος !
!!!
constansn
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ φίλος !
!!!
Η εγκύκλιος είναι εδώ https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2019/Εγκύκλιος_μετεγγραφών_ακαδ._έτους_2019-2020.pdf
και εδώ μπορείς να δεις τις περσινές βάσεις-μόρια μετεγγραφής
https://www.minedu.gov.gr/aei-9/met...a-meteggrafon-2018-vaseis-ypovoli-enstaseon-3
Σε κάθε περίπτωση δεν χάνεις κάτι να κάνεις την αίτηση αφού οι βάσεις καθορίζονται και από τη ζήτηση
Mitsarasss7
Νεοφερμένος
τι σημαινει αυτο το μηνυμα
Guest 699855
Επισκέπτης
''Δεν έχετε δικαίωμα υποβολής αίτησης μετεγγραφής διότι το τμήμα σας δεν έχει αντιστοιχία με καμία άλλη σχολή.''
Ολόκληρη συζήτηση έχει γίνει για το θέμα αυτό! Ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες 2-3 σελίδες και κυρίως στο μήνυμα 1518.
constansn
Δραστήριο μέλος
''Δεν έχετε δικαίωμα υποβολής αίτησης μετεγγραφής διότι το τμήμα σας δεν έχει αντιστοιχία με καμία άλλη σχολή.''
Ότι δεν μπορείς να ζητήσεις μετεγγραφή γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχο τμήμα σε κάποια άλλη πόλη. Σε πια σχολή έχεις περάσει; Μήπως είναι κάποιο πρώην ΤΕΙ;
Guest 699855
Επισκέπτης
Μήπως είναι κάποιο πρώην ΤΕΙ;
Η κοπέλα είναι τριτοετής σε πρώην ΤΕΙ γιαυτό την παρέπεμψα στη συζήτηση των προηγούμενων σελίδων.
constansn
Δραστήριο μέλος
Η κοπέλα είναι τριτοετής σε πρώην ΤΕΙ γιαυτό την παρέπεμψα στη συζήτηση των προηγούμενων σελίδων.
Δεν είχα δει τις προηγούμενες δημοσιεύσεις. Οπότε απλά δεν δικαιούται λόγω των πρόσφατων αλλαγών
Rouu
Νεοφερμένος
Θέμις
Νεοφερμένος
Η λογική λέει ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.Γεια σας, έχω μια απορία. Η αδερφή μου ανήκει στο πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας τεχνολόγων γεωπόνων στη Λάρισα. Όταν όμως κάνω την αίτηση την μετεγγραφής στα στοιχεία της αδερφής μου στις σχολές εμφανίζεται στις επιλογές μόνο το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (και όχι το ΤΕΙ) και μετά στα τμήματα έχει να επιλέξω το (πρώην ΤΕΙ) τεχνολόγων γεοπονων Λάρισα. Η αδερφή μου ωστόσο όταν μπαίνει στην εφαρμογή για την αποποίηση επιλέγει το ΤΕΙ Θεσσαλίας καθώς οι κωδικοί που έχει αντιστοιχούν σε αυτό. Λέτε να υπάρξει κάποιο πρόβλημα;;
Καλή επιτυχία!
Yiorgosk
Εκκολαπτόμενο μέλος
constansn
Δραστήριο μέλος
Καλησπέρα παιδιά! Διαθέτω 6 μόρια σύμφωνα με κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια. Πόσο εφικτή είναι η μετεγγραφη από το ιστορικό αρχαιολογικό Ιωαννίνων στο αντίστοιχο των Αθηνών; παίζει ρόλο και ο βαθμός εισαγωγής με την γενική σειρά κατάταξης;
Πέρσι η βάση μετεγγραφής στο συγκεκριμένο τμήμα ήταν τα 6 μόρια. Ο βαθμός των πανελληνίων μετράει στις περιπτώσεις ισοβαθμίας ως προς τα μόρια μετεγγραφής.
Yiorgosk
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πέρσι η βάση μετεγγραφής στο συγκεκριμένο τμήμα ήταν τα 6 μόρια. Ο βαθμός των πανελληνίων μετράει στις περιπτώσεις ισοβαθμίας ως προς τα μόρια μετεγγραφής.
Σε ευχαριστω πολυ!
StamaS
Νεοφερμένος
Με 4/8 μόρια μεταγραφής έχω πιθανότητα να έρθω σε κάποια από τις οικονομικές σχολές της Αθήνας;
Ποσά μόρια έχεις πανελληνίων και μετεγγραφής ;;Και για που θες ;(ποιο τμήμα ; )
Rouu
Νεοφερμένος
Η λογική λέει ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Καλή επιτυχία!
Σε ευχαριστώ!
Guest 699855
Επισκέπτης
Γεια σας, έχω μια απορία. Η αδερφή μου ανήκει στο πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας τεχνολόγων γεωπόνων στη Λάρισα. Όταν όμως κάνω την αίτηση την μετεγγραφής στα στοιχεία της αδερφής μου στις σχολές εμφανίζεται στις επιλογές μόνο το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (και όχι το ΤΕΙ) και μετά στα τμήματα έχει να επιλέξω το (πρώην ΤΕΙ) τεχνολόγων γεοπονων Λάρισα. Η αδερφή μου ωστόσο όταν μπαίνει στην εφαρμογή για την αποποίηση επιλέγει το ΤΕΙ Θεσσαλίας καθώς οι κωδικοί που έχει αντιστοιχούν σε αυτό. Λέτε να υπάρξει κάποιο πρόβλημα;;
Η ονομασία του Τμήματος τόσο στην αίτηση μετεγγραφής όσο και στην αίτηση αποποίησης πρέπει να είναι ακριβώς η ίδια (αλλιώς θα υπάρξει πρόβλημα). Γιαυτό θα πρέπει να επιλέξετε και οι δύο την καινούρια ονομασία του Τμήματος στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Γιατί όμως οι κωδικοί της αδελφής σου αντιστοιχούν στο ΤΕΙ Θεσσαλίας και όχι στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας; Μήπως δεν έχει κάνει ακόμα νέο ιδρυματικό λογαριασμό στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας; Εκτός αν δεν απαιτείται κάτι τέτοιο.΄Οπως και να έχει η ονομασία του Τμήματος θα πρέπει να είναι ακριβώς η ίδια!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 323 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- per33
- Qwerty 0
- Lili
- marpa
- DiKar
- FNC_Sophia
- BiteTheDust
- Entropy24
- panaman
- Derealization
- nefeli10
- mar33
- Fikos
- ismember
- Leopoldos_134
- Lia 2006
- agg41
- chrisvran
- shuuu
- Christos1971
- panosT436
- XRY
- as12df34
- ένας τυχαίος
- ANZ
- PanosApo
- Antonia Alexandra
- Nikleo
- tania7
- MINERVA70
- Alexandros.Kourtis
- Nasia2433266
- kwstas2
- patra2002
- Startx0
- Drglitterstar
- flaura
- liana
- Avalon12
- Specon
- constansn
- dmav
- electra7
- astroskoni
- Giota_pel
- Arvacon
- SoyN
- angel27_
- Νικολης2004
- redarrow
- alpha.kappa
- Evaa
- rospy
- Vasilikii
- oups
- phoni
- Unboxholics
- Τριδυμομαμά
- Fofifofi78
- ladybookworm
- Latos
- Μαραθ22
- pinelopikaxrila20@gm
- kap
- Mary_03
- ΑναστασιαΜνκ
- Billas
- alanirun
- Mariap.
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- Velissarios
- plantbee
- Alin22
- Τινα
- alexgiann
- Appolon
- ΤΖΩΝ
- L0st
- George9989
- MariaK11
- Panfel111
- Στάθης Παναγιωτ
- ARROWking
- Antonela123
- Anestis123
- Alexandr0s7
- Maria.aikaterini
- Ανώνυμη
- nikolettari
- spring day
- Chrisa
- ΜαρΝ
- Clary
- 042003
- Αννα1
- Annou1
- nekochan
- maria20
- Nanat
- ioannam
- Ελεν
- ΓΙΩΡΓΟΣ Μ.
- Thrylosveria
- Evapapa_
- vero_rove
- Demetrapatsia
- sakis2003
- Σοφια2002
- tfghp
- katerinavld
- Vickyoustgl
- GEO.EPAN
- giannisgbrl
- than.bimp
- Cheryl
- SlimShady
- ale
- EcoBill
- student1234
- Devid
- Dirouna
- Δέσποινα Χ
- Μanos23
- imyrcarn
- iminspain
- Cortes
- zoi._k3
- Kleanth
- Kostakis26
- ΕΛΛΗ*
- Αλκης Κ.
- eveet
- AndromedaS
- GiorgosNeras
- Hello23
- Natassa02
- Nono
- Γιωργος15773
- Z1999
- De Broglie
- Μαρία Λι
- AnaMnk
- Kriskrisaki
- ματινα14
- argiri p
- Ana
- Greg.kr
- B747
- zachos57
- MARY Β.
- dim6
- CHRYSA S
- Ερωτηματικά
- Χριστίνα_
- ΑΘΗΝΑΙΚΗ
- giorgosp97
- eri548
- KElPa
- Γιοκα
- Mako777
- Greg1900
- georgecr7
- Barka
- Elena78
- Wannabe ψυχολόγος
- Sofoklis89
- Stelios725
- Medjnik
- ada1974
- nikolsalp
- Maraki196
- Ευαγγελία2001
- Ροβερτα
- Κλημεντίνη
- wannabelawyer
- mpampouska34
- MarDm10
- Vspan
- Ghk
- mpampouras
- leo41
- Astrapig
- Christ_8
- kostas1233
- island
- Scandal
- Paul77
- Eva
- aggelosst9
- George2002
- natalix
- Rita
- Evcathy
- iManosX13
- GeoCommand
- Jocaste
- Yiorgosk
- Nefeli01
- DevanG
- ΘανάσοςG4
- J.Cameron
- Viedo
- Kostakis45
- victor 21
- PapaLui
- Thanos_D
- tsiobieman
- Emilonop
- Ggpg
- jimis2001
- jim2015
- charmander
- hirasawayui
- NEKTARIOS11
- Marianna35
- olga123
- eophermeral
- merribou
- roud
- Lylou
- kristinbacktoschool
- Ryuzaki
- cel123
- major1965
- Stroka
- Monster Hunter
- KingOfPop
- tonyler
- Earendil
- lnesb
- Armark
- TonyMontanaEse
- EiriniS20
- Revekka
- Polipolikalos
- tasost
- gwgw_5
- giannist_
- JohnGreek
- Βαγγέλης Κομνής
- PanosCh002
- Alex2001
- the purge
- eddie21
- Αριάνα123
- Makis7
- Νομικάριος13
- Unseen skygge
- tymvorixos
- nucomer
- Mukumbura
- tselias
- uni77
- stamoul1s
- LTCrete
- marylou_290
- Scott
- Greco314
- KONNΟΣ
- Neffii
- Zgian
- Έμμα
- Libertus
- Stathis2001a
- Anthi02
- DimitraA.
- harisk18
- Naki_Marina
- Steffie88
- Eua5
- Mary98
- NikosGer
- Giorno
- george777
- Rk15
- Άρτεμις Α.
- kostas83
- eukleidhs1821
- Elel
- Zetakallipidou
- kostas1324
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.